Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző17181920212223Következő >>

veroniq - 2010.12.21. 10:07:50

Külön szeretettel küldöm Olvasóink és szerkesztőségünk nevében Minden kedves Tamásnak ezt a képeslapot, de különösen Thomasnak és SkyT-nek, a MiAbonyunk legaktívabb Tamásainak!

 

A Tamás név jelentése:
Iker, csodálatos

Név eredete:
Héber (arameus)-görög eredetű, az arameus Teomo (iker) név görög Thomasz (csodálatos) alakjából

Név elemzése:
A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

 

Forrás: http://www.nevenapja.hu/nevnapok/tamas_nevnap.html

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.20. 09:25:25

Kellemes Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet
a Stábnak és minden tisztelt regisztrált olvasónak!


TATU

Ha szeretné Ön is közzétenni karácsonyi vagy újévi üdvözletét szeretteinek, barátainak, akkor küldje el nekünk azt a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre és megjelentetjük! Igény szerint mi teszünk hozzá képet, de amennyiben van " saját ", akkor azt is szívesen várjuk!

Különvélemény:

admin - 2010.12.15. 12:52:31

Olvasóink sokszor kérdezik, hogy hogyan is állunk a látogatottsági adatokkal. Köszönjük szépen jól, mint ahogyan azt a google analitikája is mutatja. Most megosztom Önökkel az elmúlt három nap „ történéseit „ (3 nap alatt 5955 látogatás, 22 297 oldalletöltés, 2 859 különböző számítógépről) . Az igazság az, hogy, amint láthatják a kereső forgalom jelentősen visszaesett, mert egy új oldalt nehezebben talál meg a kereső rendszer. Mi elégedettek vagyunk ezzel, tökéletesen. A választási kampány idején mesterségesen gerjesztett hatalmas látogatottsági adatok voltak nyomon követhetők oldalainkon. A csúcs az ezer körüli látogató volt egyszerre. Ezt az oldal nem bírta, a hatalmas adatforgalom miatt, nem is első sorban a létszám volt a gond.

Katt a képre hogy nagyobb méretbe is megcsodálhasd!

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.14. 09:30:09

 

El vagyunk havazva, mesebeli tájjá varázsolta télanyó Abonyt. Szépséges a maga vakító fehérségében, impozáns és szívet- lelket gyönyörködtető. Ellenben. Az utak behavazva, nyoma nincs olyan járműnek, mely azon munkálkodik, hogy csúszásmentessé, avagy járhatóvá tegye az utakat. Reggel a járdákon még áll a hó. Gépkocsik csúszkálnak, kaparnak el a jégbordás „ úton „. Gyalogosok felbolydulva mászkálnak az út kellős közepén, kerékpárosok imbolyognak- sokszor gyermekrakományokkal- a havas, síkos utakon. Kutyusok keresik helyüket a rendszerben és rohannak ki az autók elé. Kerékpárosok megtébolyodva, jelzés nélkül kanyarodnak ki elém. Kis abonyi tél, kis abonyi iszony.

Különvélemény:
Utak   

veroniq - 2010.12.09. 12:24:18

Sokan kongatják a vészharangokat, az új médiatörvény kapcsán. Több országos napilap is üres címoldallal jelent meg, mert tiltakozni szerettek volna a jogszabály ellen...

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.09. 10:08:06

 

 

Drága Thomas!

 

A Jó Isten éltessen nagyon sokáig, erőben, egészségben.

 

Azt kívánjuk Néked, hogy csak a füled érjen bokáig!

 

MiAbonyunk szerkesztősége

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.06. 02:25:06

 

Nagy nap ez a mai....

Imádom. Gyönyörű emlékek élnek bennem. Gyermekkoromból, felnőtt gyerekeim gyermekkorából, kicsiny, ötéves Kristófom mindennapjaiból. Gyerekszáj, gyereklélek, hit. Te hiszel a Mikulásban? A Télapóban? Én igen.

 

Otthon Mikulás előestéjén kiskoromban kitettük a cipőinket, mindet összegyűjtöttük, amit csak találtunk. Reggelre teltek meg a lábbelik, mesébe illő csudafinomságokkal. Hajnalban keltem, hogy legyen időm mindent egyesével végignézni, megszimatolni a csokimikulás fantasztikus illatát. Hmmm. Akkor még igazi csokiból készítették és nem a húsvéti nyulakat öltöztették más köntösbe… Fogtam az összes csomagocskámat és bevonultam vele a drága nagymamám ágyába. A jó meleg dunyha alá bújtam és a csomagok tartalmát kiöntöttem a tetejére, fészket formáltam a puha paplanból . Dúskáltam, számlálgattam, csoportosítgattam. Aztán napokig édességboltosat játszottam.

Különvélemény:
Mikulás   
Télapó   

veroniq - 2010.12.01. 13:09:17

Az alábbi történetet, kedves Olvasónk, Lilla küldte el szerkesztőségünk címére.

Szeretnék elmondani egy történetet – egy igaz történetet!

A hegyekben élt egy ács a feleségével. Született egy fiuk, aki 21 éves koráig nem járt iskolába, mert otthon kellett segíteni öreg szüleinek. Gyertyafénynél tanult olvasni. 21 évesen ment el iskolába, és hat év alatt lediplomázott jogászként. Közben dolgozott malomban, eladóként, postásként, katonaként. Nyitott egy ügyvédi irodát, és egy év alatt tönkre is ment. 16 évbe tellett, hogy minden adósságát visszafizesse. Beleszeretett egy lányba, eljegyezte, de a lány felbontotta az eljegyzést és lelépett. Jelöltette magát a megyei közgyűlésbe, de nem jutott be. Elvett egy nehéz természetű nőt, akivel nem volt túl boldog a házassága. Négy fiúk született, ebből három meghalt a felnőttkor elérése előtt. Újra indult a megyei választáson, de megint vesztett. Újraindította ügyvédi praxisát, majd 47 évesen újra indult pártja jelöltlistáján, és megint vesztett.

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.01. 10:11:58

 

Lapunk felhívására, mely szerint várunk képeket kedves Olavsóinktól arról, hogy más településeken, esetleg külföldön hogyan várják a Karácsonyt, kaptam egy kedves levelet egy abonyi egyetemista lánytól és néhány fényképet is. Íme, most megmutatjuk Önöknek, milyen Sopron. Abonyban a fenyőfa állítás és a díszítés még várat magára... Viszont a hó már megérkezett a mai napon. Ha Önök is szeretnének nekünk képeket küldeni arról, hogy " máshol " milyen az adventi díszben pompázó település, kérem küldjék el az ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Különvélemény:

 

 

Akik a cím alapján valami vicces írásra számítottak, ki kell ábrándítanom Őket...

Bár humorról fog szólni ez a rövid - és részünkről talán megbocsátható  -  memorandum, pontosabban a humor egyik utánozhatatlan nagyágyújáról.

Leslie Nielsen (+84) tegnap meghalt. Most nem azért, hogy a kemerák kereszttűzében fekete humort űzve, a  halálból is komédiát csináljon. Sajnos elment végleg. Gyermekkorom leghumorosabb filmjeit láthattam tőle a nyolcvanas évek elején a Csupasz pisztoly és az Airplane paródiákkal. Azokat a jeleneteket nyilván más nem tudta volna ilyen hiteles naivitással előadni. Ettől (is) volt utánozhatatlan és sajnos mára pótolhatatlan. 

Leslie William Nielsen (Kanada,1926. február 11.) életéről bővebben az alábbi link alatt olvashatunk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Leslie_Nielsen

Azt hiszem, hogy a következő hetekben végignézem a filmjeit ismét. Én így fogok rá emlékezni...

Nyugodjon békében! 

TYB

         

Különvélemény:
HUMOR   
Első<< Előző17181920212223Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok