Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dr. Balogh Pál"
12Következő >>

veroniq - 2015.01.19. 12:43

Kedves, érdeklődő, és érintett olvasóinknak azt javaslom, hogy amennyiben még nem sikerült az ebeket beregisztrálniuk, mielőbb keressék fel a helyi önkormányzatot, és tegyék azt meg. A témával kapcsolatban Abony város jegyzőjét kerestem meg, aki az alábbi tájékoztatást adta a témával kapcsolatban:

Tisztelt Főszerkesztő Asszony!

Az Abonyi Polgármesteri Hivatal 2013. októberében elvégezte az ebösszeírási feladatokat - az összeíró lapok leadási határideje október 31. napja volt. Az adatok számítógépes rögzítése még abban az évben megtörtént.

Állatvilág:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.09. 22:05

Abony város jegyzőjétől, Dr. Balogh Páltól kértem segítséget a közelben lakók nevében egy gyakorlatilag szétlopott, ezért balesetveszélyessé vált ház ügyében. Megtudtam, hogy ők még télen intézkedtek, és az illetékes hatóságnak jelezték, hogy életveszélyes a szétrabolt ingatlan. Ennek ellenére az ég egy adta világon a mai napig nem történt semmi. Természetesen ezt jelzem a megfelelő helyre. Addig is, itt van a levelezésünk és korábbi cikkünk.

Dr. Balogh Pál, Abony Város jegyzője:

" Tájékoztatom, hogy hivatalunk közterület-felügyelete a tél folyamán felmérte a városban található romos, illetőleg megbontott épületeket és 35 – köztük az érintett Világosság utcai - épülettel kapcsolatban kezdeményezett eljárást az építésügyi és az építésfelügyeleti hatóságok kijelöléséről és működési feltételeiről..

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.26. 09:29

Tévesen kerültek kiküldésre a választási értesítők bizonyos körzetekben. Erről előző cikkünk IDE kattintva olvasható.  Ez ügyben segítséget kértem Dr. Balogh Pál jegyzőtől, és a válasz sem maradt el. Szóval, itt van az ezzel kapcsolatos hirdetmény! Ide menj szavazni, ne a volt könyvtárba, ha oda szólt a meghívód! Abony város jegyzője köszöni a megértést!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.06. 19:26

Mint ahogyan beszámoltunk róka, a Corvin úton egy lámpatest hiányzott az utca elejéről, így a közeli nevelőotthonos ház lakói az éj leple alatt mindenféle nemkívánatos dolgot műveltek. A nyilvánosság ereje működött. Az ügyben Parti Mihály alpolgármester segítségét kértem, és meg is kaptuk, felszerelte a szolgáltató a várva várt lámpatestet. Abony város jegyzője is arról tájékoztatta lapunkat, hogy hamarosan elkészül a beruházás, és Balogh Pálnak is igaza lett. Lőn világosság!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.10. 14:47

Dr. Balogh Pál, Abony Város jegyzőjének leveléből egyértelműen kiderül, hogy nem Abony városa hibázott, amikor megszakadt a közmunka program folytonssága. Neki címzett kérdéseimre egy hosszabb tájékoztató anyag keretében kaptam válszt, mely a www.abony.hu- n olvasható teljes terjedelmében. A jegyző írásának a legfontosoabb része a következő:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.25. 10:14

Abony város jegyzője kapitális szarvashibát követett el az itt látható meghívó kiküldésével, mert a szavazatszámláló bizottság tagjait  és a póttagokat 2010 március 26-ra hívta be ünnepélyes eskütételre és tájékoztatóra, egy 2014 március 24-én kelt levél szerint. Nyilvánvalóan egy korábbi formalevelet írtak át az abonyi polgármesteri hivatalban, és így maradhatott benne a téves dátum.

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 13:44

Ezt a szakvéleményt fogalmazta meg a Pest Megyei Kormányhivatal vezető tisztségviselője, főosztályvezetője az abonyi ebösszeíró adatlappal kapcsolatban. Én magam kértem meg a hivatalos állásfoglalást, mely a mai postával érkezett meg. Több dolgot kifogásoltam, de a legnagyobb gondot véleményem szerint az okozta, hogy szociális kérdőívezést folytattak volna, a jegyző áldásával az ebek összeírásával kapcsolatban. Ez az, ami törvénysértő és adatvédelmi szempontból is aggályos, a nekem megküldött levél szerint.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.21. 14:28

Dr. Balogh Pál jegyző és Parti Mihály alpolgármester kérésének megfelelően teszem közzé az itt látható helyreigazítást, teljes terjedelmében, változatlan formában, melyet a mai napon juttatott el szerkesztőségünk címére. A jegyző elmondása szerint minden törvényszerűen zajlott és zajlik most is az adóztatással kapcsolatban. 

Közélet:
Abony   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 16:55

Azt nem tudjuk, hogy a jegyző maga is hordja-e, vagy a polgármester is szaladgál-e az adópapírokkal, de Olvasónk elmondása szerint a jegyzőnk minden munkatársat mozgósított, hogy a csekkeket és határozatokat vigyék ki. Megjegyzem későn, hiszen a befizetési határidő ma van. Sok lakost nem találnak otthon, mert nyilván dolgoznak, nekik értesítőt dobálnak be, hogy menjenek be a hivatalba a papírokért. Mint azt korábban megírtuk, a lakosság legnagyobb megdöbbenésére az adópapírokat és csekkeket mindenféle tértivevény nélkül a postaládákba dobálva találta meg. Megkérdeztem a jegyzőt, Dr. Balogh Pált is, hogy ez így rendben van-e de mindeddig nem kaptam választ. Viszont ezek után elkezdtek kapkodni és a hivatali kézbesítők kezdték kihordani a határozatokat és csekekket, melyek egyébként kötelezőek lettek volna, mert megemelték a  kommunális adót. Ezeket már átvetették a lakossággal. Az ok prózai lesz, ha nem folyik be időben az adó, mégpedig az, hogy teljesen elrontották az adóval kapcsolatos ügyintézést

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.30. 19:30

Holnap téma lesz a testületi ülésen Balogh Pál jegyző lakása, mert önkormányzati érdekből gyakorlatilag a szociális bérlakások bérleti díjával azonos összegért lakhat egy önkormányzati tulajdonú lakásban. Legalábbis a pénzügyi bizottság ezt már megszavazta, holnap a testületnek kell erre igent mondania. Viszont érdekesség, hogy lapinformációink szerint a jegyző saját hatáskörében már utasítást adott a majdani lakhely felújítására úgy, hogy erről sem bizottság, sem a testület nem döntött…..

Közélet:
 8 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok