Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző14151617181920Következő >>Utolsó

ketila - 2011.03.14. 08:44:33

 

Megszólalt a 20 gyerekes milliárdos

Lukács Ernő egy igazi „anticeleb”, aki 45 éve hűséges feleségéhez, 20 gyereke van, albérletből költözött tanyára, ahol valóságos munkával gazdagodott meg, életében nincsenek sötét titkok, nem népszerű és a

Különvélemény:
Blogok   

Truckman - 2011.03.09. 20:28:37

 

Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:

Elöljáróban azt szeretném mondani, hogy a jogosítvány megszerzésekor eljáró korrupt vizsgabiztosoknak sose legyen lyukmentes zoknijuk, rohadjon meg a kertjükben az összes karalábé, és ne tudjanak úgy fogat mosni, hogy a szájuk ne legyen büdös. Persze mondhatnám nem ennyire finoman is: basszák meg a zöldnadrágos bárcás kurva anyjukat a nagyanyjuk hátán, náthás macskák picsáját nyalva, rohadt szemét banda. Tisztelet a kivételnek.

Különvélemény:
Blogok   

veroniq - 2011.03.09. 19:26:12

Ön szerint megépül valaha Abonyban a LIDL áruház?
 
 NEM, soha! 
 Valamikor talán igen 
 IGEN! -ez nem kérdés! 
 De mi a túró az a LIDL? 
 
Eredmény

Különvélemény:

gab79 - 2011.03.09. 17:09:51

Meglátás...

Az elmúlt napokban hallottam különböző helyeken, hogy a cigányok azzal magyarázzák  a lopásokat, rablásokat, hogy szegénységben élnek.

December óta munkanélküli vagyok, barátnőm fizetése nem éri el a 85 ezer forintot, munkanélkülim pedig a 24-et. Lakáshitel 65 ezer,rezsi 43 ezer. Ezek összesen el is visznek mindent,és még nem ettünk semmit.

Ne értsétek félre nem sírok, nem sajnáltatom magam, csak ennek fényében kérdezem,hogy mehetek-e én is lopni,csalni rabolni, vagy engem visszatart a becsület és a törvény????????????

Különvélemény:
Blogok   

Fata Morgana - 2011.03.08. 21:38:42

Kívánom valamennyi férfinek, hogy mindig álljon mellette egy nő akire számíthat, akit oltalmazhat, szerethet, gyűlölhet, áldhat és ölelhet!

Különvélemény:
Blogok   

Boldog Nőnapot kívánnak rendőreink!

 

Pintér Gábor rendőr alezredes, Abony város őrsparancsnoka ezúton kíván boldog Nőnapot a MiAbonyunk Olvasóinak és az internetes hírportál szerkesztőségének nőtagjai részére, kollégái nevében is!

Különvélemény:
Nők   

Legyen őszinte! Be szokta Ön kötni a biztonsági övet?
 
 IGEN, minden esetben 
 Néha IGEN 
 Néha NEM 
 NEM, soha 
 
Eredmény

Különvélemény:

veroniq - 2011.03.08. 08:56:42

Ma sok lány, asszony, anya, nagymama kapja meg a hozzá közel álló férfiaktól a szokásos köszöntést és mellette természetesen a „ jól megérdemelt „ csokrétát vagy egyéb kisebb- nagyobb ajándékot Szerencsére férfitársaink nem csupán ezen az egy napon gondolnak ránk, hölgyekre. Ez nem  is csoda, hiszen velünk kerek a világ, mint ahogyan a férfiak nélkül sem menne simán az élet, Lehet beszélni arról, hogy miért és miben vagyunk mások. Mert eltérő adottságokkal látott el bennünket a Teremtő. Kívül és belül egyaránt. Sok beszélgetés során hangzik el az, hogy „ pasiból van „ vagy épp az, hogy persze, mert „ nőből van „. Nagyon igaz! A nőknek sokkal többet kell vállalniuk, hangzik a frázis, de így is van. Szerepünk sokszínű és izgalmas. Éljenek tehát ma a NŐK és kívánom férfitársaimnak, hogy leljék örömüket azokban a hölgyekben továbbra is, akik hozzájuk közel állnak. De mi is az a Nőnap?

Különvélemény:

Az alábbiakban Steve írása következik arról, hogy véleménye szerint miért tart ott hazánk mezőgazdasága, ahol jelenleg van….

 Az Írást a kommentek közül emeltem ki, mert igen tanulságos. Íme:

 

Mindenért talán nem az EU a felelős. Főleg Magyarország nem igen panaszkodhat, hiszen nettó haszonélvezője a szervezethez való tartozással. Egyébként is hajlamosak vagyunk mi magyarok siránkozni, másokat hibáztatni ahelyett, hogy a saját portánkon sepregetnénk. A 2004-es csatlakozásunk előtt 7 év felkészülési idő állt a rendelkezésre. Ezen időszak alatt – időrendben visszafelé – 2 évig a Medgyessy-kormány, 4 évig az (I.) Orbán-kormány és 1 évig a Horn-kormány regnált. A felsorolt kormányok feladata lett volna felkészíteni az országot a csatlakozásra, az azt követő időszakra, mire is kell majd számítani. Megnyíló, határok nélküli piacra. A lehetőségek, a hátrányok, stb. Min kell erősíteni, mi az a dolog, amit el kell hagyni. Felmérni az uniós ellenfeleket, a piaci szereplőket, a versenytársakat. Kik azok, akik dömping termékeket zúdíthatnak az országra. Sorolhatnám talán az éjszakába. Egyik legnagyobb hibának tartom Torgyán doktor rászabadítását a mezőgazdaságra. Attól, hogy valaki kisgazda, még nem lesz gazda. Ez annál is szomorú, hogy már az Antal-kormány idejében megismerhették. A jól szervezett nyugati mezőgazdaság szabadult rá a felszabdalt, felkészületlen, szervezetlen agráriumra. Sok apró birtokrendszer, agy inkább csak földnyelvek, vagy ha jobban tetszik nadrágszíj-parcellák, vagy épp nagyobb összefüggő területek csak hát osztatlan közös tulajdonban, azt meg talán mindenki ismeri: közös lónak ... Itt jön egy kényes pont. Nagybirtok rendszer ? Ez most is van, csak legfeljebb kevesen tudnak róla. Kezdetben néhány ember kufárkodott a földekkel, és lassan egész szép birtokrendszert kufárkodtak össze. Nem olyan emberek, akik művelik a földet. Megfigyelhető, az országgyűlés politikusai is egyre több földterületet birtokolnak, nehezen elképzelhető, hogy az ország ügyes-bajos dolgai mellett mennének kapálni. Ez egyszerű befektetés. Naiv az, aki azt gondolja, hogy a földvásárlási moratórium valami hazafias cselekedetből hosszabbítatták meg. Sokáig úgy sem megy.

Különvélemény:
Gazdaság   

ketila - 2011.03.06. 08:39:40

Nem tudom hogy működik! de működik!!!!   

A    CSODAGÖMB

Hogy van ez? !

http://sefmatek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1118917

Különvélemény:
Blogok   
Első<< Előző14151617181920Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok