Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Szerző: Steve968
1

Steve968 - 2011.11.26. 15:13:29

És milyen is apának lenni? Pfffff...  Valóban átkapcsolnak egy kapcsolót az agyadban, teljes agymosás. Ölsz érte és meghalsz érte, ha kell, kérdés nélkül. Tényleg. De az igazi kötődés nem jön azonnal, annak ki kell alakulnia. Egy nő a testét adja a babájának, együtt ver a szívük, természetes, hogy összhang van köztük. Egy férfinak a kezébe adnak egy kis valamit, hogy "Tessék, itt van a gyereked." És az elején igazából nem tud vele mit kezdeni. El kell telnie egy kis időnek, mire kialakul a kapocs. Nekem három hónapba tellett, de onnantól kezdve exponenciális szerelem. Csodálatos, vég nélküli, mindent elsöprő, magával ragadó vulkán-szerelem.

Blogok:
Blogok   

Steve968 - 2011.10.09. 15:58:37

Többször előfordul, hogy egy konvektoros lakást összkömfortosnak írnak és mondanak ... Pedig az nem az, legfeljebb a közművesítettséget növeli a gáz.

 

Komfortfokozatok:

Összkomfortos: Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és WC-vel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, szennyvízelvezetéssel), melegvíz-ellátással és központos fűtési móddal (táv-, egyedi, központi vagy etázsfűtéssel) rendelkezik.

Ezen belül duplakomfortos:  Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és 2 db WC-vel, 2 db füdőhelyiséggel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, szennyvízelvezetéssel), melegvíz-ellátással és központos fűtési móddal (táv-, egyedi, központi vagy etázsfűtéssel) rendelkezik.

Luxus: 
Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és WC-vel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, s

Blogok:
Blogok   

Steve968 - 2011.10.08. 13:38:33

Eladó a Knezich Károly utcában egy 892 m2-es telek bontatndó, vagy felújítható 73 m2-es épülettel - felújítási és bővítési tervekkel.

 

Öszzközműves: elektromos áram: 1*20 A, 2*6 A; gázcsonk, víz kerti csappal, csatorna az épület hátsó részéig elvezetve.

 

Belvízmentes, homokos talaj.

 

Irányár: 2.500.000,- Ft. Alku tárgyát képezheti, továbbá a külső műanyag nyílászárói is. Minden megoldás érdekel: rbc@t-online.hu, vagy 20/9424826. Köszönöm

Apróhirdetések:

Steve968 - 2011.10.08. 13:30:42

Legalább 2 szobás összkomfortos (gáz + vegyes) családi házat keresek hosszú távra, első sorban Abonyban, de szóba jöhet Tószeg, Törtel, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Kocsér, Újszilvás, Újszász is.

 

Olyan is érdekel, ami a későbbiekben megvásárolható, de akár olyan is ami felújításra szorul.

 

Ajánlatokat az rbc@t-online.hu e-mail címre vagy a 20/942-4826 telefonszámra várom. Köszönöm.

Apróhirdetések:

Steve968 - 2011.08.02. 17:41:28

Legalább 2 szobás összkomfortos (gáz + vegyes) családi házat keresek hosszú távra, első sorban Abonyban, de szóba jöhet Tószeg, Törtel, Köröstetétlen, Jászkarajenő, Kocsér, Újszilvás, Újszász.

 

Olyan is érdekel, ami a későbbiekben megvásárolható, de akár olyan is ami felújításra szorul.

 

Ajánlatokat az rbc@t-online.hu e-mail címre vagy a 20/942-4826 telefonszámra várom. Köszönöm.

Apróhirdetések:

Gyakorlatilag új állapotban. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor aludt benne a kicsi lányom.

 

Hálós kivitelő külön pelánkázó résszel. Hordtáskában. Valóban újszerű állapotban. Jó minőségű anyagokból. Új ára: 14.900,- Ft.

 

Irányár: 10.000,- Ft., csak komoly érdeklődőnek.

 

Csaó-csaó: Steve968

 

rbc@t-online.hu

Apróhirdetések:

Steve968 - 2011.01.10. 14:15:22


 

A 2000-es évek közepén az ingatlanpiac újra élénkült. A gazdasági folyamatok ezt nem támasztották alá, de a politika igen, amely egy kedvező jövőt vizionált (13. havi nyugdíj, 13 havi bér, 14 és 15 havi nyugdíj fellebbentése - 2006-os választások idején), hogy egy "klasszikus" idézettel is alátámasszam: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este." Nappali is, de nem csak ők, az ellenzék is. A gazdaság hullámzott közgazdasági szakkönyveknek megfelelőn, amit a jegybanki alapkamat változásában is jól követhető (2000.01.20. - 13%, ami 2003.06.10-ig csökkent 6,5%-ra, innen emelkedett, 12,5%-ra kúszott fel 2004.03.22-ig, majd ismét csökkenésbe ment át, 6%-ig süllyedt 2006.06.19-ig, a trend újra megfordult 2008.11.24-ig újra emelkedett 11,5%-os értékig, majd újra csökkenés). Az ingatlanpiac nem követte a trendeket, nem a tehetetlensége miatt, hanem a már említett politikai befolyások és a szociálpolitika (ez már az első Orbán-kormány idejétől datálható) alakulása miatt. A kedvezőbb jövő kép, az állami nagyberuházások, a foglalkoztatottság növekedése mellett megjelent a kedvezményes lakásvásárlási kamattámogatás, az új lakásépítési kedvezmény, új lakás vásárlási kedvezmény, illeték kedvezmény, stb., amik közösen növelték az igényt, több ezer új lakás épült.

Gazdaság:
Gazdaság   

Steve968 - 2011.01.04. 22:14:15

Az alábbiakban Steve nevű Olvasónk írásának második része következik az ingatlanokról:

 

Ingatlan – gazdaság

 

(folytatás …)

 

1988-ban a kisebb cégek és az azok által birtokolt ingatlanok kerültek magán tulajdonba, a spontán privatizáció keretein belül, ami tulajdonképpen egy lenyúlás, hiszen ellenérték nélkül került új tulajdonosaihoz. Akkor került már szervezett keretekre sor, amikor már a pártvezetésnek is szúrta a szemét, az ilyen módon történő „kisajátítás”. Megjelent az egyszerűsített privatizációs eljárás. Közben a KGST megadta magát az idő szelének, ezáltal a magyar vállaltoknak pillanatokon belül elolvadt a piaca.

Gazdaság:
Ingatlan   

Az alábbiakban Steve cikksorozatának első része következik. Mint szakmabeli, igazán érdekes  újdonságokkal tud nekünk szolgálni a témával kapcsolatban. Ha kérdéseik vannak ingatlanügyekkel kapcsolatban, kérdezzenk tőle bátran!

A makroökonómia tanulmányok alapján ismert, hogy az egyes országok gazdasága nem egyenletesen, hanem hullám-szerűen fejlődik. A gazdaság egészére jellemző a konjunktúra ciklusok az egyes gazdasági ágazati ciklusok eredőjeként jelenik meg. Az egyes ágazati ciklusokra is jellemző a ciklusok időtartamára és azok okaira vonatkozó általános rendező elvek, valamint meghatározóak egyes ágazatok eltérő fejlődési trendjei, azok súlyának változása az országok, valamint a világ gazdaságában.

Gazdaság:

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasónak, a szerkesztőknek és a munkatársaknak !!!

 

Steve968

Különvélemény:
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok