Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző15161718192021Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.03.01. 13:22:54

 

Hálásan köszönjük Olvasóinknak! Forrás: google analytics

Nagyításhoz katt a képre!

Különvélemény:

veroniq - 2011.02.26. 22:15:41

A képen az előző ciklus abonyi képviselő testületének aktív tagja, az Oktatási- Kultúrális és Sport Bizottság korábbi elnöke látható. Bánné Hornyik Máriát új szerepben fotóztam le. Mint a képünk is bizonyítja, Marikából ördög lett. Igaz, nem ez az új szerepe, csak a farsangi móka kedvéért vette fel szarvait. A Ceglédi Református Általános Iskola kőröstetétleni tagintézményének vezetőjeként dolgozik. Lapunk szerkesztői és olvasói nevében kívánunk Marikának további jó munkát! LŐVE

Különvélemény:

Zsolti - 2011.02.25. 08:55:14

Alábbi levelet egyik Kedves Olvasónk juttatta el szerkesztőségünk email címére:


Két kép az Újszászi útról az eü centrumtól.Botrányos a parkolási helyzet szerintem mindaddig amíg egy kamion el nem viszi valamelyik autót.
A kék autó kb 2 méterre áll a padkától  ,  a terepjárót nem kommentálom.Sajnos se tábla se felfestés nem szabályozza a megállást.

 

Különvélemény:

veroniq - 2011.02.23. 17:30:57

Abony kőkeményen megfizet azért, hogy nem lát, nem hall…. Cikkemet vitaindítónak szánom.

A közelmúltban két abonyi kisbolt is a bűnözők prédájává vált az éjszaka leple alatt. A kár a két helyen összesen veri az egymillió forintot. Nos, gondolom nem volt hangtompító a szerszámokon. Szinte senki, semmit nem hallott, nem szóltak a zsaruknak...

Különvélemény:

A lenti linken pattogathatsz kedvedre buborékokat ha nagyon kiakadt volna az agyad! Vagy ha még nem! :) Hajrá!

Beküldő: Roby72

 http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf

Különvélemény:
Játék   

gab79 - 2011.02.21. 18:51:03

Segítségeteket szeretném kérni!!!!

Kik juttatták hatalomra ezeket a szerencsétleneket, kik szavaztak 2/3-os bizalmat ezeknek a tudatlanoknak?

Nem őket támogattam,de ha már megnyerték akkor legyen, de már teljes az elkeseredésem.....

Azt hinné az ember hogy jobb lessz,de lassan már semmi sem lessz.

Munkahelyteremtés,benzinárak visszaszorítása,banki adósok megsegítése,katasztrófák áldozatainak megsegítése,áram,gáz árának megtartása,elszámoltatások.....HOL VANNAK az ÍGÉRETEK

Viktorunk azt mondja,hogy mindenkinek dolgoznia kell,aki képes rá?December óta keresek munkát,hogy megtartsam a házunkat,kb.150 önélatrajzot küldtem szét,a legalja munkák reményében is, de még mindig itthon ülök.

Egykulcsos adó?  A bruttó 300ezer felett? A munkavállalók igen kis százaléka keres ennyit.

Rogán úr szerint meg kell mondani a munkáltatónak,hogy emelje meg a fizetést,hogy ne kevesebbet  kapjunk mint tavaly. Az ilyen ember dolgozott már alkalmazottként? Az ilyen követelésért ma magyarországon 90%-ban elbocsátás jár.

A benzinárak valószínű hogy nem lesznek visszaszorítva(biztos,mert V. nyilatkozta) mert az alkohol és dohányárúk adója mellett hatalmas a bevétel.

Különvélemény:
Blogok   

veroniq - 2011.02.18. 17:30:09

 

Lassan azt gondolom, hogy Abony a Marson van. Minden változik, mindenki jön-megy a városka élén. Egy ember konstans, ő pedig nem más, mint polgármesterünk, Romhányiné Dr. Balogh Edit, az „ örök nő”. Állja a sarat, bírja a strapát, mint a hajók orrán a nőalak, melyet a legvadabb hullámok sem képesek megtépázni, még inkább nem gallyra vágni.

 

Alpolgármesterünk hosszú hónapok óta jogsértő módon nincs. Minden kívülálló a legnépesebb frakcióra, a FIDESZ-re mutogat, de közben többek agyában már felsejlik a gondolat, mely szerint csak van külső oka annak, hogy nincs! Balogh Edit sorra jelöl, néha megmosolyogtató nevek tűnnek fel a hullámokból és zuhannak alá tétován. Most megy a huza- vona és mindenkinek tele van az izéje a kérdéssel, már azt se bánnák sokan, ha maga a falu bolondja lenne az alpolgi, csak legyen.

Különvélemény:
Aljegyző   
Jegyző   

veroniq - 2011.02.18. 11:25:56

 

Abony lakói szomorúan tapasztalhatták, hogy a piackapuban és a buszpálya udvaron lévő újságosbódé már idén január 1-én nem nyitott ki. Lapunk úgy tudja, hogy túl szigorú követelményrendszert támaszt a működtetőkkel szemben a bódék tulajdonosa. A mai napig nem hirdették meg nyilvánosan, hogy kiadók ezek az „ üzlethelyiségek „. Igaz, újság városszerte több helyen is kapható,de mindannyian tudjuk, hogy ez mégsem az a „ feeling „, amiben akkor van részünk, amikor kedvenc újságosunktól szerezzük be olvasnivalónkat egy kis eszmecsere mellett. Sajnos már a sokadik abonyi vállalkozó adta vissza a bérletet, mert egyszerűen nem érte meg a folyton szigorodó és egyre kevesebb hasznot hozó feltételrendszer miatt.

Különvélemény:

Thomas - 2011.02.16. 16:10:14

Csak Julikának: http://www.youtube.com/watch?v=5Ij-wfnAljQ

Különvélemény:
Blogok   

"Ma 2GB-os memóriakártyákat már nem is gyártanak. Legyen profi vagy amatőr, egy családi nyaraláson mindenki ész nélkül nyomja a gombot, hiszen a számláló nem áll meg 36-nál. Kérdezem ismét, nagyobbak lettek a családi albumok? Jobb képek kerülnek bele? Nézzünk magunkba, és mondjuk ki őszintén, hogy nem! Ha már családi albumokról beszélünk, elmondom: nagyon sok ismerősöm, barátom teszi fel nekem a kérdést, hogy milyen fényképezőgépet is vegyen, hiszen látja a hirdetésekben, hogy egy 10-12 megapixeles gép már 10-12ezer forintért elérhető. Ilyenkor szoktam megkérdezni az illetőt, hogy mennyit is fényképez, mert ha csak nyaraláskor 1 hetet, utána legközelebb karácsonykor még egy napot, akkor most is elég a 2×36 kocka." [...]  "Meg szoktam kérdezni továbbá, hogy mire is használják ezeket az amatőr képeket. A válasz többnyire az, hogy berakják az albumba. A viszont kérdésem ilyenkor, az hogy ezt mekkora méretben teszik, mert ha pl. 10×15-ös formátumban, akkor a már említett Nikon D1-es a maga 2000 pixel hosszú képeivel is 13×18cm-es képeket produkált nagyítás nélkül 12 évvel ezelőtt, és nem 10 meg 20 megapixelen, hanem - kapaszkodjanak meg - 2,7 megapixelen. Miért is hajszoljuk a megapixeleket? Miért nem foglalkoznak az amatőrök inkább azzal hogy mi lesz a végeredmény?"

 

Ezt az érdekes jegyzetet szeretném a figyelmébe ajánlani olvasóinknak. Szandelszky Béla az AP hírügynökség többszörösen díjazott fotósa külde el a pixinfo.com számára. A teljes cikket ITT elolvashatják! Gondolatébresztő!

Különvélemény:
Fotó   
Első<< Előző15161718192021Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok