Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző10111213141516

veroniq - 2011.10.03. 10:34

Abonyon fog múlni, hogy mennyire tudja majd eredményesen működtetni saját cégét, az úgynevezett Városfejlesztő Társaságát....

 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.02. 10:59

 

Dr. Egedy Zsolt FIDESZ-es városi képviselő az előző testületi ülésen egy igen kényes személyzeti témát is feszegetett röviden. Arra szeretett volna választ kapni, hogy mi van a korábbi jegyzői titkárságvezetővel, Dr. Pástét Ritával. A kérdést már nem először tette fel és nem kapott választ akkor sem és most sem, sem szóban sem írásban. Pástét Ritát néhány héttel ezelőtt tette az aljegyző Dr. Vörös Mária parkoló pályára, a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit egyetértésével.

 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.01. 20:33

Balogh Edit polgármester nem ujjong az ötletért, hogy a lebontott Vasút úti sarokház helyén parkolót alakítsanak ki ideiglenesen, amíg zajlik majd a főtér és a Szilágyi utca átépítése, sőt, ha ezt mégis engedélyezné a közútkezelő társaság, akkor ő mindenképpen fizetőssé tenné azt.

 

Az előző testületi ülésen Parti Mihály alpolgármester napirend előtt azt firtatta, hogy nem lenne-e esetleg célszerű a Vasút út 1. szám alatt lebontott önkormányzati tulajdonú épület telkén ideiglenesen parkolót kialakítani, mely nagyban segíthetne a gondokon. „ Nincs megoldva a Diós féle üzlet előtt a parkolás kérdése, ott csak szabálytalanul tudnak megállni, a záróvonal átlépésével. Jó lenne ezt megtárgyalni szakemberek bevonásával. A Vasút út 1. szám alatti ingatlant lebontották, de javaslom, hogy ott lehessen ideiglenesen megállni. Rendelkezésre áll a vasúti kő is, jó lenne feltölteni. Plusz gondok lesznek a parkolással a városban, ha elkezdik építeni a Főteret és a Művelődési Házat. Ráadásul a Szilágyi Erzsébet utcát is át fogják építeni, akik oda mennének, hol fognak megállni? „

Közélet:
Abony   
Parkoló   
 23 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok