Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Parti Mihály"
12Következő >>

veroniq - 2014.07.06. 19:26

Mint ahogyan beszámoltunk róka, a Corvin úton egy lámpatest hiányzott az utca elejéről, így a közeli nevelőotthonos ház lakói az éj leple alatt mindenféle nemkívánatos dolgot műveltek. A nyilvánosság ereje működött. Az ügyben Parti Mihály alpolgármester segítségét kértem, és meg is kaptuk, felszerelte a szolgáltató a várva várt lámpatestet. Abony város jegyzője is arról tájékoztatta lapunkat, hogy hamarosan elkészül a beruházás, és Balogh Pálnak is igaza lett. Lőn világosság!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.14. 08:58

Kedves ismerősöm kért meg, hogy járjak utána, hogy mi a valóságtartalma annak a híresztelésnek, mely szerint a Ceglédi úton az egyik ingatlant azért vásárolta meg az önkormányzat, mert hajléktalanszállót szeretnének ott kialakítani. A hír engem is megdöbbentett és utánajártam. Parti Mihály alpolgármester lapunknak elmondta, hogy „ nincs szó „ arról, hogy Abonyban hajléktalanszállót szeretne bárki is létrehozni.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.17. 14:23

Hurrá! Ezt is megcsinálják, tehát nem fognak pontosan ezen a járdán járni majd unokáink! A jó hírt Parti Mihály alpolgármester közölte, aki elmondta, hogy két abonyi vállalkozás felajánlásként csinálja meg, a ramaty állapotban lévő járdaszakaszt, egészen a Rendőrségtől, a Szelei út végi gyalogátkelőhelyig. A két abonyi vállalkozás a Kállaiék által jegyzett cég és a másik a Vízner és társa. A munkálatokhoz szükséges építőanyagokat a VÉRTES ÚT KFT biztosítja!

Közélet:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 23:12

Bárcsak minden dolog ilyen gyorsan, könynen, egyszerűen és szerencsésen oldódna meg! Tegnap szóltam és a honlapra is kitettem, hogy a Kossuth és a COOP közti zebra járdaszegéyle, vélhetően egy gépjármű alatt összetört, onnan kibillent egy térkő. Amit megkezdtek, az tovább romlik, gondoltam, és a nagyobb bajt elkerülendő, segítséget kértem Parti Mihály alpolgármestertől. Gondoltam most a Főtér építkezésén résztvevők közt csak akad egy csapat....

Közélet:
Abony   
Blogok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 19:19

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy egyszerűen nem tudja, hogy az óvodájukban mi történik, mert annak udvarát felásták. A munkálatokhoz ráadásul a tanév megkezdése után szeptember 10-én kezdték meg. Annak jártam utána, hogy mi is folyik a Tószegi úti óvodában. Parti Mihály alpolgármestertől kértem segítséget, aki tőlem értesült arról, hogy az oviudvar labirintusszerűen fel van ásva.

Oktatás:
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 13:52

Kedves Olvasónk kért tőlem segítséget, hogy járjak utána, hogy miért nem kapták meg még az úgynevezett óvodáztatási támogatást. Megkérdeztem minderről Parti Mihály alpolgármestert, aki a hivatali dolgozóktól kért információt. Megtudtam, hogy a Közigazgatási Hivatal állásfoglalására kellett várni ahhoz, hogy az abonyi polgármesteri hivatalban az ügyet intézni tudják. Ennek átfutási ideje sajnos hosszú.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.16. 11:06

Miután lapunk megírta, a szoljon.hu „ átvette „, megjelölve bennünket forrásként, majd a Blikk következett. Parti Mihály alpolgármester formaruhát javasolt viselésre az abonyi önkormányzati dolgozóknak. Igaz, jó pár hetes csúszással, de országos hír lett az ötletből. Íme, a Blikk írása:

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.28. 12:32

Parti Mihály, Abony alpolgármestere az előző testületi ülésen jelezte, hogy a Hivatal dolgozóit kritika éri a lakosság részéről amiatt, hogy az ügyeik miatt a polgármesteri hivatalba érkezők egyszerűen nem tudják megkülönböztetni, hogy ki a hivatali dolgozó és ki az, aki ügyei intézése miatt érkezett ide.

Közélet:
Abony   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.02. 19:56

Parti Mihály alpolgármester az előző testületi ülésen felszólalt napirend előtt és elmondta, hogy szerinte az abonyi lakásotthonos gyerekek helyzete nem megoldott. „ 18 éves korig vannak itt a fiatalok és a többségük nem tud mit kezdeni a szabadidejével. A Széchenyi úton lakó gyerekek a szocializációnak nem éppen a csúcsán vannak, ezt tudjuk. A központi parkban nagyon sok a rongálás, az egyik pad ülőkéjének két léce is el van törve éppen középen. Ez erőszakos behatás következménye!

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok