Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.12. 18:32

Nem lesz kolbászból a kerítés Balogh Edit számára, hiszen a helyi FIDESZ- KDNP vezérkar Abonyban jól ismeri személyiségét, tevékenységét és csúsztatásait is. Ezzel kapcsolatban jelentetett meg a helyi FIDESZ- KDNP egy közleményt. Úgy tűnik, hogy a nagy nyilvánosság előtt, nagy sebbel- lobbal beharangozott sajtótájékoztató is elmarad. Romhányiné ezzel sokak számára valószínűleg hiteltelenné válik. Ideje lenne előjönni az igazsággal, hogy vajon mi tartott három hónapon keresztül, a Piac megnyitásával kapcsolatban. Egyre kíváncsiabban várjuk. Lapunk úgy tudja, hogy a KÖTIVIZIG adott ki utoljára engedélyt az abonyi piaccsarnokra, nyilván ennek nyomós oka is volt....  

 21 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:18

Gondolom, pártutasítás, hogy Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony város bajnaista polgármestere, az Együtt PM országgyűlési képviselő jelöltje csinált magának egy facebook oldalt. A fő képen kabátban mosolyog, színes életének sok mozzanata látható az oldalon, közte pózolás Bajnaival, varrás, főzés, szónoklás, kerékpározás, kártyázás a barátokkal. Valószínű, hogy az egyébként valóban konyhatündér és sokszínű polgármester nem maga fogja az oldalt szerkeszteni a kampány kellős közepén, hanem gyakorlott stábja. Sok sikert hozzá!

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.02. 12:16

Még Dr. Gajdos István abonyi polgármester idejében hozta létre öt önkormányzat az Abony és Térsége Térségfejlesztési Társulást. Akkor ez ugyan kötelező nem volt, de fontosnak érezték az akkori településvezetők, hogy a nagy társuláson belül – Cegléd és Térsége – közös összefogással lobbizzanak és pályázzanak bizonyos ügyekben. Balogh Edit, Abony polgármestere megörökölte az előző városvezetéstől a szervezetet és nem tudott, illetve nem is akart élni az ebben a szervezetben rejlő lehetőségekkel.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.29. 14:06

A jog szerint rágalmazás és becsületsértés is lehetne bizonyíthatóság hiányában az a mondat, amit Abony város első embere vetett papírra, ezzel rossz színben tüntetve fel a Kormányhivatal szakigazgatási szervét, ha tudnánk, hogy pontosan kire is gondolt. Lapinformációink szerint nem a Ceglédi Járás Kormányhivatalának címezte dörgedelmes mondatát, hanem egy másik eljáró hatóságnak. Sajnos ez az írásból nem derül ki, mely megjelent a helyi hirdetési újságban. Túl általánosan fogalmaz. Íme, az ominózus mondat:

 5 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.26. 17:12

Ennyivel lehet összefoglalni azt, amit Abony város első asszonya, az Együtt PM jelenlegi országgyűlési képviselő jelöltje tett az elmúlt 7,5 éves regnálása idején. A kistérségben páratlan összköltségű beruházást valósított meg Abonyban....

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.17. 13:25

Balogh Edit következő kampányállomása Nagykőrös, ma a piacon látott neki. A Cegléd Tv-nek is nyilatkozott egy rövidet, ami ITT olvasható. Ezzel kapcsolatban az itt látható kommentben " ekézik " a baloldali országgyűlési képviselő jelöltet a ceglédiek.  A fenti képen bal szélen ő látható, ők az Együtt PM 2014 női jelöltjei.

Katt a címre!

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 19:32

Legalábbis a környéke, szégyenszemre vízben áll. Éppen 91 nappal ezelőtt adták át ünnepélyes keretek közt a létesítményt, mely azóta sem kapott működési engedélyt. Azt nem tudjuk, hogy a képen látható problémának köze van-e mindehhez. A képet elképedt olvasónk küldte nekem. Én is elborzadtam és egy szitokszó hagyta el az ajkaimat. Mást nem tudtam tenni. A dolog azért pikáns, mert pont ma, november 14-én Balogh Edit polgármester az MSZP és az Együtt 2014 színeiben éppen pár tíz méterre ettől a látványtól gyűjtögette az aláírásokat az utcán. Már más érdekli őt, országgyűlési képviselő szeretne lenni.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 09:34

Cegléden a Nagyposta előtt tartotta első közös megmozdulását választókerületünkben az Együtt PM és az MSZP, miután múlt szombaton hivatalosan is bejelentették, a "demokratikus ellenzék" jelöltjeként Dr. Romhányiné Balogh Edit indul a ceglédi, 12-es választókerületben. Az eseményen a jelölt, Abony polgármestere is megjelent. Képek a kampányrendezvényről IDE kattintva

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 09:02

Balogh Edit, Abony város polgármestere a mai napon, a kora reggeli órákban az AGROPONT előtt felállított pulpituson kezdte el agitálni a választópolgárokat arra, hogy szavazzanak rá. Olvasónk megdöbbenten hívott fel és megkérdezte, hogy vajon ez valami vízió, vagy tényleg igaz-e amit lát. „ Jaj, ez a mi polgármesterünk? Én ezt nem hiszem el! Miért van erre szükség? Miért van erre szüksége? „- mondta megdöbbenten majd hozzátette:

 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok