Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pornó"
1

veroniq - 2017.03.12. 11:17

 

New York — A sors iróniá­ja, hogy a legősibb mesterségből az emberiség egyik legősibb könyve a kiút. A New Yorkban élő Crystal Bassette (33) korábban pornós volt, száznál is több filmet forgatott, ám ma már lelkészként celebrál miséket szintén prédikátor férje oldalán. Az egykor Nadia Hilton művésznéven komoly karriert összebarkácsoló hölgy élete nem volt könnyű: már 16 évesen megszülte első gyermekét, majd Hollywoodba költözött, hogy el tudja tartani. A cikk IDE kattintva folytatódik

Közélet:
Pornó   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.20. 21:08:44

XVI. Benedek pápa szerint "bizonyos esetekben" elfogadható a gumióvszer használata. Az egyházfő erről egy jövő héten megjelenő interjúkötetben beszél, amelyből szombaton hoztak nyilvánosságra részleteket. A gumióvszer használatát eddig erőteljesen ellenezte a katolikus egyház.

A pápa példának egy meleg férfi prostituált esetét hozta fel arra, amikor "igazolható lehet" a gumióvszer használata. A katolikus egyházfő ugyanakkor kijelentette, hogy a Vatilkán "nem tekinti valódi és erkölcsös megoldásnak" az óvszer használatát, és az "nem megfelelő megoldás a HIV-fertőzés borzalmának kezelésére". 

A több országos lapban megjelent pápai álláspont nyilván ki fogja verni a biztosítékot, mind a modernebb felfogású, mind a mélyebben vallásos, konzervatívabb társadalmakban.

Íme egy igen provokatív olvasói hozzászólás cikkünk forrása, a velvet.hu oldalról:

" ... még szerencse, hogy a "főnöke" másként áll e kérdéshez: Pál (1Kor6,9):

Vagy nem tudjátok, hogy

Különvélemény:
Pornó   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.20. 17:39:13

Az előző közmeghallgatáson egy nyugdíjas pedagógus felállt és elmondta, hogy közérdekű bejelentést szeretne tenni. Hozzászólásában nemtetszésének adott hangot, mely szerint tűrhetetlen állapot, hogy a Somogyi iskola szomszédságában, az újságos pavilonban szexújságokat árusítanak. A törvény megfelelő passzusát és a jogszabály számát is bemondta a felszólaló.

 

„ … A kormányrendelet szerint nevelési és oktatási intézmény 200 méteres körzetében nem lehet szexuális terméket árusítani. Ezek az újságok lassan pornó jelleget is öltenek! Letakarva, pult alatt kellene ezeket tartani, nem pedig a kirakatba kitenni, hiszen ezeket közszemlére kitenni tilos! „- mondta a nyugdíjas pedagógus.

 

LŐVE

Közélet:
Pornó   
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok