Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Különvélemény
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek.  A ceglédi Toldy Ferenc és a szolnoki Hetényi Géza Kórházban januártól már új röntgengépek segítik a diagnosztikát. A projekt teljes költségvetése 1.33 milliárd forint, amelyet uniós forrásból fedeztek. A program során a Hetényi Géza Kórház pontosan 731.012.734 forintot, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház 598.984.588 forint összegű uniós támogatást kapott.

Különvélemény:
Szolnok   

Mondd, barátom, te kilátsz ezen az ablakon?

Budapestre vezetett utam, jó pár éve nem ültem már vonaton. Azért választottam most ezt a módot, és nem a jól megszokott autót, mert a Parlament környékén kellett megállnom, és hát ugye ott nehézkes lett volna a parkolás. Már itthon szerettem volna gondoskodni a jegyvásárlásomról, így gondoltam veszek a neten. Online jegyvásárlás, regisztrációt kértek, megtettem. Visszaigazoltam az e – mailt. Minden rendben, gondoltam, ám sokadszori próbálkozást követően is errort írt ki a rendszer, a MÁV netes felületén nem lehetett jegyet venni. Erős gyomorgörcsöm támadt, mert tudtam, hogy lesz egy nagy találkozásom azzal a bizonyos jegyautomatával, mely sok ember pénzét nyelte már el, és percekbe telik, mire kiadja a kért jegyet.

Különvélemény:

 

Egyre többen szenvdenek tőle az országban, így Abonyban is. Mondhatni népbetegséggé " lépett elő " a gluténérzékenység. Mészáros Lászlónét, a Jobbik abonyi szervezetének elnökét is megkereste egy olvasó levelével, melyből kiderül, hogy szinte lehetetlen helyben, Abonyban a napi életvitelhez szükséges gluténmentes élelmiszerek beszerzése. Íme, a levél: ....  " Szeretnék Tőled kérni egy Óriási szívességet! Szeretném ha felvetnéd azt, hogy nagyon nehezen tudnak a beteg emberek, számukra megfelelő élelmiszert, vagy élelmiszer alapanyagot venni.

 

Különvélemény:

veroniq - 2015.09.26. 16:17

A mai napon, szeptember 26-án nagy mennyiségű csapadék hullott országszerte. Bár az esőre már nagy szüksége volt a növényeknek, mégis megkeserítette az emberek életét a hirtelen jött, a szokásosnál jóval nagyobb égi áldás.

Különvélemény:

 

Futótűzként terjed a divat, mostanában sikkessé vált homoszexuálisnak lenni, azaz az azonos neműeket szeretni, szerelemmel. Amiért most cikket írok, az az, hogy szűkebb környezetemben is egyre inkább terjed…. No, nem a kór, mert sokan így gondolják, hanem az azonos neműek szeretete. Látok sokgyermekes anyát, aki mindentől megcsömörlött, női párral. Nem vetem meg, megverte az élet. Tudok olyanról, aki ebből él, szeretik…. Férfi, korábban felesége volt. Ez mostanában jobban jövedelmez. Aztán tudok olyat, aki így léphetett előre a ranglétrán, tudok olyat, aki roma és homoszexuális, tudok olyat, akinek megtetszett Conchita Wurst élete, ezért lett buzi… Csúnya megfogalmazás, de így van. Van, akinek apahiánya van, és valami elromlott nála gyermekkorában, őt nem vetem meg… Így sikerült. Van, akinek ezt adta a sors, hiszen eleve elrendeltetett egy genetikai hiba miatt.

Különvélemény:

PÖRGESSE FEL ÖN IS FORGALMÁT VELÜNK!

Válassza Ön is Abony

legolvasottabb internetes oldalát!

Elege van a hirdetésre kidobott tízezrekből?

Kérdezze meg a  többieket, miért hirdetnek nálunk

Bennünk nem fog csalódni!

Napi több ezer olvasó! Facebook-os megosztások!

FOTÓK, ingyenes szaktanácsadás

Kérje ingyenes extra tavaszi ajánlatunkat:

szerkesztoseg@miabonyunk.hu

30/9-670-313

Különvélemény:

Szeretek NŐ lenni, a nap 24 órájában. Annak ellenére is, hogy szerepünk jóval összetettebb és bonyolultabb, mint egy férfié. Megpróbálunk példásan helyt állni, anyák vagyunk, vagy leszünk egyszer, és ez soha sem múló állapot. Aki tudja, milyen dolog életet adni egy másik szeretett lénynek, és a saját testünkkel táplálni gyermekünket, tudja, hogy egy NŐ igazi küldetése nem más, mint az Anyaság. No, ez az első szerep. Aztán mi nők, általában dolgozunk is, kőkeményen, próbálunk beválni a család mellett a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban, és ezek mellett próbálunk szépek, ápoltak maradni, hogy a Társ figyeljen ránk. Hogy örömmel ossza meg velünk azt a néhány órát, mely általában az önfeledt együttlétre jut napjainkban.

Különvélemény:

Minden Kedves Vásárlónak Szerencsés Boldog

Új Esztendőt kíván szeretettel a Kormos Optika!

Jövőre is bízza ránk szemügyeit!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat!

Különvélemény:

veroniq - 2014.11.15. 17:14

Az alábbiakban Hölgy Olvasónk levelét teszem közzé a november 14-én történt balesettel kapcsolatos városban uralkodó állapotokkal kapcsolatban:

A Nyári Pál útnál sok-sok perc várakozás után sikerült átkeltem a kisbolthoz. Visszafelé már nem is próbálkoztam a dologgal az autóáradatot meglátva. Elmentem a Tesco-nál levő gyalogátkelőhöz. Szolnok felől épp állt a sor, előttem is keltek át és a Szolnok felől megálló sofőr még elengedett 2 személyautót a kanyarodósávból a Tesco felé. Így én zavartalanul el tudtam menni a kanyarodósávig, majd Cegléd felé néztem, hogy az onnan érkező autók elengednek-e.

Különvélemény:
Baleset   

Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel, teljes terjedelmében, változtatás nélkül

Olvasom a Heti Hírekben, hogy "lecsapott a NAV". Nagyon helyes! Büntessék is meg a 15 000 vizsgálaton fennakadt 3750 csalót. Jól jön az az 530 millió Ft az országnak. Vagyis nekünk.

Igaz volt már egy Horváth András nevű pimasz kis ürge a NAV-nál, aki merészelt egyedül felkutatni 1500 milliárd Ft-os ÁFA-csalást (egyedül, nem 15 000 vizsgálat után!). Ki is mutatta a NAV vezetősége akkor rögtön, pénteki napról hétfőre virradóra, hogy ez a senkiházi Horváth hazudott. Egyetlen fillért sem csaltak el a nagyok. Hófehér, tiszta a kezük!

Különvélemény:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok