Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

 

Az én kedvenc bankom a „ takarékszövetkezet „. Már korábban is így vélekedtem, most azonban egy köszönő kis írás formájában is megteszem azt, hogy kifejezzem örömömet, hogy az immár második alkalommal a terminálban felejtett bankkártyámat visszakapom. Ez egyébként így lenne természetes, csakhogy az ügyintézés gyorsasága, a dolgozók segítőkész együttműködése az, ami kiemelendő. Rohanok sajnos folyton. Sokszor egészen máshol jár már az eszem, mint kellene, ezért benne hagytam már másodszor az automatában a bankkártyámat, a Pátria Takarékszövetkezetnél.

Tovább ->

Különvélemény:

veroniq - 2013.10.16. 12:05

Legalábbis ezt írja Olvasónk, akit Balogh Edit lakossági fóruma inspirált levélírásra. A következőt állapította meg: Látom lehet javaslatot tenni a fejlesztésekre. Szóval szuper lenne, ha a vadi új színháztermet gyerekbaráttá tennék. A nézőtér lapos, a színpad alacsony, a gyerekek nem látnak semmit! Vasárnap elvitte a lányokat az apjuk a Dzsungel könyvére, végig az ölében ültek, mert semmi nem láttak volna. Az első két sor lefoglalva a díszvendégeknek, akik közül nem is érkezett meg mindenki.

Különvélemény:
Abony   

veroniq - 2013.10.15. 19:00

A fűtési szezon elején örömmel írtam cikket arról, hogy visszatértünk a kályhához, azaz beszerezetünk a FERRUM Vas- Műszaki kereskedésből egy kandallót. Azóta nagyon sokan kérdezik tőlem mosolyogva, hogy bevált-e. Én minden esetben fülig érő szájjal közlöm, hogy NANÁ! Igaz, lassan vége a fűtési szezonnal, de már most érdemes elgondolkodni azon, hogy a rossz hatékonyságú kályhákat, elavult kazánokat, gázzabáló konvektorokat és egyéb borzalmakat...... 

Különvélemény:
FERRUM   
Hirdetés   

veroniq - 2013.10.09. 22:52

Állok az egyik abonyi nagyáruház pénztáránál. Fizetni készülök, semmi különöset nem veszek, csak a szokásos egy- két napi bevásárlás. Étel, alapvető élelmiszerek főként. Egy kis kedveskedés a kisfiamnak meg a páromnak. Előttem roma asszony áll, két pici gyerekkel, lehetnek olyan négyéves formák, de lehet, hogy ennél jóval idősebbek, csak picik. Iszonyúan, selypítve beszélnek, nem lehet érteni, látszik rajtuk, hogy talán szellemileg sem épek. Ruhájuk tiszta, nem a legújabb divat szerinti, nem is túl kopottas, de mégis. Olyan, segélycsomagból való talán.

Különvélemény:

veroniq - 2013.08.29. 20:45

Tekintettel arra, hogy a ma délután négy órára meghirdetett nyílt testületi ülés a mai napon még hatkor sem kezdődött el, elhagytam az önkormányzat épületét. A zárt ülés kettőkor vette kezdetét, nem tudták befejezni négy órán át az ottani napirendi pontok tárgyalását. Fél hét tájt hívott egy kedves kollégám telefonon, jelezte nekem, hogy mikor lehet bejutni. Ekkor azonban én már egy igen kedves és örömteli meghívásnak tettem eleget városi civil szervezeteink jóvoltából.

Különvélemény:

veroniq - 2013.08.28. 17:05

Miután nem kevesebb, mint 17 hónapig nyálazták, végre közreadták a 2011-es népszámlálási adatokat. A KSH adatsora számtalan grafikont, táblázatot és kimutatást tartalmaz. S ezek egyetlen szóvá állnak össze: HALÁL. Essünk túl gyorsan a rettenetes számokon, amelyeket ma vezető hírként közölt az összes hírportál. Magyarország lakossága 2001-hez képest több, mint negyedmillió fővel csökkent. A fogyási tendencia már lassan három évtizedes, ebben igazából semmi új nincs. 

Különvélemény:

veroniq - 2013.08.16. 16:16

Augusztus 16-án adták át Abony városában a 360 millió forintból megépült Piaccsarnokot. A megnyitón elég volt nyitott füllel és szemmel járni és kelni. Sok érdekességet láthattunk a helyszínen, illetve hallhattunk a közönség soraiból. Az első dolog, ami szembe ötlő, hogy a csarnok belül úgy néz ki, mint ami még nem igazán készült el. Megtudtam, így marad. Nem a szerkezet kész üzlethelyiségek, hanem a mennyezet és a falak a csarnokban. Szürkén, hézagosan. 

Különvélemény:
Piac   

veroniq - 2013.08.08. 15:31

A mai napon békés munkavégzésem közepette megcsörrent a telefon. A házi, a vezetékes. Mert rábeszéltek a szolgáltatómnál, hogy ingyen van a csomagban. Kétségtelen, hogy számos előnyét élvezem, az alapszámlám sokkal kevesebb. Vannak azonban árnyoldalai is a dolognak, rengeteg téves és nem kívánatos hívás érkezik hozzánk. Viszont nézzük csak az esetet nagyon pozitívan! Ha nincsen vezetékes telefonom, a mai napig nem tudom meg, hogy megőrült a Birodalom. Szóval, első csörgés után felveszem a telefont kagylóját, illedelmesen bemutatkozom, majd egy szexi hangorgánumú férfi megszólít: „ Tisztelt Állampolgár! „ Húha, mondom magamban, így elsőre: Mit követtem el? Először azt sem tudtam, hogy ez gép-e vagy egy élő ember, aztán ahogyan tovább folytatta mondókáját, rájöttem, hogy géppel állok szemben. A Birodalmi erők küldték, hogy az egyébként cégnéven lévő vezetékes telefonomon keresztül üzenjenek nekem. 

Különvélemény:

veroniq - 2013.07.09. 14:53

Tegnap megvilágosodtam: jelentősen növekedni fog a dohánytermékek eladásából származó összbevétel az országban. Hogy mire alapozom mindezt? Nos, leírom, bár nem egyszerű. Dohányzom. Nem dugiban, nem félve, nem titkosan, csak úgy magától értetődően. Mert megszoktam, a mozdulatot, a szertartást. Egy milis hosszú cigit vásárolok, a lehető leggyengébbet, a mi másnak, a nikotin kemény rabjainak csak hegyi levegő, és kín…. Nem fújom másokra a füstöt, betartom az írott és íratlan szabályokat. Nem buzdítok senkit sem arra, hogy gyújtson rá, különösen nem kiskorúakat vagy gyerekeket. Nem mondom, hogy milyen jó, nem gyújtok rá dugiban olyan helyeken, ahol nem lehet. Csak egyszerűen dohányzom, mert szeretek dohányozni, én ilyen vagyok. Eddig is ott vásároltuk meg a cigimet, ahol most is megteszem. Nem én változtam, hanem a hely maga. Erősen.

Különvélemény:

veroniq - 2013.06.10. 09:45

Az alábbiakban Olvasónk levelét közlöm, változtatás nélkül, teljes terjedelmében. Előtte azonban engedtessék meg nekem is néhány gondolat a tárgyban. Lapinformációink szerint Abony egyébként NEM kap semmiféle állami támogatást azért, hogy ide költöznek sokgyermekes családok. Informátorom ugyanakkor elmondta, hogy Abony sajnos befogadó település. Informális módon működik a rendszer, megkeresi az adott város vezetése nem nyilvános módon az érintett családokat és pénzt ajánlanak fel nekik házra, ha elköltöznek.

Különvélemény:
Abony   
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok