Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bajnai Gordon"
12Következő >>

veroniq - 2014.03.25. 16:18

Bajnai Gordon március 24-én délután az utcán kampányolt a baloldal közös jelöltjével, Abony város polgármesterével, Romhányiné Dr. Balogh Edittel. Íme egy kis képes beszámoló a rendezvényről. Bajnai Gordon nem távozott üres kézzel, mert, mint László Ferenc, az MSZP nagykőrösi elnöke írja, két könyvet is adtak neki ajándékba, mely a nagymúltú hajdani nagykőrösi konzervgyár történetéről szól. 

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.03. 11:02

 

" Bajnai Gordon a hatalommal való visszaélésre példának állította, hogy "ellenfelei" az abonyi kampánygyűlése előtt körbetelefonáltak az érdeklődőknek azzal, egy órával később kezdődik a program, emiatt hatvan ember egy órát késett. "- olvasható egy MTI hírben

A körbetelefonálásról mi is beszámoltunk. 

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 08:40

 

Bajnai Gordon abonyi kampányrendezvényén elmondta, hogy nem igaz, hogy csökkent az államadósság, az 3000 milliárd forinttal nőtt az Orbán kormány idején. Szerinte mindenkinek el kell mennie szavazni, mert arról dönt az ország, hogy Orbán Viktort szeretné-e vagy egy nyugodt, békés Magyarországot. Az ex miniszterelnök szerint jó ismerjük a mostani rendszert, ahol Magyarország fővárosa nem Budapest, hanem Felcsút, ami olyan, mint egy Disneyland. Hazánkban 9 millió 900 ezer embernek egyre nehezebb.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.21. 18:54

Az aljegyzői állásra kiírt pályázat szabálytalanságát is boncolgatja az a tudósítás, amit az ECHO TV Híradójában láthattunk Bajnai Gordon abonyi fóruma kapcsán.
A híradót, amelyben városunk ismét „híres” lett országosan, február 19-én este sugározták. Arról, hogy az aljegyzői pályázat 2013. májusában nem felelt meg a rá vonatkozó törvénynek, azok után kezdtek beszélni Abonyban, hogy kiszivárgott egy levél, ami a megyei kormányhivataltól érkezett. A levél címzettje, Temesközy Tamás volt, aki, mint az Ügyrendi Bizottság tagja, azért fordult törvényességi beadvánnyal a hivatalhoz, mert többek szerint is aggályos volt az aljegyzői pályázat.

Politika:
Abony   
Aljegyző   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 18:04

Olvasónk elmondása szerint őt egy Juhászné néven bemutatkozó, számára ismeretlen nő azzal hívta fel telefonon, hogy szeretné értesíteni arról, hogy Bajnai Gordon nem négy, hanem öt órára érkezik Abonyba, a Kultúra Házába. Olvasónk úgy tudja, hogy ismeretségi körében mintegy 15 másik baloldali szimpatizánst is felhívott az ismeretlen személy. Ő ugyan nem hitte el, hogy ez igaz, időben érkezett, viszont többen is emiatt késve jöttek a rendezvényre.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.19. 19:40

Abony vendége volt Bajnai Gordon- Az országos média kereszttüzében tartott gyűlést az abonyi Kultúra Házában Bajnai Gordon ex miniszter elnök, az Együtt 2014 elnöke, aki Romhányiné Balogh Edit baloldali közös jelölt meghívására érkezett a városba. 

 18 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.18. 22:41

Romhányiné Dr. Balogh Edit a szokásos " laza " megfogalmazásában invitálja az abonyiakat fórumára, melyen, mint írja: " Vendégem lesz Bajnai Gordon. " Február 19-én szerdán kerít sort a rendezvényre a Kultúra Házában 16 órától. Abban az épületben, melyre nem mellesleg az általa politikai hirdetésben agyonszapult Fidesz kormányzat biztosított pénzt. Majd még " ugyanezek " a helyi önkormányzat teljes adósságát is eltörölték, hogy erre se legyen gondja a hősnőnek, mármint az önerőre.... Vajon mit mond majd Bajnainak, amikor megmutatja az új művelődési házat? Mert ilyesmi sajnos a Bajnai kormány idején nem épült Abonyban... Sőt.

Tehát meglehetősen extrém a helyszínválasztás is. A fentieket figyelembe véve már nem csodálom, hogy nincs az MSZP- Együtt- DK közös 200-as listáján Balogh Edit, aki poltikai hirdetése szerint nem kér a tudatmódosításból.

 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 08:47

Nem egységes a baloldal. Még mindig a káoszelmélet uralkodik. Ezt lehet leszűrni a balos poilitikusok egymásnak ellentmondó nyilatkozataiból. Bár az MSZP elnöke, Mesterházy Attila már többször elmondta, hogy nem szeretne szövetségre lépni Gyurcsányékkal, a párt nagy örgejeinek, például Kovács Lászlónak merőben más a véleménye. Most Bajnak Gordon a reggeli ATV-ben elhangzott interjújában megint előállt a DK-val való tárgyalás ötletével. Egy biztos. Nem a nagyközönség előtt, ad- hoc módon, hanem a kulisszák mögött előre megállapodva kellene ilyen kérdésekről nyilatkozgatni. Ugyanis ez árt a baloldalnak.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.14. 08:29

„Bajnai Gordon készen áll az adóemelésre”. Bajnai Gordon ugyanazt a kudarcos adórendszert szeretné bevezetni, mint amit működtetett a 2010-es kormányváltás előtt, amikor a munkavállalók fizetésének felét elvitte a magas adó, a gyermeknevelést az adórendszer nem támogatta, a magyar gazdaság pedig zuhanórepülésben volt - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.12. 15:38

(MTI) - Az Együtt-PM közleménye szerint a Fidesz nem megvédte, hanem meghurcolta és nyomorba taszította nyugdíjasok százezreit.  A Bajnai Gordon vezette ellenzéki pártszövetség arra reagált, hogy Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő sajtótájékoztatón azt mondta: az alacsony infláció kiemelten segíti a nyugdíjasokat. A Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint a fogyasztói árak novemberben 0,9 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban, az előző hónaphoz képest pedig 0,1 százalékkal csökkentek. A Fidesz szóvivője utalt arra, hogy az infláció valószínűleg még tovább fog süllyedni, hiszen a novemberi rezsicsökkentés hatása a decemberi adatokban lesz először érzékelhető.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok