Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.15. 09:19

A varázslatos őszi erdő mélye kincseket rejt. Lagalábbis ebben az esetben csakis a szemnek való kincseket. Gyönyörű és nagyon mérges gombát láttunk, melyet szépen lefényképeztünk, hódoltunk előtte, majd magára hagytuk. A bizonyos fajta pöfetegről van szó, mely spóráit úgy engedi szélnek, hogy felrobban. Kisfiammal menekültünk is a helyszínről, még mielőtt valamelyik gomba meg nem gondolja magát és fel nem robban.

Különvélemény:

Szeretem az őszt, ennek már hangot is adtam egyik kis írásomban. Most valami egészen más oldaláról mutatom meg Önöknek azt a példátlan kincset, melyet erdeink és mezőink rejtegetnek számunkra. Tegnap kirándultunk piciny fiammal, és az egyik, Abonyhoz közeli erdőben fantasztikus gombákat fedeztünk fel. 

Különvélemény:

veroniq - 2012.10.07. 16:34

A magyar nép alszik, legalábbis ami a politikai aktivitását illeti. Ugyanis a legújabb közvélemény kutatási adatok szerint a teljes lakosságra vonatkoztatva már minden második embert hidegen hagy a politika, és ők már egyik pártban sem bíznak. Mindez két év alatt történt! Az is látszik a felmérésekből, hogy a parlamenti pártok 1-2 %-ot megint veszítettek népszerűségükből, tehát csökkent a támogatottságuk, egyedül a demokratikus koalíció növelte ugyanilyen arányban a népszerűségét......

Különvélemény:
Abony   

Az elmúlt éjjelen több helyen is megfordultunk Párommal, TYB-el az abonyi szórakozóhelyek közül. A Nyárfa Presszóba hívtak a szervezők fényképezni, remekül is érzetük magunkat, igazi extázis volt a bulin, ahol a Fater- Rock játszott. Nagyon finom és nem ütős volt a koktél, amit nekem kevertek. 

Különvélemény:

veroniq - 2012.10.03. 21:10

Szép egyenes görbe! Nagyításhoz kattints a címre! Csak nagyon kevés honlap olyan merész, hogy a google statisztikáját bátran közzéteszi, most itt van a teljes. Nos, a huhogók kedvéért az egy hónappal ezelőtti statisztikát is betettem, akkor picivel több volt, de akkor volt egy nap, amikor a sajnálatos gyilkosság miatt 6000 látogatónk volt. Ilyen áron nem kérünk több olvasót!

Különvélemény:

veroniq - 2012.10.03. 19:26

Mondta kisfiam, Kristóf, akinek azért a kedvence mindig az aktuális évszak. Kisgyermek voltam még és a tanító néni mondott egy mesét, ami arról szólt, hogy egy kisfiú naplót vezetett és minden évszakra azt mondta, hogy ez a kedvence. Kérte az édesanyja, hogy írja be nyáron, ősszel, télen és tavasszal is. Persze a kisfiú soha nem emlékezett az előző bejegyzésére.

Különvélemény:

Megszólal Tóth László, a Bihari János Zeneiskola volt igazgatója és őszintén leírja véleményét a Zeneiskola beomlott pincéjéről. Vonatkozó előzménycikkünk ITT olvasható!- " Kommentem: Szerintem eleve teljesen felesleges volt a régi pincét beterveztetni alá, ez egy hülye, magamutogató ötlet volt... bocsika: LŐVE " Ennek kapcsán írt nekem ma Tóth László.- Maximálisan egyet értek veled. Ezzel csak a hülyeséget próbálták menteni. Amikor felújították több millió forintért, már szerintem akkor is létezett a Főtér program megtervezve. Tehát tudható volt, hogy előbb-utóbb lebontásra kerül a zeneiskola műemléki szempontból sem értékes épülete. Tehát ez egy pazarlás volt! Attól tartok, hogy ettől még több is van a háttérben. 

Különvélemény:

Na, most aztán tényleg sajnálom a TV-s kollégákat, akik megpróbálnak minden alkalommal érdemi, jó minőségű anyagot készíteni az abonyi önkormányzat képviselő testületi üléseiről. Azt hiszem, most először nem sikerült nekik, sőt csapnivaló lesz az anyag, kivéve, ha nem vetnek be valamilyen mágikus trükköt. Történt ugyanis, hogy városunk polgármestere beszorította a kistárgyalóba a hó végi rendes testületi ülést, takarékossági intézkedésekre hivatkozva. Vonatkozó cikkünk ITT

Különvélemény:
Blogok   

Mondta kisfiam ártatlanul, mikor hazafelé tartottunk az iskolából. Hétéves, elsős. Új közösség, új gyerekek, új ismerősök, új élmények, új barátságok, új csalódások. Gyönyörűen csillogó zöld, ártatlan szempár nézett velem szembe és önmagam szemeit láttam csillogni a gyermekien értetlen tengerzöldben. Olyan, mint én, suhant át az agyamon. Kívül nem, de belül, minden porcikájában. A szeme…. A lelke tükre. Olyan, mint az enyém. 

Különvélemény:

A fenti cím tény. Abonyiként Irigykedve nézem azt a mesés pompát, melyet a nyárutó és őszelő színesen pompázó virágágyásainak, növényeinek látványa nyújt a városka megújított főterén. Nyilvánvaló, hogy sok tíz gondos, dolgos kéz keze munkája az, mely hozzájárul ahhoz, hogy ezt a látványt élvezhesse a lakosság és az erre járó idegen. Sok- sok kép és folytatás IDE kattintva!

Különvélemény:
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok