Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.01.21. 21:59

Íme, a NŐ... - Romhányíiné dr. Balogh Edit menekülne Abonyból? Nem hiszem, de mindenesetre országos elismertségre, babérokra tör. Az helyi MSZP elnöke, Habony István szerint képes megnyerni a választásokat és országgyűlési képviselő lehet belőle. Szerintünk ha nem jut be a Parlamentbe, akkor is viszi őt a pártja, az Együtt PM, mert valamilyen országos funkciót szánnak neki. Mert ő képes helyt állni. Akár a Parlamentben, akár hasonló pozícióban. A jövő, az elkövetkező pár hónap majd mindenre választ ad. De akkor ki indul helyette Abonyban, baloldali jelöltként? Belegondoltak már? Adigg itt egy kép... és egy szöveg.

 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.18. 11:07

Olvasom az abonyi, minden háztartásba eljutó ingyenes hirdetési újságot, mely remek leképezése a helyi közéletnek most, a kampány idején. Itt helyezik el a pártok közleményeiket, fizetett politikai hirdetések formájában. Mindjárt az első oldalon balra fent olvasható Habony István helyi MSZP elnök közleménye, hogy aszongya: minden héten egy bizonyos napon tart képviselői fogadóórát a városházán. Most már! Eddig, az elmúlt 3,5 évben miért nem tette ezt? Menjünk tovább. Jobbra szintén az első oldal alján olvasható az újabb kampányhír, mely szerint a Jobbik abonyi irodát nyitott, ahol hétköznapokon vannak ott. Remek. Eddig miért nem volt irodájuk? Aztán szintén az első oldalon a legnagyobb hirdetés egy projekté. Igaz, nem politikai, de mégis van ilyen vetülete. Gyakorlatilag azt tartalmazza, hogy a – idézem a Fideszt – „ bukott baloldal „ polgármestere, Abony ország első embere, Romhányiné dr. Balogh Edit munkássága idején korszerűsítik a szennyvíztelepet. Melyre az ellenlábas kormányzat, azaz a Fidesz biztosít majdnem 327 millió forintot. Mivel Abony az elmúlt években több milliárd forintnyi pályázati pénz nyert el, véletlenül sem fogható rá a Fidesz kormányzatra, hogy diszkriminálta volna a baloldali polgármestert. Éppen ellenkezőleg.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 10:07

Mint ahogyan az várható is volt, az egyik jelölt visszalép a másik javára. Már olvasható az MSZP honlapján a lista, hogy a balos tömörülés melyik választókörzetben melyik párt jelöltjét indítja. Ebben név ugyan nem szerepel, de mindenki előtt kristálytiszta, hogy az Együtt PM – Cegléd mit jelent. Jelesül azt, hogy továbbra is a Bajnai - féle formáció jelöltje, Romhányiné dr. Balogh Edit indul körzetünkben, az MSZP és immár a megegyezést követően a DK képviseletében is. Nem véletlenül állt tehát Balogh Edit újabban az első sorban a bajnaisták rendezvényein.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.13. 09:24

Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony polgármestere, az Együtt PM és MSZP közös országgyűlési képviselő jelöltje Nagykőrösön a piacon kampányolt az elmúlt hét végén. Arról még nincs információnk, hogy miután a DK -val is készek szövetkezni a baloldali pártok, vajpn Balogh Edit marad-e a jelölt, vagy ő lép vissza a DK színekben induló Czinege Imre javára. 

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.11. 15:49

"Személyisége robbanásszerű, de vannak nagy igazságai" − mondta újságírói kérdésre az Együtt-PM programadó nagygyűlésén egy résztvevő Gyurcsány Ferencről, a Dürer Rendezvényházban. A gyurcsányos kérdés érthető: az Együtt és az MSZP a Demokratikus Koalíciót is felkérte az együttműködésre. A rendezvényen Bajnai Gordon beszélt a párt programjáról, leginkább általánosságban, illetve arról, hogy mit gondol az elmúlt napok történéseiről. És megnyugtatott mindenkit, hogy nem hagyják, hogy a Fidesz megszerezze a kedvesünkkel töltött első éjszaka jogát. VIDEO a címre kattintva

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.26. 09:15

Legalábbis a facebbook-os bejegyzése szerint, mert a képhez a következőt írta: " A fotóst illeti a dicséret. Megörökítette, hogy tisztában vagyok a rám váró nehézségekkel. " Majd így folytatja: Katt a címre!

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.20. 10:31

Megjelent a Kincskereső e heti nyomtatott lapszámában

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.18. 18:38

Az MSZP és az Együtt-PM Pest megyei országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutatásán Tóbiás József, az MSZP Pest megyei elnöke közölte, az ország legnagyobb megyéjében, Pest megyében 12 választókörzet van, és 1,4 millióan élnek ott. Hozzátette: minden jelölt bírja a helyi közösségek, civilek támogatását. A sajtótájékoztatón bemutatták a jelölteket.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 19:52

December 17-én a Lila Akác étteremben közös sajtótájékoztatót tartott a FIDESZ és a KDNP abonyi szervezete. A téma a következő volt: „Meddig tetszeleg még az áldozat szerepében a bukott baloldal képviselő-jelöltjeként szereplő polgármester Abonyban?” 

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.16. 18:49

Eddig soha nem tapasztalt összefogás van kibontakozóban Balogh Edit polgármester ellen. Mint ismeretes, az előző választási kampányban, legalábbis a helyi referendum alkalmával nem tudtak megállapodni az egyébként „ testvérpártok „. Mostanra azonban nagyot fordult a Világ és a KDNP a FIDESZ-szel együtt tart sajtótájékoztatót, melynek címe is sokat sejtet: „Meddig tetszeleg még az áldozat szerepében a bukott baloldal képviselő-jelöltjeként szereplő polgármester Abonyban?” A cél most közös, hiszen mindkét párt jelöltje az országgyűlési képviselő választások alkalmával Földi László. Nyilván mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy hatalomra segítsék az egyébként abonyi származású, jelenleg is országgyűlési képviselőként dolgozó Földi Lászlót. Balogh Edit már jó pár nappal ezelőtt bezengte a helyi hirdetési lapban, hogy őt a kormányhivatal egyik szervezete megfenyegette, és direkt packáztak vele, ezért késett a Piac engedélyeinek kiadása. 

Politika:
Abony   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok