Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7853, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.10. 17:44

Balra a szélen, a második sorban Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony polgármestere látható, aki szemmel láthatóan eléggé megilletődött a jeles alkalmon.... - Nagyításhoz kattints a képre! - Megnevezte egyéni képviselőjelöltjeit az Együtt-PM- Budapest, 2013. november 9.- Az Együtt-PM egyéni képviselőjelöltjei, valamint Bajnai Gordon, a szövetség vezetője Budapesten 2013. november 9-én. A 31 jelölt közül húszat az Együtt - A Korszakváltók Pártja, tizenegyet a Párbeszéd Magyarországért (PM) állított. MTI Fotó: Illyés Tibor

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.09. 16:07

Csakúgy, mint a többi Bajnais jelölt. Ez derül ki a mai MTI hírből: (MTI) - Megnevezte 31 egyéni választókerületi jelöltjét a 2014-es parlamenti választásra az Együtt-PM szövetség szombaton Budapesten. Bajnai Gordon, a szövetség vezetője azt mondta: csak nekik van esélyük megnyerni a kormányváltást akaró, de ma még párt nélküli bizonytalanokat. A 31 jelölt közül húszat az Együtt - A Korszakváltók Pártja, tizenegyet a Párbeszéd Magyarországért (PM) állított.  Az indulók között tíz nő és öt parlamenti képviselő van (négyen a PM színeiben, függetlenként politizálnak, a nagykanizsai Göndör István az MSZP-frakcióban), míg hárman korábbi ciklusokban voltak az Országgyűlés tagjai.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.07. 17:42

Megkezdődött tehát a kampány, mely vélhetően nem ismer majd határokat. Nagykőrös szavazópolgárait telefonon, géphangon hívja Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere és arra buzdítja őket, hogy szavazzanak Bajnai Gordon pártjára, mert érdemes…

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.26. 16:37

„Mindig bölcs dolog előre nézni, de nehéz messzebbre nézni, mint ameddig ellátunk.” - Winston Churchill brit miniszterelnök idézetével kezdi köszöntőjét Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony polgármestere abban a könyvben, amely a városmegújító program ....

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.22. 08:40

Abony Város Önkormányzata, több mint 900 millió Ft összegű uniós támogatást nyert a „Lehetőségeink Fő Tere – Abony Város integrált településközpont fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A pályázat részeként valósult meg az Abony Város Közösségi Háza- Komplex kulturális, oktatási, művészeti központ, a Piaccsarnok és fedett piactér, a Kossuth tér környezetrendezése, a Szilágyi Erzsébet utca rehabilitációja.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.19. 16:03

Balogh Edit polgármester legutolsó abonyi lakossági fórumán elmondta, hogy megjelent egy újfajta vandálság a településen. A BMX-es és gördeszkás fiatalok randalíroznak a városban. Még a padokon is ugrálnak. A szemetelés hatalmas méreteket öltött. „ Hány közmunkásra lenne szükség, hogy mások szemetét eltakarítsák? „- tette fel a költői kérdést a polgármester.

 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.17. 21:07

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester a mai lakossági fórumán több érdekes dologról is beszámolt. Az új aljegyző ugyan nem vett részt a programon, de ő is szóba került. „ Városunk alapvető gondja a folyamatos forráshiány. Nagyon rossz az adózási morál, nem marad fejlesztésekre. Mindent feléltünk. A végrehajtás területén Kelemen Tibor nagy gyakorlattal rendelkezik. Az adócsoport irányítása is hozzá tartozik.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.17. 20:05

Október 17-én Romhányiné dr. Balogh Edit lakossági fórumot tartott a Kulturális Központ kamaratermében. A rendezvény nem volt telt házas, de sok érdekességet hallhattak az érdeklődők. A polgármester büszkén mesélt az eddig elért eredményekről, a megvalósult projektekről és elmondta, hogy 2,2 milliárd forint értékben bocsátottak ki kötvényt, melyet teljes egészében a pályázatok önerejéül használta fel.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.17. 16:36

Újabb országgyűlési képviselő jelölt a láthatáron, Balogh Edit valótlan dolgot nyilatkozott, mert őt nem támogatja Czinege Imre. Épp ellenkezőleg. Vele szemben indul a körzetben.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.16. 10:56

Romhányiné dr. Balogh Edit holnap lakossági fórumot tart a Művelődési Központban, melynek címe Hogyan tovább? A város első asszonya nagy szeretettel várja a lakosságot és kéri őket, hogy tegyenek javaslatokat arra nézve, hogy mit kell majd a további években fejleszteni. Egyelőre azt nem tudjuk, hogy ezt jövőbeli polgármesterként kérdezi-e majd, vagy országgyűlési képviselő jelölti minőségében. LŐVE

 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok