Mi Abonyunk - A félelem napja....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.11.09. 11:38

Olvasóink nekem címzett leveleiből kiderül…… Nagyon sok mindentől félünk, egyre több dologtól…. Cikkem apropóját az adja, hogy folyik a szavazás oldalunkon arról, hogy félünk-e sötétben az utcákon. Az emberek jelentős többsége igen, vagy egy kicsit…. Félünk. Ilyen világot élünk. Nem csak a sötétben az utcán. Jó a gyermekeknek, gondolom magamban. Ők még tényleg a maguk alkotta kis álomvilágban élnek, melyet mi, szülők megszépítünk nekik, oltalmazó védelmet találnak karjainkban. Jól működő kapcsolatban élő kisgyermekek maximum attól félnek, hogy látnak valami rémséget a televízió „ kedves „ meséi között és akkor nem mernek pár napig sötétben lenni a lakásban…. Vagy valami ilyesmi. A Magyar Ember egyre több mindentől fél. Az első, amitől valószínűleg sok millió honfitársam is retteg, az az, hogy egyszer hideg és sötét lesz a házban, mert nem lesz áram, nem lesz fűtés, mert kikapcsolják azt.

Attól félnek oly sokan, hogy az igazságtalan hitelrendszer miatt egy élet műve, a fedél a fejük felől elúszik, nincstelenné, földönfutóvá válnak. Attól rettegnek, hogy nem jut élelem az asztalokra, nem lesz mit tenni az éhes gyerekszájakba. Attól retteg, akinek munkája van, hogy elveszíti azt örökre, utcára kerül és nincs tovább. Félünk persze, még több mindentől is…..

Félünk a betegségektől, attól, hogy nem lesz pénzünk megfelelő orvoshoz mennünk, vagy oda vinni hozzátartozóinkat, hogy nem tudjuk kiváltani gyógyszereinket. Félünk, hogy elveszítünk valakit örökre, hogy a várólisták miatt valamelyik szerettünket a halálba küldik…. Félünk attól, hogy a jogszabályok folyamatos változása miatt valamit elrontunk vállalkozóként, félünk attól, hogy számláinkat nem tudjuk időben befizetni. Félünk a félelemtől magától is. Mert roncsol és rombol. Embereket tesz tönkre, egészséget dönt romokba, családokat taszít feneketlen mélységbe, a pokol bugyraiba. Oda, ahonnan nehéz már a visszaút……

Félünk, hogy kifosztanak, kirabolnak, meglopnak és senki sem segít, a tettes ismeretlen marad. Persze, vannak, akik nem félnek… Legalábbis ezt sugalmazzák. Ott, fent, a magasban…. De félnek ők is, mert egyszer betelik a pohár és az éhség lázadást szül ebben az ezer sebből vérző kicsiny országban. A hatalom édes zsírosbödöne mellett szájukat nyalogató meggazdagodott réteg nem tudja már, hogy honnan jött, nem érti a kisember napi gondjait. Nem érti azt a vállalkozót, aki becsületes munkájának gyümölcsét már nem tudja élvezni tovább, mert nem fizette ki vevője, megrendelője és ezért csődbe megy. Lassan nincs tovább.

Félünk, rettegünk, aztán a félelem egyszer megváltozik. Elönti a lelkeket a mélységes nyugalom, majd már nem félelem többé, csak elkeseredett düh. Amikor már minden mindegy, nincs mitől félni, mert nincs többet vesztenivaló.

Féltem Hazámat, féltem azokat az Embereket, akik félnek. Fel a fejjel, tartást és kitartást kívánok Mindenkinek! Egyszer minden véget ér…..

Kapaszkodj abba, amit, és akit szeretsz, leld örömödet az ártatlanul csillogó gyermeki szempárokban, hiszen miattuk kell kitartanod! Én már rájöttem, hogy nem érdemes félni, a legrosszabb amit tehetünk.......

LŐVE
 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok