Mi Abonyunk - Olvasónk szerint meg lehet akadályozni a bűnöző elemek Abonyba telepedését
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.06.10. 09:45

Az alábbiakban Olvasónk levelét közlöm, változtatás nélkül, teljes terjedelmében. Előtte azonban engedtessék meg nekem is néhány gondolat a tárgyban. Lapinformációink szerint Abony egyébként NEM kap semmiféle állami támogatást azért, hogy ide költöznek sokgyermekes családok. Informátorom ugyanakkor elmondta, hogy Abony sajnos befogadó település. Informális módon működik a rendszer, megkeresi az adott város vezetése nem nyilvános módon az érintett családokat és pénzt ajánlanak fel nekik házra, ha elköltöznek.

Ezzel a lehetőséggel sokan élnek, vélhetően Abonyba is így költöznek sokan. Ez minden jó érzésű Abonyi lakost mélységesen felháborít. Helyi romák és nem romák egyaránt tiltakoznak az ellen, hogy napi lopásokból, betörésekből élő elemek szállják meg városunkat. Ismerek olyan közeli települést is, ahol a polgármester a cigány vajda segítségét kérte, hogy a falu életét megkeserítő roma családot költöztesse el. Ez megtörtént és helyre állt a rend a településen. Lőrinczy Veronika

Ezzel kapcsolatos, előző cikkünk ide kattintva elérhető

Képek: Lelakott, tönkretett abonyi családi ház korábbi cikkünkből.

Az alábbiakban Olvasónk levele következik:

A bűnöző elemek Miskolcról és más helyről Abonyba telepítését, és még szórványos betelepülésüket is MEG LEHET AKADÁLYOZNI!  

1. Sopronban, Komlón A GERINCES POLGÁRMESTER ÉS A GERINCES KÉPVISELŐK helyi NÉPSZAVAZÁST írtak ki, és HELYI RENDELETET hoztak a bűnöző - és a roma családok letelepedése és betelepítése ellen. NEM FOGADTÁK EL A 150 MILLIÓ Ft-ot , melyet a betelepülés miatt TÁMOGATÁSKÉNT KAPOTT VOLNA a város, és MEGTILTOTTÁK, hogy bárki bármilyen szoc.pol. kedvezményt vegyen fel a vállalkozók közül a romák után. 

INGYEN SEMELYIK VÁROS, ÉS EGY TELEPÜLÉS SEM FOGAD BE ROMA CSALÁDOKAT, EZ AZ IGAZSÁG, MÉG A 90 %-ban ROMÁK ÁLTAL LAKOTT települések sem, pl. Tiszabő sem. Abonyban.???!!!

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

2. Miskolcon, Pécsett, Budapesten , Szolnokon, Salgótarjánban, stb. HATÁROZATOT FOGADTAK EL a roma telepek megszüntetésére, és A GERINCES, FELELŐSSÉGET ÉRZŐ VÁROS VEZETŐK HELYI RENDELETBEN KORLÁTOZTÁK AZ EGY LAKÁSBA BEJELENTKEZŐ, KÖLTÖZŐ SZEMÉLYEK SZÁMÁT: 6 m2/fő szobánként kötelező!. Ennyi hely KÖTELEZŐ A RABOK SZÁMÁRA IS!

Az Okmány iroda BETARTJA, hogy a városvezetés HELYI rendelete alapján pl. egy 28 m2-es lakásba csak 2 fő lehet bejelentkezve, a 3. személy/gyerek számára már nem fogadja el a bejelentkezést. Ezekben a városokban MEGTILTOTTÁK A TÖRVÉNYTELEN BEKÖLTÖZÉST! A LAKÓK SZÁMÁT FOLYAMATOSAN, HAVONTA ELLENŐRIZIK A CSALÁDI PÓTLÉKOK,SZOCIÁLIS SEGÉLYEK ÉS TÁMOGATÁSOK RÉVÉN.

Olyan eset is előfordult, hogy ALKOTMÁNYELLENESNEK minősítették az eseteket, a GERINCES VÁROS VEZETÉS így is felvállalta, tudva, hogy a bírósági határozat, végzés esetén csak 3-4 év múlva lesz döntés.
A pereket a beköltözni vágyó romáknak egyenként kell megindítani, addig nem költözhetnek be!

BÁTORSÁG ÉS GERINC !
MINDEN ABONYINAK ÉLHETŐBB VÁROST, RETTEGÉSTŐL MENTES JÖVŐT KÍVÁNOK!

Üdv: Műholdfigyelő 

Különvélemény:
Abony   
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Visszatérek

ellike51 -

2013.06.11. 01:37:51

még egy szerencsétlen kommenthez...

 

Talán sokan nem gondolnák, hogy az egykori Cigány-tó közelében éltem gyermekkoromban... megtapasztalva azt a szülői féltést a környezet szeretetével. Szabadidőnkben palyázás, csökézés, télen tutajozás a Cigány-tó jegén, alattunk beszakadt a jég... a mai napig barátaim azok a cigányok, akik szülei akkor száraz ruhát adtak rám! Ha arra járok, pár szóra még ma is megállok, ha látom valamelyiket. (Sorolhatnék gúnyneveket, de fölösleges, ma már alig él közülük néhány.)

Felnőtt koromban tizenöt évig volt cigány szomszédom... esküszöm semmi gondom nem volt Velük!

 

Öszintén kívánom, hogy hasonló szomszédra leljen az, aki e témában engem bírál; az viszont tény, hogy jó szomszédi kapcsolatban a szomszéd magyarra a cigány felnéz és nem bántja javait! 

Semmi gond!

ellike51 -

2013.06.10. 21:04:20

A gond az eszmefuttatásodtól nem oldódik meg, de az vajon hiteles, ha a feltételezést tényként adja közre az informátor? (a szerkesztésbe bele sem szóltam... rémeket lát valaki!)

Pfff, üdv a 786. visszatéréshez :)

Süllő -

2013.06.10. 20:57:25

Elli barátom tulajdonképpen magasról teszek rá, hogy néha bedurcizol, rá pár napra meg újra tudálékosan tolod a "csakarértisjobbikellenes" igét cikkenként min. 3 kommenttel. Inkább kezd baromian unalmas lenni a "hitelességet" oknyomozó eszmefuttatásaid. {#emotions_dlg.boss}

A fenti cikk nem a Jobbikról a Kurucinfóról szól (amúgy sincs közöd a szerkesztéshez...), hanem a rengeteg tetves -sajnos javarészben roma -bűnöző városunkba költözéseinek aggasztó problémájáról. Ez itt Abonyban baromi nagy probléma - mondhattam volna másképpen is - de remélem Neked ott a másik faluban egyik sem lesz szomszédod...

Mert ha véletlenül igen, talán nem látnál sátánt még a gátakon dolgozó gárdistában sem...{#emotions_dlg.sm}

Üdv{#emotions_dlg.sullo}

Valóban

ellike51 -

2013.06.10. 20:39:01

csak ez az, ami olvasható a népszavazás Sopronban témában (ezt említettem is), de a cikkben említett témában népszavazásról szó sincs!

No comment

ketila -

2013.06.10. 20:23:15

http://hu.wikipedia.org/wiki/Soproni_n%C3%A9pszavaz%C3%A1s

http://www.elsovalaszto.hu/old1/html/archivum/leveltar/nepszav1.html

http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1921_december_14_megkezdodik_a_sopron_kornyeki_nepszavazas/

http://lexikon.katolikus.hu/S/soproni%20n%C3%A9pszavaz%C3%A1s.html

 

stb stb.

Mennyire

ellike51 -

2013.06.10. 20:03:03

hiteles az informátor itt közreadott híre? Megpróbáltam utánanézni.

Elég, ha csak a keresőbe beírjuk a népszavazás Komlón és máris egy csomó Jobbikos, kurucos terv és elképzelés kerül képbe tervezett népszavazásról és kezdeményezésről és persze az index.hu-nál A Jobbik népszavazással fenyeget.


népszavazás Sopronban keresésekor sehol nem találtam e témában népszavazásnak még hírét sem, de a történelmi 1921 december 14-16.-i népszavazás minden tekintetben alaposan megismerhető. Nem véletlenül viseli azóta is a hűség városa címet. 

Nem mai

ellike51 -

2013.06.10. 11:54:19

keletű a roma telepek megszüntetése... ez történt a '60-as években Abonyban is a Vágóhíd és a Ruttkai út közötti Cigányteleppel is. A cikkben említett városok határozatit senki nem vitathatja és emberileg érthető is ez a törekvés.

 

Erős kételyeim vannak azonban, hogy a témát előhozó kedves olvasó ismeri is azokat a népszavazásokat(?), azok eredményeit és határozatokat az említett településeken, mellyel ki lehet zárni a betelepülőket. (azt hallotta, azt beszélik pletyka szinten? ez nem hiteles!)

 

Azoktól pedig, akik már letelepedtek és bűnözésből élnek, hogy miképpen lehetne mégis megszabadulni törvényesen arra azért szerintem többen kíváncsiak lennénk! 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok