Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.19. 12:57

Még nem tudjuk pontosan, hogy hová is kerül, de mindenestre megérkezett a legújabb kampánytábla, melyen polgármesterünk Romhányiné dr. Balogh Edit és őt támogató baloldali pártszövetség emblémái láthatók. Ezek szerint ebben a választási kampányban vélhetően nem molinóról, függetlenként néz majd le az abonyi városlakókra az abonyi országgyűlési képviselő jelölt, ahogyan azt tette három és fél évvel ezelőtt, hanem egy míves tábláról köszönti választóit.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.05. 12:34

 

Az alábbi komment olvasható a Ceglédi DK honlapján: "  Kiszivárogtatás egy DK taggyűlésről!  Nagyon népszerű mostanában ez a szó, kiszivárogtatás. Akkor szivárogtassunk. Annyi a különbség, hogy névvel, arccal vállalom.  A tegnapi taggyűlésre meghívtam Romhányiné Dr. Balogh Editet, Az összefogás képviselőjelöltjét. Egy rövid bemutatkozásra gondoltam, de végül egy hosszú, nagyon barátságos, és tartalmas beszélgetés lett belőle. Ezen a beszélgetésen szóba jött, Orbán Ceglédi látogatása a felújított strand átadásán.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.04. 19:06

Miként lehetne kiegyensúlyozni a családon belüli munkamegosztást? Mitől menne több apuka gyedre? Hogyan lehetne a nők és férfiak közti fizetési szakadékot összezárni? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ mai női workshopunkon. Az Együtt-PM számít a nők tudására és tapasztalataira: jelöltjeink egyharmada nő!- olvasható az Együtt PM pártszövetség facebook-os oldalán

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.01. 10:08

Meglehetősen viharos körülmények között szavazták le az abonyi képviselő testület tagjai azt a városi költségvetés tervezetet, melyet Romhányiné dr. Balogh Edit tett le az asztalra. Az anyag forráshiányt tartalmazott, a vitában a gazdasági osztály vezetője többször is elismerte, hogy az adóbevételek szerinte is teljesíthetetlenek. A képviselők szerint az anyag kozmetikázott adatokkal készült. Nem tudták elhinni, hogy a kintlévőségek olyan mértékben behajthatók legyenek, ahogyan azt az előterjesztés tartalmazta. 

Kép: Mióta Balogh Edit már nem független, hanem beállt a baloldali összefogás tagjainak sorába, " számkivetetté " vált a képviselő testületben.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 18:04

Olvasónk elmondása szerint őt egy Juhászné néven bemutatkozó, számára ismeretlen nő azzal hívta fel telefonon, hogy szeretné értesíteni arról, hogy Bajnai Gordon nem négy, hanem öt órára érkezik Abonyba, a Kultúra Házába. Olvasónk úgy tudja, hogy ismeretségi körében mintegy 15 másik baloldali szimpatizánst is felhívott az ismeretlen személy. Ő ugyan nem hitte el, hogy ez igaz, időben érkezett, viszont többen is emiatt késve jöttek a rendezvényre.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.19. 19:40

Abony vendége volt Bajnai Gordon- Az országos média kereszttüzében tartott gyűlést az abonyi Kultúra Házában Bajnai Gordon ex miniszter elnök, az Együtt 2014 elnöke, aki Romhányiné Balogh Edit baloldali közös jelölt meghívására érkezett a városba. 

 18 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.18. 22:41

Romhányiné Dr. Balogh Edit a szokásos " laza " megfogalmazásában invitálja az abonyiakat fórumára, melyen, mint írja: " Vendégem lesz Bajnai Gordon. " Február 19-én szerdán kerít sort a rendezvényre a Kultúra Házában 16 órától. Abban az épületben, melyre nem mellesleg az általa politikai hirdetésben agyonszapult Fidesz kormányzat biztosított pénzt. Majd még " ugyanezek " a helyi önkormányzat teljes adósságát is eltörölték, hogy erre se legyen gondja a hősnőnek, mármint az önerőre.... Vajon mit mond majd Bajnainak, amikor megmutatja az új művelődési házat? Mert ilyesmi sajnos a Bajnai kormány idején nem épült Abonyban... Sőt.

Tehát meglehetősen extrém a helyszínválasztás is. A fentieket figyelembe véve már nem csodálom, hogy nincs az MSZP- Együtt- DK közös 200-as listáján Balogh Edit, aki poltikai hirdetése szerint nem kér a tudatmódosításból.

 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.17. 22:19

Szeretne Ön olyan helyen lakni, ahol minden elhaladó autó iszonyú, vonatzakatoláshoz hasonlatos zajt csap? Egy igazán forgalmas utcában, a Vasváry Pál úton, ahol a Posta miatt akár percenként járnak az autók? Ön örülne annak, hogy lassan egy éve nem történik semmi ebben az ügyben? Ön mit szólna hozzá, ha segítséget kérne, és nem kapna? Ha a polgármester, Romhányiné dr. Balogh Edit azt válaszolná írásban panaszára, hogy garanciális az utca javítása és már szóltak a kivitelező cégnek, mely több, mint száz kilométerre székel innen. Ki tudja mikor érnek ide? Szerintem emiatt soha.

Citrom-díj:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.12. 19:51

Sokan arra tippeltek, amikor Balogh Edit elbúcsúzott Abonytól polgármesterként az Újévi Hangversenyen, hogy bizonyára előkelő helyen van pártlistán, ezért tutira bejut a Parlamentbe. Ez nem így van, sőt Romhányiné Dr. Balogh Edit egyáltalán nem szerepel az Együtt- MSZP- DK közös listáján, mely egyébként összesen 200 nevet tartalmaz. Dr. Czinege Imre, körzetünk DK-s politikusa azonban rajta van, igaz nem éppen befutó helyen, mert ő a 150. Hogy miért nem szerepel polgármesterünk ezen a listán, nem tudjuk.

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.12. 08:32

Mindannyian tudtuk, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit a négy évvel ezelőtti polgármesterré választásakor, a kampányban sem volt független, hiszen a baloldal már akkor felsorakozott mögé. Csak jól titkolta, vagyis próbálta. Most mutatok Önöknek egy kis " retrot " minderről, ahogyan Balogh Edit traszparanse a villanyoszlopok közt kifeszítve emelkedett a  város fölé. Emlékeznek még rá?

 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok