Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

PÖRGESSE FEL ÖN IS FORGALMÁT VELÜNK!

Válassza Ön is Abony

legolvasottabb internetes oldalát!

Elege van a hirdetésre kidobott tízezrekből?

Kérdezze meg a  többieket, miért hirdetnek nálunk

Bennünk nem fog csalódni!

Napi több ezer olvasó! Facebook-os megosztások!

FOTÓK, ingyenes szaktanácsadás

Kérje ingyenes extra tavaszi ajánlatunkat:

szerkesztoseg@miabonyunk.hu

30/9-670-313

Különvélemény:

Szeretek NŐ lenni, a nap 24 órájában. Annak ellenére is, hogy szerepünk jóval összetettebb és bonyolultabb, mint egy férfié. Megpróbálunk példásan helyt állni, anyák vagyunk, vagy leszünk egyszer, és ez soha sem múló állapot. Aki tudja, milyen dolog életet adni egy másik szeretett lénynek, és a saját testünkkel táplálni gyermekünket, tudja, hogy egy NŐ igazi küldetése nem más, mint az Anyaság. No, ez az első szerep. Aztán mi nők, általában dolgozunk is, kőkeményen, próbálunk beválni a család mellett a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban, és ezek mellett próbálunk szépek, ápoltak maradni, hogy a Társ figyeljen ránk. Hogy örömmel ossza meg velünk azt a néhány órát, mely általában az önfeledt együttlétre jut napjainkban.

Különvélemény:

Minden Kedves Vásárlónak Szerencsés Boldog

Új Esztendőt kíván szeretettel a Kormos Optika!

Jövőre is bízza ránk szemügyeit!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat!

Különvélemény:

veroniq - 2014.11.15. 17:14

Az alábbiakban Hölgy Olvasónk levelét teszem közzé a november 14-én történt balesettel kapcsolatos városban uralkodó állapotokkal kapcsolatban:

A Nyári Pál útnál sok-sok perc várakozás után sikerült átkeltem a kisbolthoz. Visszafelé már nem is próbálkoztam a dologgal az autóáradatot meglátva. Elmentem a Tesco-nál levő gyalogátkelőhöz. Szolnok felől épp állt a sor, előttem is keltek át és a Szolnok felől megálló sofőr még elengedett 2 személyautót a kanyarodósávból a Tesco felé. Így én zavartalanul el tudtam menni a kanyarodósávig, majd Cegléd felé néztem, hogy az onnan érkező autók elengednek-e.

Különvélemény:
Baleset   

Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel, teljes terjedelmében, változtatás nélkül

Olvasom a Heti Hírekben, hogy "lecsapott a NAV". Nagyon helyes! Büntessék is meg a 15 000 vizsgálaton fennakadt 3750 csalót. Jól jön az az 530 millió Ft az országnak. Vagyis nekünk.

Igaz volt már egy Horváth András nevű pimasz kis ürge a NAV-nál, aki merészelt egyedül felkutatni 1500 milliárd Ft-os ÁFA-csalást (egyedül, nem 15 000 vizsgálat után!). Ki is mutatta a NAV vezetősége akkor rögtön, pénteki napról hétfőre virradóra, hogy ez a senkiházi Horváth hazudott. Egyetlen fillért sem csaltak el a nagyok. Hófehér, tiszta a kezük!

Különvélemény:

Olvasónk elmondása szerint őt egy Juhászné néven bemutatkozó, számára ismeretlen nő azzal hívta fel telefonon, hogy szeretné értesíteni arról, hogy Bajnai Gordon nem négy, hanem öt órára érkezik Abonyba, a Kultúra Házába. Olvasónk úgy tudja, hogy ismeretségi körében mintegy 15 másik baloldali szimpatizánst is felhívott az ismeretlen személy. Ő ugyan nem hitte el, hogy ez igaz, időben érkezett, viszont többen is emiatt késve jöttek a rendezvényre.

Különvélemény:

Mostanában egyre több köszönetet kapok azoktól az olvasóktól, akiknek vagy a nyilvánosság erejével, vagy pedig szépen csendesen a háttérben segítek. Ez a dolgom, ezért vagyok. Legalábbis így érzem.  Természetesen kapok kritikát is, sokszor jogosat, mert mindenki hibázik, aki dolgozik. Aztán persze vannak az irigyek, no meg azok, akik legszívesebben megkötöznék a kezemet, leragasztanák a számat egy nagy ragtapasszal, a szememet kendővel kötnék be, és a fülemet is bedugaszolnák annak érdekében, hogy ne írhassam meg az igazságot. Mindazt, ami körülvesz bennünket.

Különvélemény:

veroniq - 2013.12.25. 10:26

A külföldi sajtóban, de a hazai médiában is Magyarországot már csak Orbánisztánnak hívják, teljhatalmú miniszterelnökére célozva és utalva. Ez az államalakulat egy rendkívül érdekes politikai kísérlet, mely folyamatosan túlterjeszkedik, a korábbi állami kereteken. Teszi ezt a nemzeti jövedelem önkényes újraelosztásával, és az úgynevezett független hatalmi ágak elfoglalásával, továbbá a túlzott államosítással is. Tudatosan igyekszik magához kötni közvetlen híveit a földmutyin, a közbeszerzéseken, az Uniós pályázatokon, a dohányboltok és a színházak igazgatásának leosztásán keresztül.

Különvélemény:
FIDESZ   

Önök a Jobbik hivatalos közleményét olvashatják.- Miért asszisztál a hatóság a szélsőliberális agymenéshez? - A Jobbik elképesztőnek tartja az Egyenlő Bánásmód Hatóság közelmúltbéli döntését, amely szerint diszkriminációnak számít, ha egyes szórakozóhelyeket a hölgyvendégek ingyen látogathatnak, míg a férfiaknak fizetniük kell a belépésért. Az nem zavarta a feljelentést tevő okostojást és ezt a liberális viccszervezetet, hogy az eddigi gyakorlattal a hölgyek és a férfiak nagyon nagy része egyaránt meg volt elégedve, de az ombudsman sem talált benne kifogásolnivalót.

Különvélemény:
JOBBIK   

veroniq - 2013.11.14. 11:59

Reggel, MOL kút, kisfiam mellettem, viszem versenyre, matekra, izgulunk mindketten. Háromnegyed tíz van, beállunk szépen a sorba, ma csak tízre kell mennünk a suliba. Előttem egy darab kocsi, nyugati, kissé viseltes. Benne két ember ül. Várunk, nem csinálnak semmit, nem szállnak ki, nem tankolnak. Ülnek és várnak. Egyre idegesebbek, lesek ki a fejemből, várom mi lesz, öt perc telik el.

Elkezdenek egyre szélesebb kézmozdulatokkal mutogatni, integetni a kútkezelő fiatalember felé. Azt hittem, elromlott a kocsijuk. De nem… Valamit mondanak is, nem hallom. Nyilván azt, hogy: Hét, te! Megjegyzem, az autóban két nőnemű egyed ül.

Különvélemény:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok