Mi Abonyunk - Balogh Edit kőkemény: Súlyos mondatot fogalmazott meg a Kormányhivatallal szemben
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.11.29. 14:06

A jog szerint rágalmazás és becsületsértés is lehetne bizonyíthatóság hiányában az a mondat, amit Abony város első embere vetett papírra, ezzel rossz színben tüntetve fel a Kormányhivatal szakigazgatási szervét, ha tudnánk, hogy pontosan kire is gondolt. Lapinformációink szerint nem a Ceglédi Járás Kormányhivatalának címezte dörgedelmes mondatát, hanem egy másik eljáró hatóságnak. Sajnos ez az írásból nem derül ki, mely megjelent a helyi hirdetési újságban. Túl általánosan fogalmaz. Íme, az ominózus mondat:

" Ma a kormány hivatalának szakigazgatási szerve megteheti, hogy egy független polgármesternek betartva szándékosan késleltessen egy terv szerint elkészült beruházás ( jelen esetben az abonyi piaccsarnok ) használatba vételi eljárását, megfenyegetve a polgármestert, " ha jogászkodik, akkor felfüggesztik az eljárást és kezdheti az eljárást elölről". "


 A testületi ülésen sem derült ki, hogy melyik szervre gondolt a város első asszonya, hiába is kérdezték tőle az elképedt képviselők. Balogh Edit nem szeretett volna jogsértő lenni azzal, hogy kimondja a hatóság nevét, viszont megígérte, hogy sajtótájékoztatót fog tartani az üggyel kapcsolatban. Kíváncsian várjuk.

LŐVE


 

 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
baloghságok

Tarisnyás.M. -

2013.12.04. 09:22:25

Jól indul a jelölt-jelölt. Nyilvánosan inszinuál. A neve előtt az a kis dr. nem jogi diplomát jelent, az bizonyos...A kormány hivatalának szakigazgatási szerve - így fogalmaz egy hiatalról, amelyik akadályozta a piac megnyitását, előre megfontolt, gonosz szándékkal, na nyilván. Majd nem átallja azt mondani a testületi ülésen, hogy majd akkor hozza nyilvánosságra a hivatal nevét, amikor már kezében az utolsó engedély is. Mert nem akar Abonynak rosszat azzal, hogy késlelteti a piacnyitást.

Hát nézzük. Hazugság ez, kérem. Ha Abony érdekét nézi, akkor hallgat és nem inszinuál. Ha viszont már kinyitja a száját, akkor névvel, címmel tessék vagdalkozni. De ő nem. Ő sejtet. De ha csak ez volna a baj azzal a hirdetéssel, amit föladott és megjelentetett! Van ott több furcsaság. Például a csönd az SzDSz-es múltról. Vagy arról, hogy bár függetlennek mondta magát, azért érdi orvosként pályázta meg a SZOCIALISTÁK támogatásával a város vezetői székét. Majd őket is cserben hagyva most átállt a bajnaistákhoz. Amint írja magáról: Abony Város (sic!) polgármestereként eredményes munkát végzek. Ha ez így van, akkor ahhoz kellett a kormány segítsége (elnyert pályázatok), a testület akarata és jó pályázatok. Viszont akkor miért is tetszik pocskondiázni a kormányt? Maradjunk annyiban, hogy a kormányt nem nagyon érdekelte, hogy liberális-szocialista vezetője van Abonynak, csak az, hogy a városnak mire van szüksége.

Az abonyi fiatalok nem maradnak otthon, külföldön keresik a megélhetést - írja vádlóként. Ez egy újabb baloghság. Mer' ugye nem jó Abonyban, ezek szerint. Nem tetszik jól teljesíteni abban a városban! Nincs munkahely! Nem sikerült vállalkozásokat letelepíteni! Ergo: ha állami pénzt nyerünk - rossz a kormány, fujj Fidesz. Ha nem telepítünk mi (vagyis balghkodunk) munkahelyet, akkor is rossz a kormány, fujj Fidesz. Pedig ha a szobordöntögető, lefejező Bajnai-fanok táborába áll, akkor nyilván tudja, hogy az elmúlt 23 esztendőből a felét ezek az elvtársak kormányozták. A két elvtárs nyolc éve alatt pedig élről a háétsó sorba került a magyar gazdaság, megnőtt a hitelállomány (nem kicsit, nagyon) és Gyurcsány elvtárs ösztönözte volt a fiatalokat: el lehet menni ebből az országból. A baloghságok kitalálója fél, ezt írja a hirdetésben. Editke! Ne féljen, legfönnebb magától! 

Ez van

Thomas -

2013.12.03. 19:45:11

"Bármennyire nem szeretem az Orbán kormányt, el kell mondanom, hogy nélküle Balogh Edit a fasorban sem lenne..." ..nothing venture nothing win... {#emotions_dlg.boss}

nem millió... millirádok

veroniq -

2013.12.02. 12:47:39

Ha minden igaz, akkor Abony nem milliókkal, henem milliárdokkal lesz gazdagabb a kormány döntésének köszönhetően.

Így megkapja ajándékba a város a kötvénypénzt.... Vagyis az önerőket a beruházásokhoz.

A tervek szerint az újabb elengedett 1 milliárd !!!!! forintból jut utakra, úgy tudom, negyed milliárd....

Ezt a kormányzat nélkül és a helyi konstruktív ellenzék nélkül nem tudta volna véghez vinni a város első asszonya!

Nos, a fenti mondat bizonyára kicsapta kormánykörökben azt a bizonyos biztosítékot, mintha kígyót melengettek volna a keblülön. Bármennyire nem szeretem az Orbán kormányt, el kell mondanom, hogy nélküle Balogh Edit a fasorban sem lenne.... Ha ezt valaki nem érzékeli, akkor tényleg nagy a baj....

Ennyi, üdv: LŐVE

Jobban tette volna

ellike51 -

2013.11.30. 07:31:58

ha marad "független", de akkor esélye se lenne a parlamentbe jutni.

Bizony nem könnyű a DK-nak sem összesöprögetni a ... 

A sajtótájékoztató pedig lehet időzítés közvetlenül a választások előtt, kampány a kormány ellen - de mint annyi hasonló; lehet, hogy ez is kacsa, amit ellibbentett ebben a hirdetési újságban.

 

(Persze azt sehol nem fogja még megemlíteni sem, hogy a kormány döntése értemében hány millióval is lesz kevesebb a város adóságállománya?)

 

Kőkemény.....

napraforgo -

2013.11.29. 20:59:26

Igen, Tatu kommentelőnk jellemzése találó. Szerintem nem kőkemény, hanem vakmerő, mint a viccben. Nem vak (számító), vakmerő (menekülés).


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok