Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző17181920212223Következő >>

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasónak, a szerkesztőknek és a munkatársaknak !!!

 

Steve968

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.23. 09:30:30

A fenti üdvözletet kedves Olvasónk, Edina küldte el nekünk, ha Ön is szeretné a MiAbonyunk-on meglepni ismerőseit, barátait, családját, küldje el üdvözletét közzététel céljából a szerkesztoseg@mabonyunk.hu címre.

Különvélemény:

tyb - 2010.12.21. 23:17:21

Szombat reggel.Gondolataim a napi teendők körül forognak, Kissé megfeledkezve az Év Ünnepéről. A reggeli kötelező gyakorlatok után kocsiba vágom magam és irány az elintézendők, melyeknek általában soha sem érünk a végére. Egyik helyszínről a másikra "vágtázok" már amennyire az útviszonyok ezt megengedik.

Sokadalom a Fő téren. Tudom. Beszéltünk róla a miabonyunkon, hogy milyen nagyszerű lenne, ha egy kicsit szebb lenne a Város Karácsonyfája. Néhányan ígérték, hogy ott lesznek a megbeszélt időben és hoznak díszeket. S, lám ott voltak! A dermesztően hideg szél ellenére és díszítették a Fát. A Mi Karácsonyfánkat.Aki ott volt így, vagy úgy segítette a díszítést. Jó érzés töltött el, mely tompította a bőrömbe hasító hideg szél okozta csípésszerű fájdalmat. A csekély létszámú, de lelkes csapat számára ott és akkor megszűnt a külvilág. Csak egymásra  és a feladatra koncentráltak. Egy-egy mosoly és a munka gyümölcsének szépsége feledtette velük az időjárás zord kíséretét, ennél a rendkívüli összefogásnál.

 

 

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.21. 10:07:50

Külön szeretettel küldöm Olvasóink és szerkesztőségünk nevében Minden kedves Tamásnak ezt a képeslapot, de különösen Thomasnak és SkyT-nek, a MiAbonyunk legaktívabb Tamásainak!

 

A Tamás név jelentése:
Iker, csodálatos

Név eredete:
Héber (arameus)-görög eredetű, az arameus Teomo (iker) név görög Thomasz (csodálatos) alakjából

Név elemzése:
A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

 

Forrás: http://www.nevenapja.hu/nevnapok/tamas_nevnap.html

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.20. 09:25:25

Kellemes Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet
a Stábnak és minden tisztelt regisztrált olvasónak!


TATU

Ha szeretné Ön is közzétenni karácsonyi vagy újévi üdvözletét szeretteinek, barátainak, akkor küldje el nekünk azt a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre és megjelentetjük! Igény szerint mi teszünk hozzá képet, de amennyiben van " saját ", akkor azt is szívesen várjuk!

Különvélemény:

admin - 2010.12.15. 12:52:31

Olvasóink sokszor kérdezik, hogy hogyan is állunk a látogatottsági adatokkal. Köszönjük szépen jól, mint ahogyan azt a google analitikája is mutatja. Most megosztom Önökkel az elmúlt három nap „ történéseit „ (3 nap alatt 5955 látogatás, 22 297 oldalletöltés, 2 859 különböző számítógépről) . Az igazság az, hogy, amint láthatják a kereső forgalom jelentősen visszaesett, mert egy új oldalt nehezebben talál meg a kereső rendszer. Mi elégedettek vagyunk ezzel, tökéletesen. A választási kampány idején mesterségesen gerjesztett hatalmas látogatottsági adatok voltak nyomon követhetők oldalainkon. A csúcs az ezer körüli látogató volt egyszerre. Ezt az oldal nem bírta, a hatalmas adatforgalom miatt, nem is első sorban a létszám volt a gond.

Katt a képre hogy nagyobb méretbe is megcsodálhasd!

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.14. 09:30:09

 

El vagyunk havazva, mesebeli tájjá varázsolta télanyó Abonyt. Szépséges a maga vakító fehérségében, impozáns és szívet- lelket gyönyörködtető. Ellenben. Az utak behavazva, nyoma nincs olyan járműnek, mely azon munkálkodik, hogy csúszásmentessé, avagy járhatóvá tegye az utakat. Reggel a járdákon még áll a hó. Gépkocsik csúszkálnak, kaparnak el a jégbordás „ úton „. Gyalogosok felbolydulva mászkálnak az út kellős közepén, kerékpárosok imbolyognak- sokszor gyermekrakományokkal- a havas, síkos utakon. Kutyusok keresik helyüket a rendszerben és rohannak ki az autók elé. Kerékpárosok megtébolyodva, jelzés nélkül kanyarodnak ki elém. Kis abonyi tél, kis abonyi iszony.

Különvélemény:
Utak   

veroniq - 2010.12.09. 12:24:18

Sokan kongatják a vészharangokat, az új médiatörvény kapcsán. Több országos napilap is üres címoldallal jelent meg, mert tiltakozni szerettek volna a jogszabály ellen...

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.09. 10:08:06

 

 

Drága Thomas!

 

A Jó Isten éltessen nagyon sokáig, erőben, egészségben.

 

Azt kívánjuk Néked, hogy csak a füled érjen bokáig!

 

MiAbonyunk szerkesztősége

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.06. 02:25:06

 

Nagy nap ez a mai....

Imádom. Gyönyörű emlékek élnek bennem. Gyermekkoromból, felnőtt gyerekeim gyermekkorából, kicsiny, ötéves Kristófom mindennapjaiból. Gyerekszáj, gyereklélek, hit. Te hiszel a Mikulásban? A Télapóban? Én igen.

 

Otthon Mikulás előestéjén kiskoromban kitettük a cipőinket, mindet összegyűjtöttük, amit csak találtunk. Reggelre teltek meg a lábbelik, mesébe illő csudafinomságokkal. Hajnalban keltem, hogy legyen időm mindent egyesével végignézni, megszimatolni a csokimikulás fantasztikus illatát. Hmmm. Akkor még igazi csokiból készítették és nem a húsvéti nyulakat öltöztették más köntösbe… Fogtam az összes csomagocskámat és bevonultam vele a drága nagymamám ágyába. A jó meleg dunyha alá bújtam és a csomagok tartalmát kiöntöttem a tetejére, fészket formáltam a puha paplanból . Dúskáltam, számlálgattam, csoportosítgattam. Aztán napokig édességboltosat játszottam.

Különvélemény:
Mikulás   
Télapó   
Első<< Előző17181920212223Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok