Mi Abonyunk - Amikor már megőrül a Birodalom- Vegyünk Alaptörvényt kilóra!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.08.08. 15:31

A mai napon békés munkavégzésem közepette megcsörrent a telefon. A házi, a vezetékes. Mert rábeszéltek a szolgáltatómnál, hogy ingyen van a csomagban. Kétségtelen, hogy számos előnyét élvezem, az alapszámlám sokkal kevesebb. Vannak azonban árnyoldalai is a dolognak, rengeteg téves és nem kívánatos hívás érkezik hozzánk. Viszont nézzük csak az esetet nagyon pozitívan! Ha nincsen vezetékes telefonom, a mai napig nem tudom meg, hogy megőrült a Birodalom. Szóval, első csörgés után felveszem a telefont kagylóját, illedelmesen bemutatkozom, majd egy szexi hangorgánumú férfi megszólít: „ Tisztelt Állampolgár! „ Húha, mondom magamban, így elsőre: Mit követtem el? Először azt sem tudtam, hogy ez gép-e vagy egy élő ember, aztán ahogyan tovább folytatta mondókáját, rájöttem, hogy géppel állok szemben. A Birodalmi erők küldték, hogy az egyébként cégnéven lévő vezetékes telefonomon keresztül üzenjenek nekem. De azért leállampolgározott a Birodalom hangja, gondolom már cégemet is átsorolták… Visszatérve a birodalmi krapek dumájához, elkezdett nekem mesélni arról, hogy Új Alaptörvényt alkottak és hogy ez mennyire jó mindannyiunknak.

Gondoltam, most egy kis ismeretterjesztő előadáson veszek részt. Mivel a Birodalom hangja nem mutatkozott be, vártam, hogy kiderül, hogy konkrétan ki ő. Talán ezért is hallgattam végig szexi hangon előadott monológját. Aztán a végén eljutottunk a lényegig. Közölte, hogy nagyon jó nekem, mert most roppant egyszerűen megvásárolhatom az Alaptörvény kiadványát, potom 3990 Ft-os áron, de a postaköltséggel is nagyon jutányos áron házhoz fogják nekem szállítani, csak 4990 Ft. Aztán jött a zavar az erőben és a Sötét Oldal birodalmi hangja megkért, hogy ha megrendelem az Alaptörvényt, akkor nyomjak már egy egyes gombot, ha meg nem akkor, a kettest. Gondolom, kitalálják, melyiket nyomtam meg. A kettest. Szóval most már belistáztak. Vannak egyes és kettesszámú emberkék. A kettesek azok a nemkívánatos egyedek, akik nem hajlandóak még 4990 forintot sem áldozni a jogászok, ellenzék, állampolgárok, külföldi jogvédő szervezetek és mindennemű hivatalok által folyamatosan kritizált tartalmú dokumentumra. Persze azt sem tudhatom, hogy ez vajon éppen az aktuális szám lenne-e, vagy valamelyik elavult előző változat, melyet most akciósan szórnak ki, hiszen folyamatosan változik a tartalom. Így lehet, hogy már hasznavehetetlen. Már amennyiben tényleg szeretne az egyszerű mezei honpolgár a Birodalom Alaptörvényében, vagyis ésszerű nevén az Alkotmányban elmélyedni. Mert minden okos nemzet így, az utóbbi módon nevezi a számára szentnek és sérthetetlennek számító szentenciát. Mint egy Bibliát. Bizonyára sok van raktáron belőle, ezért reklámozzák, most direkt marketinggel, sok millió forintot kihúzva ezzel a magyar adófizető Állampolgárok zsebéből. Nagyon úgy fest, mint az egyszeri kiadvány esetében ez az alapizé… Ott kiadtak egy viszonylag vékony könyvet, majd a kiigazítások, kiegészítések több kötetre rúgtak és sokszorosa volt mindez az eredetinek.

A Birodalom tehát belistázott, mint ketteskét. Nem vettem, nem rendeltem. Kérdezném: Mi van akkor, ha nekem már van egy belőle? És így nyomtam a kettest? Akkor is utálni fognak? Szerettem volna, ha van még több másik gombnyomási lehetőség is. Így például jó lett volna, ha a Birodalom magyar hangja azt mondja: „ Menj a p-ba „- hármas gomb, „ Zaklasd anyádat! „- négyes gomb, „ Megvenném, te állat, de nincs pénzem még kajára sem! „- ötös gomb „ Már van belőle itthon több is! „ – hatos gomb. És még hosszan folytathatnánk e sort.

Ismét szép jelét láthattuk annak a remek törekvésnek, hogy hogyan alacsonyítja le és teszi direkt marketing tárgyává a Birodalom az általam csak Alkotmánynak nevezett Alaptörvényt. Attól félek, ha legközelebb bemegyek kedvenc trafikomba, a cigihegyek mellett ott fog díszelegni az Alaptörvény. Már hallom lelki füleimmel, ahogyan az eladó kérdezi: „ Egy kis Alaptörvényt a cigi meg a kávé meg az ásványvíz mellé, kedves Veronika? „ Én meg csak annyit felelek: „ Hát persze, kedves, kérek szépen három kilót belőle. „ Így adja el a Birodalom az Alaptörvényünket, kilóra….

Önt felhívta már a Birodalom hangja? 

Lőrinczy Veronika
 

Különvélemény:
 1 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Az ERŐ Veled van...

Süllő -

2013.08.08. 20:34:31


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok