Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző14151617181920Következő >>Utolsó

gab79 - 2011.03.09. 17:09:51

Meglátás...

Az elmúlt napokban hallottam különböző helyeken, hogy a cigányok azzal magyarázzák  a lopásokat, rablásokat, hogy szegénységben élnek.

December óta munkanélküli vagyok, barátnőm fizetése nem éri el a 85 ezer forintot, munkanélkülim pedig a 24-et. Lakáshitel 65 ezer,rezsi 43 ezer. Ezek összesen el is visznek mindent,és még nem ettünk semmit.

Ne értsétek félre nem sírok, nem sajnáltatom magam, csak ennek fényében kérdezem,hogy mehetek-e én is lopni,csalni rabolni, vagy engem visszatart a becsület és a törvény????????????

Különvélemény:
Blogok   

Fata Morgana - 2011.03.08. 21:38:42

Kívánom valamennyi férfinek, hogy mindig álljon mellette egy nő akire számíthat, akit oltalmazhat, szerethet, gyűlölhet, áldhat és ölelhet!

Különvélemény:
Blogok   

Boldog Nőnapot kívánnak rendőreink!

 

Pintér Gábor rendőr alezredes, Abony város őrsparancsnoka ezúton kíván boldog Nőnapot a MiAbonyunk Olvasóinak és az internetes hírportál szerkesztőségének nőtagjai részére, kollégái nevében is!

Különvélemény:
Nők   

Legyen őszinte! Be szokta Ön kötni a biztonsági övet?
 
 IGEN, minden esetben 
 Néha IGEN 
 Néha NEM 
 NEM, soha 
 
Eredmény

Különvélemény:

veroniq - 2011.03.08. 08:56:42

Ma sok lány, asszony, anya, nagymama kapja meg a hozzá közel álló férfiaktól a szokásos köszöntést és mellette természetesen a „ jól megérdemelt „ csokrétát vagy egyéb kisebb- nagyobb ajándékot Szerencsére férfitársaink nem csupán ezen az egy napon gondolnak ránk, hölgyekre. Ez nem  is csoda, hiszen velünk kerek a világ, mint ahogyan a férfiak nélkül sem menne simán az élet, Lehet beszélni arról, hogy miért és miben vagyunk mások. Mert eltérő adottságokkal látott el bennünket a Teremtő. Kívül és belül egyaránt. Sok beszélgetés során hangzik el az, hogy „ pasiból van „ vagy épp az, hogy persze, mert „ nőből van „. Nagyon igaz! A nőknek sokkal többet kell vállalniuk, hangzik a frázis, de így is van. Szerepünk sokszínű és izgalmas. Éljenek tehát ma a NŐK és kívánom férfitársaimnak, hogy leljék örömüket azokban a hölgyekben továbbra is, akik hozzájuk közel állnak. De mi is az a Nőnap?

Különvélemény:

Az alábbiakban Steve írása következik arról, hogy véleménye szerint miért tart ott hazánk mezőgazdasága, ahol jelenleg van….

 Az Írást a kommentek közül emeltem ki, mert igen tanulságos. Íme:

 

Mindenért talán nem az EU a felelős. Főleg Magyarország nem igen panaszkodhat, hiszen nettó haszonélvezője a szervezethez való tartozással. Egyébként is hajlamosak vagyunk mi magyarok siránkozni, másokat hibáztatni ahelyett, hogy a saját portánkon sepregetnénk. A 2004-es csatlakozásunk előtt 7 év felkészülési idő állt a rendelkezésre. Ezen időszak alatt – időrendben visszafelé – 2 évig a Medgyessy-kormány, 4 évig az (I.) Orbán-kormány és 1 évig a Horn-kormány regnált. A felsorolt kormányok feladata lett volna felkészíteni az országot a csatlakozásra, az azt követő időszakra, mire is kell majd számítani. Megnyíló, határok nélküli piacra. A lehetőségek, a hátrányok, stb. Min kell erősíteni, mi az a dolog, amit el kell hagyni. Felmérni az uniós ellenfeleket, a piaci szereplőket, a versenytársakat. Kik azok, akik dömping termékeket zúdíthatnak az országra. Sorolhatnám talán az éjszakába. Egyik legnagyobb hibának tartom Torgyán doktor rászabadítását a mezőgazdaságra. Attól, hogy valaki kisgazda, még nem lesz gazda. Ez annál is szomorú, hogy már az Antal-kormány idejében megismerhették. A jól szervezett nyugati mezőgazdaság szabadult rá a felszabdalt, felkészületlen, szervezetlen agráriumra. Sok apró birtokrendszer, agy inkább csak földnyelvek, vagy ha jobban tetszik nadrágszíj-parcellák, vagy épp nagyobb összefüggő területek csak hát osztatlan közös tulajdonban, azt meg talán mindenki ismeri: közös lónak ... Itt jön egy kényes pont. Nagybirtok rendszer ? Ez most is van, csak legfeljebb kevesen tudnak róla. Kezdetben néhány ember kufárkodott a földekkel, és lassan egész szép birtokrendszert kufárkodtak össze. Nem olyan emberek, akik művelik a földet. Megfigyelhető, az országgyűlés politikusai is egyre több földterületet birtokolnak, nehezen elképzelhető, hogy az ország ügyes-bajos dolgai mellett mennének kapálni. Ez egyszerű befektetés. Naiv az, aki azt gondolja, hogy a földvásárlási moratórium valami hazafias cselekedetből hosszabbítatták meg. Sokáig úgy sem megy.

Különvélemény:
Gazdaság   

ketila - 2011.03.06. 08:39:40

Nem tudom hogy működik! de működik!!!!   

A    CSODAGÖMB

Hogy van ez? !

http://sefmatek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1118917

Különvélemény:
Blogok   

ketila - 2011.03.02. 08:49:22

veroniq - 2011.03.01. 13:22:54

 

Hálásan köszönjük Olvasóinknak! Forrás: google analytics

Nagyításhoz katt a képre!

Különvélemény:

veroniq - 2011.02.26. 22:15:41

A képen az előző ciklus abonyi képviselő testületének aktív tagja, az Oktatási- Kultúrális és Sport Bizottság korábbi elnöke látható. Bánné Hornyik Máriát új szerepben fotóztam le. Mint a képünk is bizonyítja, Marikából ördög lett. Igaz, nem ez az új szerepe, csak a farsangi móka kedvéért vette fel szarvait. A Ceglédi Református Általános Iskola kőröstetétleni tagintézményének vezetőjeként dolgozik. Lapunk szerkesztői és olvasói nevében kívánunk Marikának további jó munkát! LŐVE

Különvélemény:
Első<< Előző14151617181920Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok