Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.03. 10:57

Balogh Edit ezt majd hogy magyarázza meg a lakosságnak? - Új fejezetéhez ért a buszos rémálom.- Nyilvánvaló, hogy a lakosság fogja a kárát vallani a helyi önkormányzat, illetve Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester makacsságának, mert nem engednek a Volán társaságok kérésének. 

Citrom-díj:
VOLÁN   
 51 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.28. 11:09

Bár egyszerűen nem vagyok már képes a testületi üléseken részt venni, mert nem kedvelem a meddő szócséplést és az adok- kapok retorikai játékát, mégis minden alkalommal elmesélik nekem a jelenlévők az ott történteket. „ Lemaradtál a lényegről! „- mondták tegnap többen is és elképedve mesélték, hogy a település polgármestere költségtakarékossági okokra hivatkozva úgy határozott, hogy a polgármesteri hivatal kistárgyalójában kerül megrendezésre .....

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.13. 15:26

Még a COOP Olimpiai Road Show-ja kapcsán készült az itt látható egyperces interjú, melyben Romhányiné Dr. Balogh Edit csupán két abonyi sportágat emel ki. A birkózást és a kézilabdát. A városvezető hízeleg a COOP-nak és elmondja, hogy épületük beleillik a városképbe. Korábban, még első váalsztási kampányában rosszul volt az épülettől. Az csak hab a tortán, hogy beszél a piacon megvalósuló üzletházról is. Inkább nézzék, hallgassák, érdemes. 

 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.03. 12:17

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester nem tudott túl jó hírekkel szolgálni, mikor egy panaszos olvasó megkérdezte tőle, hogy végre mikor lesz pénz a városközponttól a Postáig tartó járdaszakasz rekonstrukciójára. A város első asszonya leírja, hogy nincs a Városnak erre pénze és talán majd pályázatból, egyszer megcsinálják, ha egyáltalán lesz ilyen pályázat.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.22. 10:23

Megnyugodhatunk!- Semmiféle népszavazás nem lesz!- Ezt tudtam meg az érintettől, aki helyi népi kezdeményezést szervezett, mint magánszemély, Abonyért aggódó állampolgár. Információm nem volt helytálló, tehát nem fogunk szerencsére több millió forintot kidobni az ablakon. A helyi népi kezdeményezés egészen más jogi kategória. 

Politika:
Abony   
Piac   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.21. 13:54

„ Remekül „ sikerült a kommunikációja az ivóvíz hálózat rekonstrukciós munkálatainak. A Kincskereső június 21-i számában már olvasható, hogy mit is mondott Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester a hivatalos átadási ceremónián, avatáson egy hét múlva, azaz június 29-én. Nem, nem elírásról van szó.

Citrom-díj:
Abony   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.16. 21:46

Cikkajánló: Lehetőségeink Fő tere. Ezt a címet viseli az abonyi városrehabilitációs program. A belváros nagyívű fejlesztése során művelődési házat, zeneiskolát, piaccsarnokot építenek, a belváros útjai, járdái is megújulnak. Az elmúlt néhány évben eddig is sok infrastrukruális beruházás valósult meg a gazdasági nehézségek ellenére: bölcsődeépítés, iskolaépület fűtéskorszerűsítés, ivóvízminőség-javítás, főtér megújítás, szennyvíztelep, csatornahálózat korszerűsítés.....

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.01. 18:05

Felezővonal- Önhatalmúlag módosította az előzetes pályázati kiírásban foglaltakat valaki, vagy valakik. A mai napon a sport és civil szervezetek végre valahára megkapták a szerződésüket, ami a támogatásukról szól. A kiírás szerint nem ma kellett volna megkapniuk, hanem május 15-ig alá kellett volna írni azt mindenkinek és a pénzt május 31-ig utalnia kellett volna az önkormányzatnak.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 12:39

Erről beszélt Abony város polgármestere lakossági fórumán, amikor gyakorlatilag elismerte, hogy a mostani az bizony szürke. „ Hiányzik belőle a hangulat, a szín. „- mondta Balogh Edit. Viszont jó hír, hogy a második ütem építésekor már a színekről sem felejtkeztek meg. 

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.21. 19:27

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester fórumán elmondta, hogy 5. éve húzódik az Újszászi út felújítása. Új úttervet kellett csinálni, mert kiderült, hogy a korábbi útalap gyenge, arra nem lehet építeni. A polgármester szerint az út már használhatatlan és a belvíz miatt is szétázott. Az engedély már rendelkezésre áll és, ha belefér a keretbe, akkor megcsinálják az utat. Arra van a polgármester szerint ígéret, hogy ha 11 milliárdba belefér a költségvetés, akkor fel lesz újítva az út. Nyilván, ez nem csak a belterületi szakaszra vonatkozik....

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok