Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Magyarság"
12Következő >>

veroniq - 2018.02.27. 19:26

 

Az itt áttelelő madarak etetése az összefüggő hótakaró idején nagyon fontos. Apró tetteinkkel, a madarak etetésével megmenthetjük a természetben élő szárnyas barátainkat.

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.08. 18:00

 

Hosszú idő után esélyt kaphatnak az uniós felzárkózásra Pest megye gazdaságilag leszakadt részei, ha sikerül átrajzolni Közép-Magyarország régióhatárait és különválni a gazdag fővárostól.  Ma ugyanis Budapest és vele az agglomerációs területek annyira gazdagok, hogy emiatt a fővárossal közös régiót alkotó Pest megye már nem jogosult európai uniós területfejlesztési támogatásra - noha a megye távolabbi részein fekvő települések alaposan rászorulnának a brüsszeli infúzióra.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.07. 13:33

 

Minden országnak szüksége van olyan imázsfilmekre, melyek főleg a külföldnek szólnak és a más országokból érkező turisták lekenyerezése a cél. A Magyar Turizmus Zrt. által megrendelt és a Kostil Danila - Kostil Luka testvérpáros által rendezett film egy kissé más Magyarországot igyekszik bemutatni, mint eddig. A film inkább az egészség- és konferenciaturizmus nyomtávjában halad, ennek megfelelően központi szerephez jut Budapest, Hévíz és a Balaton, különös tekintettel a gyógyfürdőkre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.22. 21:34

Olvasónk levelét és képeit osztom meg Önökkel.- Szia Veronika! Ahogy mentünk a a kaszáló erdőbe az úton ezt a kupacot találtam.Szeretném ha ezt is kitennéd.
Ez szintén elkeserített mert van aki kiszámolja a napi pénzét akár a zöldségre akár paprikára.ezekről is küldök képeket. És van aki meg csak úgy kidobja Abonytól 2-3 km - re.
 

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.11. 21:54

Az itt látható levelet a központi kommunikációs központ küldte el nekem, most megosztom az Olvasókkal. - Kedves Barátunk! Találkozzunk Március 15-én, a Bátrak Ünnepén! Március 15-én szeretettel várunk a központi ünnepségsorozatán, mely reggel 8 órakor az ünnepélyes zászlófelvonással veszi kezdetét a Kossuth téren. 9 és 14 óra között az Országgyűlés kinyitja kapuit, és a Nyitott Parlament jegyében minden érdeklődőt vendégül látnak a szervezők. Délután három órától a Kossuth téren Díszünnepség veszi kezdetét, ünnepi beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke.

Közélet:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.03. 15:16

Igen, a magyarságnak előbb-utóbb döntenie kell. Jelesül abban, hogy tovább megy-e az orbáni úton, vagy visszakanyarodik-e a többpárti demokrácia értékeihez, és annak hagyományos gazdaságpolitikájához. Orbán Viktor immáron kétéves kormányzása alatt két igen nagy hibát követett el. Az egykori liberális demokrata módszeresen lerombolta a III. Köztársaság értékeit, és az új Alaptörvénnyel meg is szüntette azt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.07. 11:56

A magyar lakosságnak az elmúlt év során leginkább egzisztenciális félelmei voltak, az év elején az emberek 70 százaléka, az esztendő végén 74 százaléka szerint a munkahelyek hiánya jelentette a legnagyobb veszélyt ebben az országban. Egy éve 64, mostanában 68 százalékot töltött el félelemmel hazánkban az elszegényedés, a szociális egyenlőtlenség.

Közélet:
Félelem   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.14. 21:01

Ceglédről és környékéről vásárolják fel a tejet. - a www.veddamagyart.info cikke következik- Gyakori téma manapság Magyarországon a tej alacsony felvásárlási és a külföldi tulajdonban lévő üzletláncok polcain található import tej százegynéhány forintos ára. A Csikós úr gazdaságában eltöltött néhány óra azonban rávilágított egy fontos dologra: az igazi vitaminokban gazdag, valóban tej ízű fehér nedűt ennyiért nem lehet elő állítani és akkor még a szállításról nem is beszéltünk. Ha nagyban szeretnéd nézni a Videot, katt a címre!

Egészségünk:
MAGYAR   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.14. 19:33:50

64

Közélet:
 4 Hozzászólás    

admin - 2011.06.04. 18:01:31

Trianon a magyar történelembe gyakorlatilag gyásznapként vonult be. A békekötés után országunkat feldarabolták. Ezt mindenki tudja, gyakorta írnak is róla. A tényekről, a magyarok fájdalmáról, az igazságtalan fejleményekről. 

Történelem:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok