Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Karácsonyi dísz"
1

veroniq - 2011.12.17. 10:44

Kapd el a weboldalon: 

http://www.bolthely.hu/infotechkft

Közélet:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.06. 16:11

Ha minden menetrendszerűen halad, pár perc és kigyúlnak a fények Abony főutcája mentén. Azaz végre a mai napon az E.ON bekötötte a csillagokat az elektromos hálózatba. Mint azt megírtuk, már két hete felszerelték a díszeket, de Romhányiné Dr,. Balogh Edit hiába telefonálgatott, nem gyúltak fel a fények. Ezt pénteken meghallottam, majd hétfőn megkerestem az E.ON sajtósát...

Közélet:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.05. 14:00

Csillagsztori- Még mindig nincsen az abonyi csillagok ügyében semmi pozitív fejlemény. Igazi csillagparádé várható decemberben a csillagászok szerint a téli égbolton, ám lassan már eljön a harmadik adventi hétvége és még mindig nem sikerült elektromos áramot varázsolni az újonnan megvásárolt díszeinkbe. A csodacsillagokat a lámpaoszlopokra helyezték el úgy, hogy az áramszolgáltató társaság ingyenesen adott ehhez szükséges kis dobozkákat, kábeleket.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.02. 12:19

Elképedt olvasónk hívott fel azzal, hogy nagyon tetszenek neki a lámpaoszlopokra felszerelt hópihe csillagok, de azt szeretné kérdezni, hogy ezek vajon mikor világítanak majd…. Csaknem egy hete szerelték fel őket, igaz az első mű elkészítése eltartott vagy három óra hosszáig…. Aztán következtek a többiek. „ Már mindenhol karácsonyi pompában van a város… Itt mikor lesz?

Közélet:
Abony   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.28. 09:15

Abony városának központja új ékeket kap, csillagok formájában. Már hosszú évek óta kéri a lakosság, hogy legyenek nálunk is olyan díszek, mint a környező települések közül csaknem mindegyiken. Polgármesterünk ügyes volt, jó vételt csinált. Lapunk nem hivatalos információi szerint féláron sikerült hozzájutni a lámpaoszlopokon világító csillagokhoz. 

Közélet:
Abony   
 7 Hozzászólás    

tyb - 2010.12.21. 23:17:21

Szombat reggel.Gondolataim a napi teendők körül forognak, Kissé megfeledkezve az Év Ünnepéről. A reggeli kötelező gyakorlatok után kocsiba vágom magam és irány az elintézendők, melyeknek általában soha sem érünk a végére. Egyik helyszínről a másikra "vágtázok" már amennyire az útviszonyok ezt megengedik.

Sokadalom a Fő téren. Tudom. Beszéltünk róla a miabonyunkon, hogy milyen nagyszerű lenne, ha egy kicsit szebb lenne a Város Karácsonyfája. Néhányan ígérték, hogy ott lesznek a megbeszélt időben és hoznak díszeket. S, lám ott voltak! A dermesztően hideg szél ellenére és díszítették a Fát. A Mi Karácsonyfánkat.Aki ott volt így, vagy úgy segítette a díszítést. Jó érzés töltött el, mely tompította a bőrömbe hasító hideg szél okozta csípésszerű fájdalmat. A csekély létszámú, de lelkes csapat számára ott és akkor megszűnt a külvilág. Csak egymásra  és a feladatra koncentráltak. Egy-egy mosoly és a munka gyümölcsének szépsége feledtette velük az időjárás zord kíséretét, ennél a rendkívüli összefogásnál.

 

 

Különvélemény:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.21. 15:43:20

Extra ronda galéria ITT, fotó: LŐVE

Kutya legyek, ha értem, mi vihet rá valakit arra, hogy hógolyókkal bombázza a városi karácsonyfa üveggömb díszeit, letépje azokat a csomagokat, amiket a MiAbonyunk olvasói helyeztek el nagy szeretettel a fára.

 

Mint ahogyan azt sem érti a Kisfiam, Kristóf és én sem, hogy mi az indítéka annak, hogy valaki a szeméttárolót leszaggassa. Ha gyermekének Ön is szeretne egy csipet ízelítőt adni a számomra szentségtörésnek számító disznóságokból, akkor vigye el Ön is a Főtérre, mint ahogyan én is megtettem. Sajnos ez is Abony egyik arca, igaz, az árnyékos. De ha megismeri a gyermek azt az émelygést keltő utálatot, amit akkor érzünk, amikor ezt megpillantjuk, Ő sosem fogja elkövetni. Együtt sajnáltuk a díszeket, kukát. Sajnálom, hogy itt ez van.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 7 Hozzászólás    

tyb - 2010.12.10. 00:00:39

Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manója megbetegedett. Felvett gyorsan négy segédet, de a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók. A gondok közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt. Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rén szarvasából 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva.

Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat a padlóhoz csapta. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek szétrágták a seprűt.

Nyehehe:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.02. 09:21:06

FELHÍVÁS: A MiCsillagunk!

 

Kedves Olvasóink!

 

Bizonyára sokuknak feltűnt, hogy Abony városában a karácsonyi „ díszkivilágítás „ enyhén szólva is szegényesnek mondható. Mivel többször elhangzott már a városvezetésnek azon véleménye, hogy a lakosságnak is tennie kell, ha szeretne javítani bizonyos helyzeteken – amivel természetesen egyet is értünk-, úgy gondoltuk, hogy most teszünk. Szeretnénk gyűjtést rendezni annak érdekében, hogy villanyoszlopra szerelhető, maradandó világító díszt, esetleg díszeket adományozhassunk Abony városának, melyben közösen gyönyörködhetünk majd az ünnep alkalmával.

Részletek:

Közélet:
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok