Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Aljegyző"
1

veroniq - 2014.02.21. 18:54

Az aljegyzői állásra kiírt pályázat szabálytalanságát is boncolgatja az a tudósítás, amit az ECHO TV Híradójában láthattunk Bajnai Gordon abonyi fóruma kapcsán.
A híradót, amelyben városunk ismét „híres” lett országosan, február 19-én este sugározták. Arról, hogy az aljegyzői pályázat 2013. májusában nem felelt meg a rá vonatkozó törvénynek, azok után kezdtek beszélni Abonyban, hogy kiszivárgott egy levél, ami a megyei kormányhivataltól érkezett. A levél címzettje, Temesközy Tamás volt, aki, mint az Ügyrendi Bizottság tagja, azért fordult törvényességi beadvánnyal a hivatalhoz, mert többek szerint is aggályos volt az aljegyzői pályázat.

Politika:
Abony   
Aljegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.11. 10:33

Az előző testületi ülésen Habony István MSZP-s városi képviselő, bizottsági elnök egyenesen arra szólította fel Abony aljegyzőjét, Dr. Vörös Máriát, hogy mondjon le posztjáról. Történt mindez azért, mert olyan előterjesztések kerültek az aljegyző aláírásával a képviselő testület elé, melyekben rendre, sorban javítani kellett, sőt még az alapvető jogi normáknak sem felelt meg mindegyikük.

Citrom-díj:
Abony   
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.13. 11:05

Mivel Abonyban a tájékoztatás hiánya miatt teljes a " homály " a térfigyelő kamerák működésével kapcsolatban, ezért a mai napon levelemmel az alejegyző asszonyhoz, Dr. Vörös Máriához furdultam, mely írást az abony@abony.hu címre küldtem el, tekintettel arra, hogy egyetlen hivatali munkatárs személyhez szóló e- mail címe sem található meg a városi honlapon.

Közélet:
Abony   
Aljegyző   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.20. 21:35:25

Dr. Ecseki Ildikó, aki korábban Abony aljegyzője volt, majd Nagykőrösre igazolt át, nem igazán akar ismét munkába állni, a Dr. Czira Szabolcs polgármester által vezetett Nagykőrösön. Ildikó többször pályázott Abonyban a jegyzői posztra, de nem kapta meg a kért többséget. Lehet, hogy még mindig bizakodik? Íme egy cikk, a www.laszloferenc.hu-ról Dr. Ecseki Ildikó ottani aljegyzőről:

 Dr. Ecseki Ildikó, Nagykőrös előző ciklusban megválasztott, de gyermekvállalás miatt csak néhány hétig dolgozó aljegyzője 2011. január napjától évi szabadságát töltötte. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a munkába állás ideje május 9-e volt, azonban az aljegyző május 10-től saját kérésére fizetés nélküli szabadságon van. Az aljegyző munkába állásának bizonytalanságát jelzi az is, hogy az időközben megválasztott új alpolgármestert az aljegyzői irodában helyezték el.

Közélet:
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 17:30:09

 

Lassan azt gondolom, hogy Abony a Marson van. Minden változik, mindenki jön-megy a városka élén. Egy ember konstans, ő pedig nem más, mint polgármesterünk, Romhányiné Dr. Balogh Edit, az „ örök nő”. Állja a sarat, bírja a strapát, mint a hajók orrán a nőalak, melyet a legvadabb hullámok sem képesek megtépázni, még inkább nem gallyra vágni.

 

Alpolgármesterünk hosszú hónapok óta jogsértő módon nincs. Minden kívülálló a legnépesebb frakcióra, a FIDESZ-re mutogat, de közben többek agyában már felsejlik a gondolat, mely szerint csak van külső oka annak, hogy nincs! Balogh Edit sorra jelöl, néha megmosolyogtató nevek tűnnek fel a hullámokból és zuhannak alá tétován. Most megy a huza- vona és mindenkinek tele van az izéje a kérdéssel, már azt se bánnák sokan, ha maga a falu bolondja lenne az alpolgi, csak legyen.

Különvélemény:
Aljegyző   
Jegyző   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 14:11:33

Abonynak ugyan alpolgármestere már hosszú hónapok óta nincsen, de aljegyzőnk az már van.

 

Mint lapunk arról már beszámolt, az előző aljegyző, aki kibékíthetetlen ellentétben állt a település polgármesterével, más magasabb beosztásban dolgozik tovább Szolnokon.  Az önkormányzat a megüresedő álláshelyre rögtön ki is írta az álláspályázatot és sikerült is kiválasztani a legmegfelelőbbnek ítélt jelöltet a sok jelentkező közül. Lapunk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a „ felhozatalban „ voltak olyanok is, akikről nem lehetett eldönteni, hogy egyáltalán miért is pályáztak…. Nos, az álláspályázat győztese korábban Rákóczifalván dolgozott a település polgármestere mellett koordinátorként és első sorban a pályázatok tartoztak a hatáskörébe.

 

Dr. Vörös Máriának jogi végzettsége van, nyilván képben van az önkormányzati és hivatali működéssel kapcsolatban és a település bónuszként kapja a pályázatok terén megszerzett tudását. 

Közélet:
Aljegyző   
Testület   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.18. 10:11:13

Mivel Dr. Urbán Ildikó aljegyző munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntették, mert más magasabb megbízatást kapott Szolnokon, keresik utódját. Már azon a testületi ülésen, ahol Ildikó távozását elfogadta a képviselő testület, kiírták a posztra az új pályázatot. Ezt Dr. Németh Mónika jegyző készítette elő úgy, hogy az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság is megszavazta. A Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály közreműködött az előterjesztés előkészítésében. Mindennek nem annyira örült a település polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit, aki túl gyorsnak érzékelte a tempót. Igaz, ő nem vett részt az előkészítő munkában.

 

Szóval Balogh Edit nem akarta rögtön meghirdetni az aljegyzői állást, de a többiek nem értették, hogy miért és meddig kell még húzni az új álláspályázat kiírását. Mint lapunk arról már többször beszámolt, a polgármester állandó harcban áll az abonyi jegyzőkkel. Dr. Urbán Ildikó aljegyző távozásakor azzal köszönt el munkatársaitól, hogy jó testületet, jó együttműködést és jó polgármestert kíván Abonynak és lakosainak.

Közélet:
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.13. 13:19:10

Az őszi választások óta nincs alpolgármesterünk. Holnaptól aljegyzőnk sem lesz. Mivel azonban ez nem politikai szerep, az előzővel ellentétben, bizonyára hamarosan lesz új munkatárs erre a posztra.

Közélet:
Aljegyző   
Testület   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok