Mi Abonyunk - Szerencsétlen Gyuszika!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Truckman - 2011.03.09. 20:28:37

 

Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:

Elöljáróban azt szeretném mondani, hogy a jogosítvány megszerzésekor eljáró korrupt vizsgabiztosoknak sose legyen lyukmentes zoknijuk, rohadjon meg a kertjükben az összes karalábé, és ne tudjanak úgy fogat mosni, hogy a szájuk ne legyen büdös. Persze mondhatnám nem ennyire finoman is: basszák meg a zöldnadrágos bárcás kurva anyjukat a nagyanyjuk hátán, náthás macskák picsáját nyalva, rohadt szemét banda. Tisztelet a kivételnek.

Öregem, nyolc éves korom óta tudok vezetni. Apám szívbeteg, anyámnak sose volt jogsija, így amikor végre elértem a gázpedált, apám rögvest megtanított vezetni, hogy ha infarktust kapna, valaki be tudja vinni a kórházba. Tudom vezetni az összes munkagépét a homlokrakodótól elkezdve a Nagy Manciig (ez egy Man vontató), sőt, a Nivát is jól kezelem, pedig abba aztán kell kapaszkodni rendesen, olyan kenyérszervója van. Csak jogsim nem volt eddig, mert a 18-at csak januárban töltöttem be.
 
Karácsonyra kaptunk ajándékba a barátnőmmel egy-egy beutalót, szóval tanfolyamra jártunk. Minden vizsga lement simán, elkezdtük levezetni a kötelező órákat. Egy kis lerohadt autója volt az oktatómnak, apám amikor meglátta, még direkt el is tiltott a Niva kormányától, hogy ne szokjak meg más gépet addig, amíg le nem vizsgázok. Azt hittem, elég lesz a kötelező óra, mert amikor az oktató a rutinnál látta, hogy kezelem a kormányt, már a rutinpályára is mindig a forgalomban mentünk, én vezettem oda is, vissza is.

A barátnőm más oktatónál volt, meg neki azért annyira nem esett kezére elsőre a vezetés, szóval ő tízzel több órát vett a vizsgáig. Mondta is neki az oktatója, hogy ez jó döntés volt, mert a rutin az azért fejlődik, meg ha nem vett volna több órát, úgyis megbuktatja a vizsgabiztos. Persze ha motiválja őt, akkor "sima ügy lesz a dolog". De több órát venni, meg motiválni nem kell egyszerre.

Ezen én csak röhögtem, csak később jöttem rá, hogy inkább ezerrel skubizni kellett volna, mit beszélnek az oktatók. Fel is kellett volna venni a szöveget valami mp3 lejátszóra, de sajnos későn ébredtem, már nem volt rá lehetőségem. És tudod mi lett a vége? A barátnőm szinte semmi rutinnal simán átment, én meg megbuktam.

És persze egy kurva papírt se kaptam arról, hogy mi volt a hibám, szóban meg csak azt mondta a vizsgáztató, hogy a záróvonalat nem lehet átlépni. Ez persze igaz, de akkor vagy egy fél órát még ott ülhettünk volna, amíg elmegy előlünk a mentő. Nem hiszem el, hogy egy ilyen helyzet nem minősül kivételnek.

Volt még egy hibám, legalábbis a vizsgázató hibának mondta. Állítólag sávot kellett volna váltanom, hogy kikerüljek egy motoros futárt, a saját sávomban ezt nem tehettem volna meg. Azt kérdeztem tőle, hogy egy egyirányú utcában hová váltok majd sávot? Erre elküldött finoman, hogy ha nem tetszik, mehetek reklamálni a hatósághoz, meg hogy talán kicsivel többet kellett volna vezetnem, mielőtt eljövök vizsgázni. A köcsög. Gondolom, ha jól kitömtem volna a tárcáját, úgy kb. tíz rugóval, akkor tuttira nem látta volna meg a záróvonalat.
 
Tudja valaki, hogy megnézhetem-e, mit írtak a vizsgalapomra? Eléggé érdekelne. Pót órát meg akkor se veszek, ha fizetnek érte. Ingyenélő, korrupt faszkalapok! :(

 

 Forrás:  http://homar.blog.hu/2011/03/09/min_mulik_egy_jogsivizsga

Különvélemény:
Blogok   
 6 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Sok a gyökér oktató ez tény, de ..

Alkesz -

2011.03.10. 17:46:38

haver, ki az, aki nem tartotta be a Kreszt, ráadásul vizsgán?? Egy barátom, amikor pont ilyen záróvonalas átlépésnél a yardnak magyarázta poénosan, hogy " nem kaszapengével van az kivágva, hogy ne lehessen átmenni rajta":csodálkozott, hogy megbüntették, mint állat.:) Szóval, ha pl. lettél volna katona, vagy kisebb az arc, lehet a szabályok betartását komolyabban veszed.

Amilyen ma!

TATU -

2011.03.10. 09:55:10

A közlekedési morál,teljesen mindegy,van vagy nincs jogsid.

Trakmen you ok!!!!

sovany -

2011.03.10. 00:08:40

"Egy kis stori"

Nagyon regen volt,nemakarlak megserteni, de nem iudom, hogy 57ben hany eves voltal??????????????

Utanna megirom neked, mit csinalt  velem az Amerikai  " AUTO VEZeTO ISKOLA OKTATOJA,VELEM,

vizsga

leho -

2011.03.09. 22:25:23

Engem annak idején azért buktattak meg,mert egyirányú út végén balra kanyarhoz nem húzódtam balra. A vizsgalapot az életben nem adják oda, de lehet hogy mindent tud vezetni, de a forgalomról fingja sincs. Ezért találták ki a vizsgát!!! A barátnö kezdő félénk, és nem BÁTOR, ezért óvatosabb lesz mint Gyuszika. Én is megbuktatam volna!!!!!!!!!!!!!!

vizsga

III.István -

2011.03.09. 20:50:25

A záróvonal megitélése egyenlő a betonfallal.És nemcsak vizsgán.Ezért van oktatás annak is akinek van gyakorlata és annak is akinek eztán lesz.Ahogy mondják:A szabál az szabál Zavart

Szerecsétlen

Truckman -

2011.03.09. 20:32:14

...és még ő van felháborodva mi? Bleeee

 

Nekem is volt ismerősöm, ki tudott vezetni, de KRESZ-ileg "agyhalott volt"! Aztán a valóságba is ez lett, az lett a veszte!

Igaz olyan is akad, ki fél a vezetéstől, fél mint utas az autóban, de a KRESZ-t perfektül tudja!

 

Hé te olvasó? TE ÁTENGEDTED VOLNA GYUSZIKÁT?


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok