Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.11. 16:01

A képen a 106 jelölt közül összesen 9 nő van az Együtt PM-ben. Balogh Edit, facebook: Meghívó NŐK A VÁLTOZÁSÉRT demonstrációra- 2014. február 14-én pénteken 15 órakor Cegléden a Kossuth téren találkozunk a Dózsa szobornál, hogy jelezzük a nőknek nagyobb arányban kell részt vállalniuk a közéletben. A nők politikai szerepvállalása garanciát jelent ahhoz, hogy Magyarországon szebb és jobb legyen az élet. Kérem, csatlakozzon Ön is, tartson velünk! Szervező: az MSZP Nő tagozata

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 19:25

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Volner Jánosnak, körzetünk Jobbikos képviselő jelöltjének vagyonnyilatkozata szerint két személygépkocsi van a nevén. Az egyiket 2009-ben vette, ez egy KIA CEEO. 2013 májusában egy Hunday 130-as személygépkocsi büszke tulajdonosa lett a Jobbik parlamenti frakcióvezetője. Abonyba is ezzel érkezett, ha jól láttam, a sajtótájékoztatóra, de nem jutott eszembe lencsevégre kapni azt.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 15:14

Volner János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, parlamenti frakcióvezető helyettese, körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje porhintésnek nevezte a Budapest- Cegléd autópálya ügyében elmondott Fideszes közleményt. Volner János Abonyban, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol egyedül a MiAbonyunk vett részt. 

 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.06. 08:53

Sokáig gondolkodtam azon, hogy egyáltalán szót érdemelnek-e azon mondatok, melyek az abonyi Kincskereső múlt hó végi számában jelentek meg a Bajnai Gordonnal éppen parolázó polgármesterünk tollából. Aztán miután egyre több olvasó hívott fel a tárgyi és ténybeli tévedésektől hemzsegő röpirat kapcsán, úgy döntöttem, hogy mégis megírom, hogy mi nem igaz az egyoldalas „ szösszenetben „. Balogh Editnek még a „ harcostársai „ is rácsodálkoztak a dokumentumra, és sokan érzik úgy, hogy ezt nem is ő írta. A megszokott stílusból viszont sajnos az következik, hogy igen. A tévedéseket egyébként parázs vita közben a helyi Fidesz is szóvá tette a testületi ülésen, a téma vezérszónoka dr. Egedy Zsolt volt, aki Kovács Lászlóval karöltve szedte ízekre az irományt. Balogh Edit írta: „ Abonyban évek óta vergődik a biogáz és bioetanol üzem beindítása, az engedélyezési eljárás körülményes, emiatt sok millió forint iparűzési adó nem folyt be. „ A szomorú valóság azonban ezzel az állítással szemben, mint ahogyan azt Egedy Zsolt is elmondta a testületi ülésen, a következő:

 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.04. 19:17

A fenti mondatot Földi László, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képviselő jelöltje mondta el ma Abonyban, amikor a Lila Akác étteremben Völner Pállal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastrukturális területért felelős államtitkárával közös sajtótájékoztatót tartottak...

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.02. 19:06

A vele azonos platformon lévő újságíróknak sem tetszik Romhányiné kampánya. A www.hvg.hu-n a közelmúltban az alábbi jelent meg róla: A minap egy négyoldalas szórólapot dobtak a postaládánkba. A szórólapot az Együtt-PM, valamint az MSZP jegyzi, és a választókerület képviselőjelölt-jelöltjét, Romhányiné Balogh Editet – aki egyébként az Együtt versenyzője – hivatott reklámozni.

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.01. 14:34

Ex jobbikos bizamasa van az abonyi polgármesternek.- Tegnap a TV 2-ben, ma a HÍR Televízió műsorán szerepelt Abony. Pontosabban ma Balogh Edit és Kelemen Tibor volt ott látható. A kettejük jó viszonyáról volt szó, no meg arról, hogy korábban vizsgálat volt a Kostyán Andor Rendelőintézet építésével kapcsolatban. A vizsgálóbizottság vezetője Kelemen Tibor, mostani aljegyző, korábban a Jobbik segítségével bejutott testületi tag volt.

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.27. 18:20

Az idei, az Abonyi Fúvószenekari Egyesület által szervezett Újévi hangversenyen a Kultúra Házában Abony város polgármestere, Romhányiné dr. Balogh Edit is beszédet mondott. Ez meglehetősen rövidre sikeredett, de mondandójába beleszőtte, hogy nagy valószínűséggel ő most utoljára köszönti Abony polgármestereként a résztvevőket.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 14:16

Habony István, MSZP-s kongresszusi küldött, a helyi alapszervezet elnöke lapunknak elmondta, hogy a múlt hét végi pártkongresszuson küldöttként vett részt, ahol minden közös szövetséghez csatlakozó párt jelen volt. 

 30 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.22. 19:29

Nem biztos, csak „ Földi indulás „ van – Földi László KDNP- Fidesz jelölt révén- egyelőre az új, 12-es választókörzetben. Jelenleg nyolc indulóról tudunk, melyek közül több komolytalannak tűnik. A eddigi tízes lista azért csökkent kettővel, mert a Bokros Lajos- féle formáció egyelőre mégis inkább várakozó állásponton van. A másik tényező az, hogy Romhányiné dr. Balogh Edit lesz a baloldali összefogás jelöltje, a DK-val történt megegyezés után. Így Dr. Czinege Imre nem indul. Pedig „ jó az öreg a háznál „ tartja a mondás. Az elmúlt három országgyűlési képviselő választás eredményeit elemezve kiderül, hogy ő sem lett volna éppen esélytelen. Ugyanis 2002-ben a Cegléd, 15. vk.-ben ő nyert, mint MSZP-s, még pedig 15 188 szavazattal, ezzel az összes voks 44,36 %-át zsebelte be. Ekkor még Földi László nem tűnt fel a láthatáron. Nagykőrösön ekkor, a 16-os vk.-ben magabiztosan győzött Czira Szabolcs, ekkor az MDF- Fidesz közös jelöltjeként sétált be a Magyar Parlamentbe, összesen 11 808 szavazattal, mely az összesnek a 47,39 %-a volt. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ekkor ki is lett a második helyezett, ő Tóbiás József MSZP-s jelölt volt, 9 064 szavazattal 36,38 %-kal.

 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok