Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző16171819202122

Kicsit aggódtunk, hogy a MiAbonyunk.hu folyamatos támadása és blokkolása csökkenteni fogja az oldalunk iránti nemzetközi érdeklődést... :)

Nem így történt... Egyetlen nap alatt 54 látogatást regisztráltunk a tengerentúlról...

Sovány és a többi amerikába szakadt hazánk fia is rendszeres olvasónk maradt.

Különvélemény:

veroniq - 2010.11.23. 12:35:05

Napjainkban slágertéma a magyarság eredete, sokan és sokféleképpen magyarázzák nemzetünk származását. Vannak olyan megszállottak is, akik egyenesen földön kívüliektől vagy természetfelettitől származtatnak bennünket. Kiszely István viszont szaktekintélynek számít a témában, íme Kiszely István jeles magyarságkutató a nagy közönségsikernek örvendőelőadást szerkesztett, rövidített változatát olvashatják, melyet kedves olvasónk küldött el szerkesztőségünk címére.

 

Ki kell ábrándítanom önöket, mert én nem vagyok történész.

Biológus, orvosember vagyok. Soha nem akartam a magyar őstörténettel foglalkozni. Nagy alapkutatásom az volt, hogy a múltat hozzuk össze a jelennel. A csontkémia, a csontpatológia alapján a csontból meg kellett állapítani, hogy hány éves, milyen betegsége volt, milyen vércsoportba tartozott. Később a nagy mitokondriális DNS kutatást végeztük egy jelentős nemzetközi kutatócsoporttal.

 

Amíg az egyetemen voltam, a természettudományi karon, untam magam és fölvettem a kínai szakot. Bejártam a kínai követségre: pechemre akkor éppen rossz elvtársaknak minősültek a kínaiak.

Különvélemény:
   

XVI. Benedek pápa szerint "bizonyos esetekben" elfogadható a gumióvszer használata. Az egyházfő erről egy jövő héten megjelenő interjúkötetben beszél, amelyből szombaton hoztak nyilvánosságra részleteket. A gumióvszer használatát eddig erőteljesen ellenezte a katolikus egyház.

A pápa példának egy meleg férfi prostituált esetét hozta fel arra, amikor "igazolható lehet" a gumióvszer használata. A katolikus egyházfő ugyanakkor kijelentette, hogy a Vatilkán "nem tekinti valódi és erkölcsös megoldásnak" az óvszer használatát, és az "nem megfelelő megoldás a HIV-fertőzés borzalmának kezelésére". 

A több országos lapban megjelent pápai álláspont nyilván ki fogja verni a biztosítékot, mind a modernebb felfogású, mind a mélyebben vallásos, konzervatívabb társadalmakban.

Íme egy igen provokatív olvasói hozzászólás cikkünk forrása, a velvet.hu oldalról:

" ... még szerencse, hogy a "főnöke" másként áll e kérdéshez: Pál (1Kor6,9):

Vagy nem tudjátok, hogy

Különvélemény:
Pornó   

veroniq - 2010.11.18. 07:25:02

 

A képet Figura nevű kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére és azt írja, hogy akkor, azon a horgászaton halat azt nem fogtak, de Süllőt azt igen! Ezzel a képpel is kívánunk " neki " szép és eredményes napot!

Különvélemény:

miabonyunk - 2010.11.10. 22:39:04

Galéria megtekintéséhez kattints IDE! Fotó: TYB

Az egy hónapos kiskutyák szépen nőnek, növögetnek. Hármójuk még nem talált gazdára a kilencből.

Ha szeretnél huskey- németjuhász keverék kiskutyát, írj nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu A meseszép és már most okos, de huncut, barátságos és játékos kutyusok természetesen ingyen elvihetők.

Különvélemény:
Közélet   

miabonyunk - 2010.11.10. 22:34:21

Szinte minden napra jut valami, vagy több dolog is, ami miatt világnap van… Most a Facebook közösségi oldalon hirdetik ismertőseim, hogy ma a SZERETKEZÉS világnapja van. Nem tudom, ki találta ki, de biztosan nagy sikert arat a fiatalok körében ez a tény és ekkor talán a kedv is megnő eme elfoglaltság iránt. Nekem van véleményem az úgynevezett világnapokkal kapcsolatban. Így a szeretkezésről az idősekről, a környezetvédelemről is és még sorolhatnám. Nekem minden nap olyan nap!

 

Vagyis nem évente egyszer jut eszembe az anyukám, a gyermekeim, akiket boldogan terelgetek, nevelgetek, az állatok amikről gondoskodnunk kell és minden, amiről az álszent gondolkodásmód évente csak egyszer emlékezik.

Különvélemény:
Közélet   

miabonyunk - 2010.10.26. 18:57:44

Tvaly sokan örvendeztettek meg bennünket azzal, hogy a kifaragott tökök képeit elküldték nekünk. Íme az akkori, tavalyi művek egy része egy kis nosztalgia gyanánt. Kérjük Önöket, ha idén is készítenek faragott tököket, azok képeit közzététel céljából küldjék el nekünk a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre. Köszönjük előre is!

Különvélemény:

miabonyunk - 2010.10.26. 18:46:39

 

Szóval vannak reggelek. A mobiltelefonok világában hamarabb tudjuk meg, hogy egy buli után ki hogyan élte meg az ébredés utáni pillanatokat. Egy SMS és képben vagyunk...
Nos, itt egy kis gyűjtemény a legérdekesebb "ébredés" utáni SMS-ekből. Tanulságosak...

"Mielőtt mondhattam volna "nem az a fajta lány vagyok" az voltam."

"Hazaérve bemutatkoztam a kutyának."

"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni!"
Válasz erre: " A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amugy hol a répában vagy?"
"Kijöttünk Hollandiába, hogy a budiban elbújva füvezzünk..."

" Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek..."

" Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!"

" Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél,

Különvélemény:

miabonyunk - 2010.10.25. 19:19:03

Íme, 2006. október 23. és néhány másik esemény, ami ezek után történt. Minden egyes ünnep alatt balhék törtek ki a fővárosban. Polyák Attila fotós szemszögből megmutatja Önöknek, hogy milyen testközelből a " balhé "..... Beszéljenek helyettünk a képek. LŐVE

Különvélemény:

miabonyunk - 2010.10.15. 21:37:54

Truckman nevű Olvasónk az alábbit kommentelte a belvizes témához, melyet most megosztok Önökkel:

Már én is tárgyalok...

Beküldő: Truckman. Beküldés időpontja: p, 10/15/2010 - 07:42.
...az UFO-kkal, hogy hogyan is "szipanncsák" fel a vizet a mezoszféra magasságában dokkoló gyűjtőhajójukra! Ott akadt el a tárgyalásom velük, hogy a hidronbeléptetőjüket át kell állítani mert hamarább fagy meg állításuk szerint a Földről teleportált víz (valami Mpemba-paradoxon elmélettel magyarázgatták nekem) mint ahonnan eddig, más kizsákmányolt hidegebb légkörrel rendelkező bolygókról eddig vételeztek! Így csak a traposzféra magasságáig tudnák hívni, az igen nagy vízmennyiséget, és az visszaesne a földre, fagyott állapotában, mielőtt az elérné az aqua tározót a hajón!

Lejjebb pedig nem dokkolhatnak! De már dolgozunk a megoldáson! Nyugalom, jövő nyár közepére megoldódik ez a kis kellemetlenség! Földi időmértékkel számolva! Látjátok még nekik is gondot okoz,

Különvélemény:
Első<< Előző16171819202122
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok