Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7668, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Parti Mihály"
12Következő >>

veroniq - 2014.07.06. 19:26

Mint ahogyan beszámoltunk róka, a Corvin úton egy lámpatest hiányzott az utca elejéről, így a közeli nevelőotthonos ház lakói az éj leple alatt mindenféle nemkívánatos dolgot műveltek. A nyilvánosság ereje működött. Az ügyben Parti Mihály alpolgármester segítségét kértem, és meg is kaptuk, felszerelte a szolgáltató a várva várt lámpatestet. Abony város jegyzője is arról tájékoztatta lapunkat, hogy hamarosan elkészül a beruházás, és Balogh Pálnak is igaza lett. Lőn világosság!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.14. 08:58

Kedves ismerősöm kért meg, hogy járjak utána, hogy mi a valóságtartalma annak a híresztelésnek, mely szerint a Ceglédi úton az egyik ingatlant azért vásárolta meg az önkormányzat, mert hajléktalanszállót szeretnének ott kialakítani. A hír engem is megdöbbentett és utánajártam. Parti Mihály alpolgármester lapunknak elmondta, hogy „ nincs szó „ arról, hogy Abonyban hajléktalanszállót szeretne bárki is létrehozni.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.17. 14:23

Hurrá! Ezt is megcsinálják, tehát nem fognak pontosan ezen a járdán járni majd unokáink! A jó hírt Parti Mihály alpolgármester közölte, aki elmondta, hogy két abonyi vállalkozás felajánlásként csinálja meg, a ramaty állapotban lévő járdaszakaszt, egészen a Rendőrségtől, a Szelei út végi gyalogátkelőhelyig. A két abonyi vállalkozás a Kállaiék által jegyzett cég és a másik a Vízner és társa. A munkálatokhoz szükséges építőanyagokat a VÉRTES ÚT KFT biztosítja!

Közélet:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 23:12

Bárcsak minden dolog ilyen gyorsan, könynen, egyszerűen és szerencsésen oldódna meg! Tegnap szóltam és a honlapra is kitettem, hogy a Kossuth és a COOP közti zebra járdaszegéyle, vélhetően egy gépjármű alatt összetört, onnan kibillent egy térkő. Amit megkezdtek, az tovább romlik, gondoltam, és a nagyobb bajt elkerülendő, segítséget kértem Parti Mihály alpolgármestertől. Gondoltam most a Főtér építkezésén résztvevők közt csak akad egy csapat....

Közélet:
Abony   
Blogok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.11. 19:19

Kedves Olvasónk hívott fel azzal, hogy egyszerűen nem tudja, hogy az óvodájukban mi történik, mert annak udvarát felásták. A munkálatokhoz ráadásul a tanév megkezdése után szeptember 10-én kezdték meg. Annak jártam utána, hogy mi is folyik a Tószegi úti óvodában. Parti Mihály alpolgármestertől kértem segítséget, aki tőlem értesült arról, hogy az oviudvar labirintusszerűen fel van ásva.

Oktatás:
óvoda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 13:52

Kedves Olvasónk kért tőlem segítséget, hogy járjak utána, hogy miért nem kapták meg még az úgynevezett óvodáztatási támogatást. Megkérdeztem minderről Parti Mihály alpolgármestert, aki a hivatali dolgozóktól kért információt. Megtudtam, hogy a Közigazgatási Hivatal állásfoglalására kellett várni ahhoz, hogy az abonyi polgármesteri hivatalban az ügyet intézni tudják. Ennek átfutási ideje sajnos hosszú.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.16. 11:06

Miután lapunk megírta, a szoljon.hu „ átvette „, megjelölve bennünket forrásként, majd a Blikk következett. Parti Mihály alpolgármester formaruhát javasolt viselésre az abonyi önkormányzati dolgozóknak. Igaz, jó pár hetes csúszással, de országos hír lett az ötletből. Íme, a Blikk írása:

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.28. 12:32

Parti Mihály, Abony alpolgármestere az előző testületi ülésen jelezte, hogy a Hivatal dolgozóit kritika éri a lakosság részéről amiatt, hogy az ügyeik miatt a polgármesteri hivatalba érkezők egyszerűen nem tudják megkülönböztetni, hogy ki a hivatali dolgozó és ki az, aki ügyei intézése miatt érkezett ide.

Közélet:
Abony   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.02. 19:56

Parti Mihály alpolgármester az előző testületi ülésen felszólalt napirend előtt és elmondta, hogy szerinte az abonyi lakásotthonos gyerekek helyzete nem megoldott. „ 18 éves korig vannak itt a fiatalok és a többségük nem tud mit kezdeni a szabadidejével. A Széchenyi úton lakó gyerekek a szocializációnak nem éppen a csúcsán vannak, ezt tudjuk. A központi parkban nagyon sok a rongálás, az egyik pad ülőkéjének két léce is el van törve éppen középen. Ez erőszakos behatás következménye!

Citrom-díj:
Abony   
Főtér   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok