Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.12. 18:32

Nem lesz kolbászból a kerítés Balogh Edit számára, hiszen a helyi FIDESZ- KDNP vezérkar Abonyban jól ismeri személyiségét, tevékenységét és csúsztatásait is. Ezzel kapcsolatban jelentetett meg a helyi FIDESZ- KDNP egy közleményt. Úgy tűnik, hogy a nagy nyilvánosság előtt, nagy sebbel- lobbal beharangozott sajtótájékoztató is elmarad. Romhányiné ezzel sokak számára valószínűleg hiteltelenné válik. Ideje lenne előjönni az igazsággal, hogy vajon mi tartott három hónapon keresztül, a Piac megnyitásával kapcsolatban. Egyre kíváncsiabban várjuk. Lapunk úgy tudja, hogy a KÖTIVIZIG adott ki utoljára engedélyt az abonyi piaccsarnokra, nyilván ennek nyomós oka is volt....  

 21 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:18

Gondolom, pártutasítás, hogy Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony város bajnaista polgármestere, az Együtt PM országgyűlési képviselő jelöltje csinált magának egy facebook oldalt. A fő képen kabátban mosolyog, színes életének sok mozzanata látható az oldalon, közte pózolás Bajnaival, varrás, főzés, szónoklás, kerékpározás, kártyázás a barátokkal. Valószínű, hogy az egyébként valóban konyhatündér és sokszínű polgármester nem maga fogja az oldalt szerkeszteni a kampány kellős közepén, hanem gyakorlott stábja. Sok sikert hozzá!

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.02. 12:16

Még Dr. Gajdos István abonyi polgármester idejében hozta létre öt önkormányzat az Abony és Térsége Térségfejlesztési Társulást. Akkor ez ugyan kötelező nem volt, de fontosnak érezték az akkori településvezetők, hogy a nagy társuláson belül – Cegléd és Térsége – közös összefogással lobbizzanak és pályázzanak bizonyos ügyekben. Balogh Edit, Abony polgármestere megörökölte az előző városvezetéstől a szervezetet és nem tudott, illetve nem is akart élni az ebben a szervezetben rejlő lehetőségekkel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.29. 14:06

A jog szerint rágalmazás és becsületsértés is lehetne bizonyíthatóság hiányában az a mondat, amit Abony város első embere vetett papírra, ezzel rossz színben tüntetve fel a Kormányhivatal szakigazgatási szervét, ha tudnánk, hogy pontosan kire is gondolt. Lapinformációink szerint nem a Ceglédi Járás Kormányhivatalának címezte dörgedelmes mondatát, hanem egy másik eljáró hatóságnak. Sajnos ez az írásból nem derül ki, mely megjelent a helyi hirdetési újságban. Túl általánosan fogalmaz. Íme, az ominózus mondat:

 5 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.26. 17:12

Ennyivel lehet összefoglalni azt, amit Abony város első asszonya, az Együtt PM jelenlegi országgyűlési képviselő jelöltje tett az elmúlt 7,5 éves regnálása idején. A kistérségben páratlan összköltségű beruházást valósított meg Abonyban....

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.17. 13:25

Balogh Edit következő kampányállomása Nagykőrös, ma a piacon látott neki. A Cegléd Tv-nek is nyilatkozott egy rövidet, ami ITT olvasható. Ezzel kapcsolatban az itt látható kommentben " ekézik " a baloldali országgyűlési képviselő jelöltet a ceglédiek.  A fenti képen bal szélen ő látható, ők az Együtt PM 2014 női jelöltjei.

Katt a címre!

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 19:32

Legalábbis a környéke, szégyenszemre vízben áll. Éppen 91 nappal ezelőtt adták át ünnepélyes keretek közt a létesítményt, mely azóta sem kapott működési engedélyt. Azt nem tudjuk, hogy a képen látható problémának köze van-e mindehhez. A képet elképedt olvasónk küldte nekem. Én is elborzadtam és egy szitokszó hagyta el az ajkaimat. Mást nem tudtam tenni. A dolog azért pikáns, mert pont ma, november 14-én Balogh Edit polgármester az MSZP és az Együtt 2014 színeiben éppen pár tíz méterre ettől a látványtól gyűjtögette az aláírásokat az utcán. Már más érdekli őt, országgyűlési képviselő szeretne lenni.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 09:34

Cegléden a Nagyposta előtt tartotta első közös megmozdulását választókerületünkben az Együtt PM és az MSZP, miután múlt szombaton hivatalosan is bejelentették, a "demokratikus ellenzék" jelöltjeként Dr. Romhányiné Balogh Edit indul a ceglédi, 12-es választókerületben. Az eseményen a jelölt, Abony polgármestere is megjelent. Képek a kampányrendezvényről IDE kattintva

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 09:02

Balogh Edit, Abony város polgármestere a mai napon, a kora reggeli órákban az AGROPONT előtt felállított pulpituson kezdte el agitálni a választópolgárokat arra, hogy szavazzanak rá. Olvasónk megdöbbenten hívott fel és megkérdezte, hogy vajon ez valami vízió, vagy tényleg igaz-e amit lát. „ Jaj, ez a mi polgármesterünk? Én ezt nem hiszem el! Miért van erre szükség? Miért van erre szüksége? „- mondta megdöbbenten majd hozzátette:

 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok