Mi Abonyunk - Divat a homoszexualitás? Beszéljünk róla!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8066, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.05.30. 21:57

 

Futótűzként terjed a divat, mostanában sikkessé vált homoszexuálisnak lenni, azaz az azonos neműeket szeretni, szerelemmel. Amiért most cikket írok, az az, hogy szűkebb környezetemben is egyre inkább terjed…. No, nem a kór, mert sokan így gondolják, hanem az azonos neműek szeretete. Látok sokgyermekes anyát, aki mindentől megcsömörlött, női párral. Nem vetem meg, megverte az élet. Tudok olyanról, aki ebből él, szeretik…. Férfi, korábban felesége volt. Ez mostanában jobban jövedelmez. Aztán tudok olyat, aki így léphetett előre a ranglétrán, tudok olyat, aki roma és homoszexuális, tudok olyat, akinek megtetszett Conchita Wurst élete, ezért lett buzi… Csúnya megfogalmazás, de így van. Van, akinek apahiánya van, és valami elromlott nála gyermekkorában, őt nem vetem meg… Így sikerült. Van, akinek ezt adta a sors, hiszen eleve elrendeltetett egy genetikai hiba miatt.

 

 

Vannak olyanok is, akik azért azok, mert túl szépek, és az azonos neműektől ő megcsömörlöttek. De könyörgöm, lassan mindenki az lesz? Remélem, nem. Beszélhetünk toleranciáról, mindenről, de akkor mi lesz velünk, drága jó nemzetünk? Kölcsönkért petesejttel, vagy spermával, lombikban fogant gyermekekkel lesz tele az ország, ha növekedni szeretnénk? Én úgy érzem, megtettem, amit a haza kíván. Három gyönyörű gyermek büszke édesanyja vagyok, még akkor is, ha a korán kötött házasságom nem jött be, és elváltam. Hat éve azonban egy másik párkapcsolatban élek. Kivel? Igen, egy Férfival. Eszembe sem jutna mással. Én ilyen vagyok, lehet, hogy enyhén konzervatív? Nem hiszem. Kedves olvasó! Mielőtt kipróbálnád a másik oldalt, gondolkodj el rajta, hogy komolyan szükséged, van- e rá… Érdemes, és érdekes!

Lőrinczy Veronika

Különvélemény:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Ezért fizetik a lakók a súlyadót?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Divat

Sovany -

2015.11.30. 01:34:11

{#emotions_dlg.loveheart}A  csaladi  elet, csak  NO  ES FERFI  kapcsolat , tud   megalapitani!!! azon  kivul ami van az, szora sem erdemes.

 

 


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok