Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7571, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Alpolgármester"
12Következő >>

veroniq - 2014.11.06. 21:48

Ez derült ki a november 6-i képviselő testületi ülésen, ahol Dévainé Kazinczy Sára alpolgármester több fontos témát is érintve szólt a lakossági felvetésekről. Így arról is, amiről lapunk már korábban beszámolt, hogy bizonyos lakosok aláírásgyűjtést kezdeményeztek annak érdekében, hogy egy kis összekötő utcát zárjanak le a forgalom elől. Ezt a körzet korábbi képviselője, Parti Mihály alpolgármester nem szerette volna. A választások után a lakosság másik fele, akik átjárásra használták az utcácskát, nagyon megrettentek, azt gondolták, hogy az új képviselő, az alpolgármesternek megválasztott Dévainé Kazinczy Sára lezáratja az utcát. Félelmük teljesen alaptalannak bizonyult, hiszen az új alpolgármester a lakosság azon részének kérését tolmácsolta a testületi ülésen, akik inkább felújítanák az utcát, és nem zárnák le.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.16. 11:06

Miután lapunk megírta, a szoljon.hu „ átvette „, megjelölve bennünket forrásként, majd a Blikk következett. Parti Mihály alpolgármester formaruhát javasolt viselésre az abonyi önkormányzati dolgozóknak. Igaz, jó pár hetes csúszással, de országos hír lett az ötletből. Íme, a Blikk írása:

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.28. 12:32

Parti Mihály, Abony alpolgármestere az előző testületi ülésen jelezte, hogy a Hivatal dolgozóit kritika éri a lakosság részéről amiatt, hogy az ügyeik miatt a polgármesteri hivatalba érkezők egyszerűen nem tudják megkülönböztetni, hogy ki a hivatali dolgozó és ki az, aki ügyei intézése miatt érkezett ide.

Közélet:
Abony   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.04. 20:23:15

Hosszú hónapok vívódása után lett alpolgármestere Abonynak. Másodszori nekifutásra választották meg Parti Mihály FIDESZ-es képviselőt, bizottsági elnököt erre a posztra...

Politika:
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.28. 21:42:46

44

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.28. 20:54:36

Új városvezető helyettese van Abonyak, a FIDESZ színekben a képviselő testületbe immáron másodszor meggyőző fölénnyel egyéniben bejutott Parti Mihály személyében. A mai napon, az április végi rendes képviselő testületi ülésen ugyanis végre sokadszori nekifutást követően megszavazták a jelenleg bizottsági elnöki posztot betöltő politikust, aki egyben a testület korelnöke is. Ezzel megszűnt a mulasztásos jogsértés, melyre a közigazgatási hivatal az alpolgármester hiányával kapcsolatban hívta fel az abonyiak figyelmét. Az előző alpolgármester választáson nem kapta meg Parti Mihály a minősített többséget, most viszont igen. Bár zárt ülésen tárgyalták a témát és a szavazás titkos volt, lapunk tudja, hogy most hét szavazattal nyert Parti Mihály. Ez vélhetően azt jelenti, hogy a hat FIDESZ-es és Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester szavazott igennel. Lapunk úgy tudja, hogy a kisebbségben maradt „ ötök „ felháborodva nyugtázták a szavazás eredményét.

Politika:
 3 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.28. 16:00:33

A mai napon tartott testületi ülés zárt része sikert hozott, ugyanis több hónapnyi kudarc után a testület megszavazta az új alpolgármester személyét, aki nem más, mint Parti Mihály.
Részletek később.

Politika:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.27. 14:46:51

Abonynak már hosszú hónapok óta nincs alpolgármestere, ez mulasztásos jogsértés, a közigazgatási hivatal állásfoglalása szerint is. Ez ellen tenni kell. Így már sokadik nekifutásra próbálkozik be Abony város képviselő testülete azzal, hogy megfelelő személyt válasszanak a posztra. 

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 10:06:56

A tegnapi testületi ülésen döntöttek a testületi tagok az alpolgármester, valamint a jegyző személyéről. A döntés értelmében egyik sincs Abonynak, továbbra sem! A napirendet zárt ülésen tárgyalták, de annyit azért tudni lehet, hogy nem Abony korábbi aljegyzője, volt az, aki a legtöbb szavazatot kapta jegyző témában. Politikai berkekben tudni lehet, hogy városunk polgármestere Dr. Ecsekit támogatná. Az is sejthető, hogy Dr. Balogh Edit továbbra sem szeretne magának FIDESZ-es helyettest. Így alpolgármesterünk sem lett. LŐVE

Politika:
Jegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 17:30:09

 

Lassan azt gondolom, hogy Abony a Marson van. Minden változik, mindenki jön-megy a városka élén. Egy ember konstans, ő pedig nem más, mint polgármesterünk, Romhányiné Dr. Balogh Edit, az „ örök nő”. Állja a sarat, bírja a strapát, mint a hajók orrán a nőalak, melyet a legvadabb hullámok sem képesek megtépázni, még inkább nem gallyra vágni.

 

Alpolgármesterünk hosszú hónapok óta jogsértő módon nincs. Minden kívülálló a legnépesebb frakcióra, a FIDESZ-re mutogat, de közben többek agyában már felsejlik a gondolat, mely szerint csak van külső oka annak, hogy nincs! Balogh Edit sorra jelöl, néha megmosolyogtató nevek tűnnek fel a hullámokból és zuhannak alá tétován. Most megy a huza- vona és mindenkinek tele van az izéje a kérdéssel, már azt se bánnák sokan, ha maga a falu bolondja lenne az alpolgi, csak legyen.

Különvélemény:
Aljegyző   
Jegyző   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok