Mi Abonyunk - Én nem beszélgetek a Viktorral
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.19. 21:13:21

Nem beszélgetek sajnos Orbán Viktor miniszterelnökkel…. Mint ahogyan nem beszéltem nagy elődjeivel sem. Megkaptam a „ HALLGASSUKK MEG EGYMÁST! „ nevezetű rémálmot és ocsúdom. Ugyanúgy, mint kedves Olvasónk, Truckman, aki pár napja mindezt az élményét megosztotta velünk. A kérdőív valójában nem anonim.  Nevemmel, vonalkódommal ellátva kutakodnának.  Adatgyűjtésre alkalmas nyomtatványok ezek, sok- sok millióért kiküldött porcukormázas irányított kérdésekkel teletűzdelt gondolatsorokkal. Van diplomám a tanárságról… A kérdezésnek külön tudománya van. Ez megbukott volna egy vizsgán. Igaz, nem is csupán népoktató célzattal készítették, hanem sokkal inkább marketinges céllal. Propaganda eszköz ez. Úgy kérdezek, hogy szájba rágom a válaszokat, a miérteket és a hogyanokat. Borzadok.  Nincs mákjuk. Marketinges diplomám is van.

Ez mindenre jó csak arra nem, hogy szimpátiát ébresszen. Még azt is megkockáztatom, hogy a nép, az istenadta pórnép egy jelentős része fel sem fogja, hogy mi a kérdés. Csak dühíti őket…. Mert túl bonyolult. Pedig ők azok, akik vállukra emelve felemelték őket, hogy országunk vezérei legyenek. Egyre fogynak. Nem a vezérek, hanem a hívek. Kemény két – három esztendő jöve, úgy érzem. Nem, nem a csontjaimban, a józan paraszti eszemmel. Most még mindent szabad. Úgy, hogy megmagyarázzák a veszteseknek, hogy az milyen jó is nekik. Nem, nem fog menni.

De a nép jó és tűr. Hallgat, teszi csendben és megkeseredetten dolgát. Vár. Talán csodára. Ami el is jöve. A következő választások előtt egy évvel majd megváltozik megint minden. Belazítanak. Engednek, osztogatnak. Kénytelenek lesznek, ha azt akarják, hogy szavazókat nyerjenek meg. Van egy réteg, egy igazán széles réteg, aki még eddig nem járt rosszul. nagyon sokan vannak ők. A biztos szavazók. Aztán eljő a választás, a nagy szemfényvesztés, az újabb ígérgetések kora. De a nép, az Istenadta nép kétféleképpen reagálhat majd. Nem felejt. Nem felejti el, hogy a választási hangzatos szavak ígéretek maradtak csupán és hiába az utolsó év osztogatása, nem szavazza hatalomra megint a régieket. De vajon akkor kire húzza be az ikszet? Vagy,  a nép emlékezete ismét szelektív lesz és nem fog emlékezni az első három esztendő megszorításaira, csak az utolsó egy év gyönyörére.

Hazánk választhat. Sok féleképpen.  Tűrhet, nem lázad. Lázad, forrong, megvált, megdönt. Szavazhat ismét igennel… De valami van a levegőben. Félő, hogy a mostani első három év olyan változásokat hoz majd a kormány intézkedései miatt az emberi sorsokban, amiket nem lehet majd elfelejteni.  Én már most „ lázadok „ és nem beszélgetek a Viktorral! Nem hirdetem fennhangon, hogy magyar vagyok, de érzem a szívem legmélyén, hogy féltem elárult és kiárult hazámat. A rendszerváltozás után érkező „ megváltó kormányok „ mindegyike hozzátett valamit, bevert egy koporsószeget. Ez a kérdőív egy baromság. A hatalmi mámorban fürdőző megszállottak irománya. És a kép az alján. Barátaim! Micsoda egy kép! Én már éltem az átkosban! Ez vagy retro, vagy vissza a gyökerekhez… Na, én gyorsan befejezem, a szintén vitaindítónak szánt cikkemet. Tessék, lehet cáfolni, hiszen én elfogadom a más véleményt is….. de azt hiszen a Viktor nem annyira. Na, ezért nem beszélgetek én vele!

 

Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Különvélemény:
 21 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Talán

Steve968 -

2011.05.25. 07:16:07

a nevemből adódik, én sem most születtem s nem is most végeztem.

 

Abban igazad van sok felesleges diploma van. Kapnak olyanok mérnöki diplomát és rajzolni nem tudnak, stb. Persze az én időmben is voltak lustább emberek - szerencsémre - mert én rajzoltam mások helyett és abból egészítettem ki az ösztöndíjamat, olya' annyira, hogy hazai segítségre már az első félév után nem nagyon volt szükségem.

 

De mikor én végeztem - 1990 - én sem mentem sokra az agráriumba szóló papírral, mert a földosztás hangoztatással - igaz földtörvény csak 1992-ben lett - a kutya nem vette fel a friss diplomást. Tavaly volt 20 éves évforduló senik, szó szerint senki nem a maezőgazdaságban tevékenykedik, mint ahogy én sem. Egy másodpercig sem. Ingatlanos lettem, 1993 óta, ma már vagyonértékelő. Ezért írtam, hogy a szocpol terén talán több rálátásom volt. Tény sok visszaélés volt, de sok olyan családnak segített, akik valós körülmények között éltek. Az is tény sok-sok fizetett ki az állam olyan házakra, amelyek egyzserűen élhetetlenek. Külön cikket lehetne belőle írni.

 

Persze a MOL részvény lehet jó üzlet is - akár, de IMF hitelből vesszük meg, azt vissza kell fizetni, tehát adóforintokból, így minden adófizető polgár fizeti az árat. S mindig attól tartok ilyenkor - általában nem ok nélkül, függetlenül a színektől - hogy valami más is van a hátérben, valaki jól jár az üzlettel, stb. S nem biztos, hogy a Magyar Állam.

 

Szép napot ! Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Szia Steve968

ccinkes -

2011.05.24. 21:38:36

Senki nem mondta, hogy most minden jól megy....  Szerintem is  jobb enni a vajas kenyeret kolbásszal, mint vetni, meg aratni a tűző napon, meg minden nap etetni a disznót. Dolgoni kell, hogy legyen eredménye.

 

Az oktatáshoz annyit fűznék hozzá, hogy én is voltam főiskolás. Én még érettségit, majd felvételit írtam. Keményen kellett tanulni érte. Villlamosmérnökként végeztem. És fizetni én sem szerettem volna az oktatásért. Személy szerint sokat melóztam mellette, mert támogatásra nem igazán számíthattam. Viszont felesleges a sok lényegében "diploma nélküli" diplomás. Több végzett fiatalt is ismerek, akik a kimondani sem lehet diplomájukkal a szupermakretekben árut pakolnak. A felesleges képzéseket meg kell szüntetni, felmérni aktuálisan milyen képzésre van igény, és csak a legjobbak jussonak be. Semmi értelme, hogy felvesznek egy karra 300 embert és abból 60 an végeznek. A Kandón végzett munkatársam szerint ma ez van. Nemrég végzett.

Visszafizetni meg nem kell a bukottaknak a költségeket, mert semmi értelme nem lenne. Alacsonyabb bérekkel ugysem tudná kifizetni. Helyette minimalizlni kellene a bukási arányt.

 

A kórházakra nem tudok mit mondani. Nem vagyok közgazdász. Valamiért jobban megérte a MOL részvényeket megvenni mint a kórházaknak segíteni. Hogy milyen szándékból nem tudom.

 

A szocpollal nem lenne gond, ha továbbra is önerőhöz kötötték volna. Van pénzed elkezded és kapsz pénzt a gyerekekre vagy valamilyen adókedvezményt adni.  Mióta nincs a környékre nem telepszenek be a nem oda való családok. Ez ezzel a lépéssel megelőzhető lett volna. Azt, hogy mennyir rálátádos van a dologra nem tudom, de szivesen veszem a pussz információkat, hogy kerekebb képet kaphassak.

 

Üdvözlettel

Nem személyeskednék

Steve968 -

2011.05.24. 20:58:43

de válaszolok egy-két felvetésre.

 

Ha oly' sokszor dörgölte a Fidesz az előző éra orra alá a gázárakat, akkor az első intézkedésként miért nem csökkentette azt ?

 

Felsőoktatást többször vette védelmébe, most még is a Fidesz az, aki soha nem látott karcsúsításra vállalkozik. Nem feltétlenül ellenzem, de akkor korábban miért támadta a szocikat ?

 

A kórházaknak 1000 milliárdot ígért be a hatalomra kerülés után. Na már egy éve azon vannak. Hol a lé ? 500 milliárdot költöttek el most a MOL-ra a "kipaterolt" IMF keretéből.

 

A félszocpol, szocpol: az azért nem csak a híradásokból ismert ügyekből álltak. Ebben talán több rálátásom lehet.

 

Több dologban még egyet is értek Veled. Nem vagyok szoc-fun, soha nem voltam. Márcsak azért sem, mert főiskolás koromban még figyeltek is. Tehát maradjunk abban, hogy próbálok középről tekinteni a világra, jobbra is, balra is.

 

Szép napot Neked. Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

ccinkes...

Süllő -

2011.05.24. 19:56:24

Még szerencse, hogy mostanság kiválóan megy minden. Igaz-e? Király  No comment...

 

Még 1 - 2

ccinkes -

2011.05.24. 17:03:55

Lett MÁV reform: eladták a MÁV Cargot ami nyereséges volt és bezártak egy csomó vonalat

A Volán reform az lett, hogy a jératok 10 % át ki kell adni magán cégeknek. Furcsa módon a jól profitáló vonalak kerültek kiszervezésre. Nem tudom ez Szolnokon ill. Cegléden hogy működött, de nem hiszem hogy ott más történt volna. ( A bátyám ezért kamionozik ma... volános volt és egyik reggel azzal fogadták hogy a járatát kiszervezték. Kapott egy szerződést vagy elfogadja a minimálbér közeli fizetésért vagy mehet. Elfogadta hirtelen nem tudott mit tenni, de el is jött nemsokára, mert a kocsi és lakáshitel törlesztésre az vajmi kevás volt.  Akkor a fele fizetését, ill. a cafeteriát bukta el.)

 

Üdvözlettel

Még 1 - 2 eszmbe jutott

ccinkes -

2011.05.24. 01:15:16

Lett autópálya és völgyhíd többszörös áron...
A kórházak reformja után emberek haltak meg a mentőautókban...
A kórházreform abból állt hogy eladták a jó helyen fekvő ingatlanokat...(sok ész nem kelett hozzá)
Lett még nagyobb államadósság a nyakunkba....
Az euró övezethez való csatlakozást lehet meg sem érjük...

A gátak többszöri árvíz után sem lettek megerősítve....

Nőtt a bűnözés ( 20 ezer Ft alatt megélhetési lopás, én csak a negyedéért dolgozok naponta)

Nőtt a munkanélküliség...

A fél országa a frankhitelben adósodott el, mert "dübörgött" a gazdaság...

Az EU minden hulladékát mi esszük, isszuk a mi terményünk meg áron alul veszik meg

 

Válasz

ccinkes -

2011.05.24. 00:53:56

Milyen 40 év egypárt rendszer??? Magadnál vagy?

Először is 8 év kinevezés... Helyeslem és nem párt nézeteim miatt, hanem szakmai okokból. Más küldöldi országokban is jól működik. Ha elmész egy uj munkahelyre kb 2 év mire teljes rálátásod lesz a teljes rád bízott feladatokra. Onnantól tudsz hatékonyan dolgozni, tervezni, vezetni stb. Aztán köv. kormányváltásnál ujabb ember kerül arra helyre és kezdődik a semmittevés előlről. Veletek ellentétben én azt is támogaton ha MSZP szinekben ül valaki 8 évet az adott pozícióban.

1. Nem kell eszetlenül, kapkodva döntéseket hozni.

2. A döntések eredményét lehet mérlegelni, módosítani, javítani a folymatokon.

 

Ha nem tudnátok Japánban most is a kommunizmusban már megbukott tervgazdálkodás van. Ott így van, ha valami valaki elkezd azt végig is viszik. Ha másik kormány, másik vezető lesz akkor is folytatják az előző munkáját, hogy legyen eredménye. Nem homlok egyenest a másik irányba menni. És a 4 év ehhez nem elég. Ha az MSZP újra választást nyer ott ülhetnek a iteitek is 8 évet, ennyi boldogok lehettek.

Kedves Steve968 és pjt ha az MSZP -s elműl 8 év annyira jó volt nektek kérlek soroljátok fel micsoda jo dolgokkal lendítették előre az ország és a ti sorsotokat ... Kíváncsian várom.

 

Felsorolok párat emlékeztetül:

Budapesten a BKV buszok nagy része alkalmatlan a közlekedésre (volt idő venni nem vettek)

A gázárak nem fognak nőni (nőttek többször is)

Óvodai férőlyelyket teremtünk (persze ezentűl 10 gyerek helyett 12 jár egy csoportba, ez is egy megoldás)

A nem dolgozók segélyként többet kaptak mint a minimálbér

Félszocpol gyerekekre önerő nélkül (meg lehett nézni a városközponot, Miskolcon az Avas lakótelepet)

Ingyen tanköny az elvált szülők gyerekének (mi közöm hozzá, hogy a házasságuk megromlott, ne azt támogass aki szeretetben neveli a gyerekeit...)

Az oktatási rendszer megbukott

Érettségi nélkül szerettek volna a rendőrségre romákat felevenni, mert nincs roma rendőr (ez is megoldás)

Alsó osztályban nem lehetett megbukni (most van egy csomó analfabéta 5. osztályos)

Jogosítványhoz elég a 2 osztály (karambolozz Zsigával és magyarázd meg neki hogy mi a jobb kéz szabály)

Szinte nincs olyan önkormányzat ami ne adósodott volna el (pl Abony )

stb. stb.

 

 

Üdvözlettel

 

 

 

8 év????

pjt -

2011.05.22. 17:58:11

Kedves ccinkes!

"Adjunk a Fidesznek is 8 évet a tervei megvalósításához, mint ahogy az MSZP esetében is tettük és meglátjuk mi lesz. Utána beszélgethetünk, hogy ki volt a jobb választás."

Ezt valóban így gondolod?

Szerintem 8 évre bizalmat adni, egyenlő 40 év egypárt rendszerrel. Sőt, véleményem szerint a ciklus végén olvashatunk még a ciklus elején született törvénnyel homlokegyenest ellentétes törvényt. (indoklás nélküli elbocsájtások) . Sőt, már kezdődik a bebetonozás.

 

Talán nem olyan nehéz

Steve968 -

2011.05.22. 12:52:31

megmondani miért nem kaptak újabb ciklust, ciklusokat. Mert két évig gyakorlatilag nem csináltak semmit. Ment az ország a maga útján. Élt a "bokros" teendőkből. 2000-ben bejött a lakástámogatási rendszer, de ez a felső középosztályt valamint a tisztviselői kart hozta helyzetbe. A egyszerű ploretárt nem.

 

Autópályát csak papíron épített, igaz ott egyre hosszabbat. Elkezdett egy szakaszt, de szerencsétlenségére azt már Medgyessy adta át.

 

Most azé követ el mindent, hogy a hűbéreseknek minél hosszabb ideig adjon pozíciót és rajtuk keresztül - ha épp úgy hozza a sors, hogy meniük kell - befolyásolja az utánuk jövők életét.

 

Lehet itt bárki Fidesz-fun, azt azért nehéz lenne azt mondani olyan intézkedésekre, hogy demokratikus, amikor 7 - 9 évre neveznek ki valakit. Ugye ?

 

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Ezt a kis időt ki kell bírni.

Truckman -

2011.05.22. 12:51:08

A görögök előbb a Görög joghurt recepjét adták el, (hehehe) aztán most meg már a nemzeti "ezüstöt" kell kalapács alá vetni! Aranyat azért nem mert már nincs! Ahogy nekünk sinncs már koronánk, se jogarunk, se almánk, se palástunk. (Vagy ezzel titkot árultam most el?!Öööö) De pont erre megy ki a játék!

Reménykedek!

 

Mert ha Finnek azt mondják nekik, hogy márpedig jussse, akkor szopacs lesz az únijónak! Fogalmazhatok úgy is, hogy egy láncreakciót beindító "Kegyelem" döfés!

 

kívülről

veroniq -

2011.05.22. 11:04:34

Kívülről szemlélem az eseményeket, kedves Ccinkes és megértem a véleményedet, mint fidesz pártinak. Nos, akkor volt az ország tökéletesen impotens, amikor az első Fidesz kormánynak nem szavazott meg még négy évet! Akkor egész jól álltunk. Én rájuk nyomtam. Nos, az okot nem is igazán értem, mármint, hogy miért nem kaptak megint négy évet! Azt sem, hogy a szocik hogy kaphattak még egy ciklust ajándékba. Nagy hiba volt mind a kettő. Az iszonyú, hogy más színű kormányok váltják egymást négy évente. Ugyanis az első 1,5-2 év a rendezés, felforgatás éve. Aztán van egy nyugodt év, amikor már képesek a kormányok azt csinálni, amit elterveztek. Az utolsó egy év a kampányról szól. Ezért vergődik partra vetett halként Magyarország. Az EU???? Jáj, abban teljesen igazad van. Én bevállalom. Nemet mondtam a csatlakozásunkra. Miért is? Rosszkor, rossz feltételekkel csatlakoztunk. Ennek is isszuk a levét! Visszatérve a fideszes négy esztendőre.... Attól félek, hogy akkora a baj most, hogy még egyszer négyet nem kapnak. Erről nem csak ők tehetnek. Iszonyatos örökséget vettek át a világválsággal megspékelve.... Kérlek, most folytasd Te:) Egész jó kis eszmecsere bontakozott itt ki. Üdv: LŐVE

Talán csak akkor

Steve968 -

2011.05.21. 22:41:07

láthat tisztán az ember, ha nem elvakult valamely oldal felé.

 

Vannak olyan döntések, amik nem csak egy évben van hatása a költségvetésre. Ilyen volt pl. a lakástámogatás, ami 150 miiliárddal terheli a költségvetést 2000 óta.

 

A 13. havi nyugdíj, a száz napos program: ha jól emlékszem ezt a Fidesz is megszavazta. Sőt 2006-ban beígért 14. sőt 15. havit is. Stb.

 

Csaó-csaó: {#emotions_dlg.steve968}

Kedves Vera

ccinkes -

2011.05.21. 16:13:40

Kedves Vera !

 

Az a helyzet, hogy jelenleg különösebb kiutat én látok arra hogy kimásszunk a slamasztikából. Annyiban kijavítanálak, hogy most nem a szakadék felé száguldunk, hanem küzdünk, hogy ne essünk bele. Ez szerintem lényegi különbség, mert a szakadékba rohanás esetén még észbe lehet kapni és időben meg lehet állni. A biztosítékot, hogy jobb lesz talán abban látom, hogy a 1998 - 2002 csökkent az ország adósságállománya. A FIDESZ 60% -ból 55% ot csinált 4 év alatt. Az MSZP-SZDSZ kormány 55% -ból 80%-ot 8 év alatt. Ha akkor sikerült nekik talán most is. ( itt megtekinthető : http://www.google.com/publicdata?ds=jnhjj7mtl7cmt_&met_y=gd_pc_gdp&idim=eu_country:HU&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g ) 2001 -ben egy picit nőtt, de ezt én annak tudom be, hogy újra választást próbált nyerni a FIDESZ. Ez a jelenlegi ciklus arra lesz jó, hogy esetleg visszatérjünk a 2002 -es szintre, de igy a versenytársakkal szemben laza 12 év hátrányban vagyunk. Egyébként az EU tagságba való felvételünkkor is téma volt az ország adósságállományának elengedése. Mondanom sem kell, hogy 2004 -es csatlakozásunkkor már javában "dübörgött" az MSZP szerint a gazdaság. Sajnos akkor is ugyanolyan eseztlenül kormányoztak mint, ahogyan azt végig tették és aláírták a csatlakozási szerződést minden feltétel nélkül. Újabb pofont adva a magyaroknak és megoldva, hogy csakis a cseléd sorba álhassunk be és ne lehessünk egyenlő partnerei a többi  tagállamnak.

Végezetül a véleményem: Adjunk a Fidesznek is 8 évet a tervei megvalósításához, mint ahogy az MSZP esetében is tettük és meglátjuk mi lesz. Utána beszélgethetünk, hogy ki volt a jobb választás.

 

Üdvözlettel

én értem

veroniq -

2011.05.21. 10:18:17

Kedves ccinkes! Pont ezt írtam... Mindegyik kormány. Egytől egyig. FELELŐS! Ott kezdődött, amikor mi nagyvonalúan nem kértük az adósságállomány elengedését. Ez a rendszerváltozáskor volt. Bezzeg a lengyelek kérték. Megkapták. Nézd meg, hol tartanak most ők. A szocik meg tényleg ész nélkül osztogattak. Ez nem kétséges! De a mostani történések újabb lendületet adnak az Országnak... Hogy még gyorsabban, még biztosabban száguldjunk a szakadék felé. Szerintem.... Szerinted nem így van? Mi a biztosíték arra, hogy elindulunk felfelé? Győzz meg, kérlek. Velem lehet vitatkozni:) LŐVE

Bakker

humor herold -

2011.05.20. 21:21:06

kedves cinkes barátom igazad van ! De abba is bele gondoltál hogy akkor most mennyivel külömb ez a mai kormány mint az előző ? Azért is mert mit csinállnak ők ? Hát hazudnak de mocskos mód !! ja és még azt is letagadják hogy hazudnak !! Nem azért mindha az előző kormány jobban tetszett volna de ők bevalloták ! De ők nem ! Miért hazudnak  hát azért mert ha jól emlékezem azt mondták annó hogy nekik megvan a vállság kezelés és az ország felvirágoztatásának a receptje !! Van nekik a tököm meg !! Azt ígérték hogy nem lessz megszorítás nem lessz megvonás !! Én csak magambol indulok ki az év elején 10 %-os béremelésem volt és a bérem nölt 1500HUF-al gondolhatod hogy a bérem előtte nem 15000ft volt és ez csak egy kicsi pont a hazukságaikból !! Mert van sok olyan ember is akinek a bére CSÖKKENT !! Akkor most ők jobbak ?? Hát nem !! Egy mocskos csaló banda !! Beigértek a buta naív emberek meg hittek nekik !!  2/3-os többség neje nektek ! Szo...jatok !! És akkor mi vagyunk a lázadók ti meg a BIRODALMIAK ugye ? Mert lassan ott tartunk hogy birodalom van ! Még most de majd meglássátok ezek a férgek a 2/3-os hatalommal elöbb utóbb még KIRÁLYSÁGOT is csinállnak !! És a következő királyunk  1. Orbánc lessz !

Biztos hogy a mai kormány a felelős?

ccinkes -

2011.05.20. 18:00:15

Kedves lázadók..!

 

Megmondanátok, hogy hogy ti hogy tervezitek visszafizetni az MSZP által az elmúlt 8 éveben felvett hitelt? Nem beszélve arról is ami előtte is az ország vállát nyomta?

Értem, hogy most mindenkinek fáj, de ekkor kellett volna előre gondolkodni, mikor minden ingyen volt...  "szegényeknek", elvált szülők gyerekeinek tankönyv, ebéd, Sulinetből számítógép, 100 napos program, 13. havi nyugdíj ( ma a befizetett járulékokból csak 9 hónapnyi nyugdíj fedezhető, a mardék 3 hónapot nem tudjuk megtermelni ), dupla családi pótlék, adómentes minimálbér, stb...

Egyikőtök sem gondolt bele, hogy miből telik minderre?

Ennek a levét isszuk most. Most azt szidjátok, aki épp hatalmon van, pedig azt kellene aki hatalmon volt.....

 

 

 

Milyen 1 mocskos 1 kormány

Truckman -

2011.05.20. 12:46:39

Orsós azondta, hogy a szakszerbezetekkel képes leülni tárgyalni, MIUTÁN A SZOCIÁLIS KONZULTÁCIÓ kielemzésével végeztek!

 

Elhúznak ezek az anyjukba de tényleg!Vehee

 

Húzzák az időt!

 

Én megvontam a bizalmam a jelenlegi "kór'"mánytól! Igaz, nem is adtam nekik eddig sem! Hol meg bizalom nincs, ott már semmi!

Valóban meg kaptuk.

TATU -

2011.05.20. 10:40:00

Regisztrálva avn,s még mellé sem beszélhet a FIDESZ nem valami névszerinti felméreése.Szomszédom mondja,majd rá írom véleményem s csititom,mert nem nézte,hogy adatai a lapon van,végre elértem tegyen le szándékáról,nehogy ártson magának,ki tudja milyen aljasságra képesek,de majd figyeljétek meg a népszámlálási adatlapot és a kérdezőbíztost,aki az adataid fel fogja venni és nem tagadhatsz meg egyetlen kérdést sem,na,ez lesz aztán az igazi felmérés,és utána jön a feketeleves.Mondjátok ki nem undorodik ezektöl?

N1 HÍRADÓ

magyarharcos -

2011.05.20. 06:15:08

N1 HÍRADÓ - 2011. 05. 19.

- Kirekesztő külügy - Hazug érvekkel tiltotta ki stábunkat mai sajtótájékoztatóiról a Külügyminisztérium.
- Braun pálcikái - a Jegybank 50 milliós arculatváltása miatt tett feljelentést a Jobbik.
- A hazáért mindhalálig - a legidősebb gárdista 97 évesen is küzd a szebb jövőért.

Nekem szimplán hányingerem van tőle és tőlük!

tyb -

2011.05.20. 00:29:45

Ezek a népnyúzó vadbarmok néhány év alatt megteszik azt a demokratizmus átlátszó leple alatt, amit Sztálin és hasonszőrű társai évtizedek alatt sem. Ezt akartátok? Orsós pedig már bizonyított, duettben Torgyánnal, aki maga előtt tolta élő pajzsként Szabadit. Hallgass a szívedre... persze, ne az eszedre, mert akkor egészen máshová dobtad volna az X-et.

 

Hányingerem van... A mocskosságtól, az alapvető emberi szabadságjogok sárbatiprásától, az Orbán és a Schmidt arcpirító hazugságaitól. Ezeket szolgáljam, szolgáljuk? A válasz egy határozott nem! Szívem szerint egy földet sem taposnék, egy levegőt sem szívnék velük. Megőrjítette őket a hatalom. A 2/3-ad , melynek birtokában - azt hiszik - mindent megtehetnek.

 

Van egy kedves idézetem Petőfi Sándor egyik legszebb verséből, mely ha csak szimbolikusan is, de jól ábrázolja a népnyúzó hatalom és a nép hierarchikus kapcsolatát.

"Habár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!"

 

Olvasgasd gyakrabban Viktátor nemzetünk jeles költőit! Tanulj a műveikből magyarságot és viselkedést a honfitársaiddal szemben.

 

Szkeptikus vagyok... Függő lettél... Hatalomfüggő és menthetetlen!

 

Isten óvja Magyarországot tőled és a csürhédtől!  

 

 

 

      

visszakérdeznek

veroniq -

2011.05.19. 21:20:08


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok