Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Aljegyző"
1

veroniq - 2014.02.21. 18:54

Az aljegyzői állásra kiírt pályázat szabálytalanságát is boncolgatja az a tudósítás, amit az ECHO TV Híradójában láthattunk Bajnai Gordon abonyi fóruma kapcsán.
A híradót, amelyben városunk ismét „híres” lett országosan, február 19-én este sugározták. Arról, hogy az aljegyzői pályázat 2013. májusában nem felelt meg a rá vonatkozó törvénynek, azok után kezdtek beszélni Abonyban, hogy kiszivárgott egy levél, ami a megyei kormányhivataltól érkezett. A levél címzettje, Temesközy Tamás volt, aki, mint az Ügyrendi Bizottság tagja, azért fordult törvényességi beadvánnyal a hivatalhoz, mert többek szerint is aggályos volt az aljegyzői pályázat.

Politika:
Abony   
Aljegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.11. 10:33

Az előző testületi ülésen Habony István MSZP-s városi képviselő, bizottsági elnök egyenesen arra szólította fel Abony aljegyzőjét, Dr. Vörös Máriát, hogy mondjon le posztjáról. Történt mindez azért, mert olyan előterjesztések kerültek az aljegyző aláírásával a képviselő testület elé, melyekben rendre, sorban javítani kellett, sőt még az alapvető jogi normáknak sem felelt meg mindegyikük.

Citrom-díj:
Abony   
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.13. 11:05

Mivel Abonyban a tájékoztatás hiánya miatt teljes a " homály " a térfigyelő kamerák működésével kapcsolatban, ezért a mai napon levelemmel az alejegyző asszonyhoz, Dr. Vörös Máriához furdultam, mely írást az abony@abony.hu címre küldtem el, tekintettel arra, hogy egyetlen hivatali munkatárs személyhez szóló e- mail címe sem található meg a városi honlapon.

Közélet:
Abony   
Aljegyző   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.20. 21:35:25

Dr. Ecseki Ildikó, aki korábban Abony aljegyzője volt, majd Nagykőrösre igazolt át, nem igazán akar ismét munkába állni, a Dr. Czira Szabolcs polgármester által vezetett Nagykőrösön. Ildikó többször pályázott Abonyban a jegyzői posztra, de nem kapta meg a kért többséget. Lehet, hogy még mindig bizakodik? Íme egy cikk, a www.laszloferenc.hu-ról Dr. Ecseki Ildikó ottani aljegyzőről:

 Dr. Ecseki Ildikó, Nagykőrös előző ciklusban megválasztott, de gyermekvállalás miatt csak néhány hétig dolgozó aljegyzője 2011. január napjától évi szabadságát töltötte. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a munkába állás ideje május 9-e volt, azonban az aljegyző május 10-től saját kérésére fizetés nélküli szabadságon van. Az aljegyző munkába állásának bizonytalanságát jelzi az is, hogy az időközben megválasztott új alpolgármestert az aljegyzői irodában helyezték el.

Közélet:
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.18. 17:30:09

 

Lassan azt gondolom, hogy Abony a Marson van. Minden változik, mindenki jön-megy a városka élén. Egy ember konstans, ő pedig nem más, mint polgármesterünk, Romhányiné Dr. Balogh Edit, az „ örök nő”. Állja a sarat, bírja a strapát, mint a hajók orrán a nőalak, melyet a legvadabb hullámok sem képesek megtépázni, még inkább nem gallyra vágni.

 

Alpolgármesterünk hosszú hónapok óta jogsértő módon nincs. Minden kívülálló a legnépesebb frakcióra, a FIDESZ-re mutogat, de közben többek agyában már felsejlik a gondolat, mely szerint csak van külső oka annak, hogy nincs! Balogh Edit sorra jelöl, néha megmosolyogtató nevek tűnnek fel a hullámokból és zuhannak alá tétován. Most megy a huza- vona és mindenkinek tele van az izéje a kérdéssel, már azt se bánnák sokan, ha maga a falu bolondja lenne az alpolgi, csak legyen.

Különvélemény:
Aljegyző   
Jegyző   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.16. 14:11:33

Abonynak ugyan alpolgármestere már hosszú hónapok óta nincsen, de aljegyzőnk az már van.

 

Mint lapunk arról már beszámolt, az előző aljegyző, aki kibékíthetetlen ellentétben állt a település polgármesterével, más magasabb beosztásban dolgozik tovább Szolnokon.  Az önkormányzat a megüresedő álláshelyre rögtön ki is írta az álláspályázatot és sikerült is kiválasztani a legmegfelelőbbnek ítélt jelöltet a sok jelentkező közül. Lapunk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a „ felhozatalban „ voltak olyanok is, akikről nem lehetett eldönteni, hogy egyáltalán miért is pályáztak…. Nos, az álláspályázat győztese korábban Rákóczifalván dolgozott a település polgármestere mellett koordinátorként és első sorban a pályázatok tartoztak a hatáskörébe.

 

Dr. Vörös Máriának jogi végzettsége van, nyilván képben van az önkormányzati és hivatali működéssel kapcsolatban és a település bónuszként kapja a pályázatok terén megszerzett tudását. 

Közélet:
Aljegyző   
Testület   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.18. 10:11:13

Mivel Dr. Urbán Ildikó aljegyző munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntették, mert más magasabb megbízatást kapott Szolnokon, keresik utódját. Már azon a testületi ülésen, ahol Ildikó távozását elfogadta a képviselő testület, kiírták a posztra az új pályázatot. Ezt Dr. Németh Mónika jegyző készítette elő úgy, hogy az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság is megszavazta. A Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály közreműködött az előterjesztés előkészítésében. Mindennek nem annyira örült a település polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit, aki túl gyorsnak érzékelte a tempót. Igaz, ő nem vett részt az előkészítő munkában.

 

Szóval Balogh Edit nem akarta rögtön meghirdetni az aljegyzői állást, de a többiek nem értették, hogy miért és meddig kell még húzni az új álláspályázat kiírását. Mint lapunk arról már többször beszámolt, a polgármester állandó harcban áll az abonyi jegyzőkkel. Dr. Urbán Ildikó aljegyző távozásakor azzal köszönt el munkatársaitól, hogy jó testületet, jó együttműködést és jó polgármestert kíván Abonynak és lakosainak.

Közélet:
Aljegyző   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.13. 13:19:10

Az őszi választások óta nincs alpolgármesterünk. Holnaptól aljegyzőnk sem lesz. Mivel azonban ez nem politikai szerep, az előzővel ellentétben, bizonyára hamarosan lesz új munkatárs erre a posztra.

Közélet:
Aljegyző   
Testület   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok