Mi Abonyunk - Balogh Editet markánsan elküldte a helyi FIDESZ- KDNP frakciója
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.12.12. 18:32

Nem lesz kolbászból a kerítés Balogh Edit számára, hiszen a helyi FIDESZ- KDNP vezérkar Abonyban jól ismeri személyiségét, tevékenységét és csúsztatásait is. Ezzel kapcsolatban jelentetett meg a helyi FIDESZ- KDNP egy közleményt. Úgy tűnik, hogy a nagy nyilvánosság előtt, nagy sebbel- lobbal beharangozott sajtótájékoztató is elmarad. Romhányiné ezzel sokak számára valószínűleg hiteltelenné válik. Ideje lenne előjönni az igazsággal, hogy vajon mi tartott három hónapon keresztül, a Piac megnyitásával kapcsolatban. Egyre kíváncsiabban várjuk. Lapunk úgy tudja, hogy a KÖTIVIZIG adott ki utoljára engedélyt az abonyi piaccsarnokra, nyilván ennek nyomós oka is volt....  

IDE kattintva olvasható Balogh Edit cikke, előző írásunk

 21 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
veronka agya

abonyipityu -

2013.12.15. 13:19:40

Neked nem volna szabad lap-félét csinálnod, mert nem értesz hozzá. Ennyi. Az elfogultság pedig szellemi környezetszennyezés. A többit nem értem, nyilván kéne, de valakivel összekeversz, kislány. Többi olvasó? Egy-két elfogult, vak, félrevezetett emberről beszélhetsz csupán, lelkecském! (Ha már tegeződünk...) Arany Veronom lazulj, ne görcsölj. Bár hányszor is mondod el magadnak, hogy te jó vagy, attól még nem vagy jó.

ügyes, okos olvasóink

veroniq -

2013.12.15. 12:09:21

Ezen az oldalon demokrácia van, köszönhetően az Olvasóknak.

Itt kialakult egy vitakultúra, ahol nem a másik ember gyalázása a cél. Ellentétben például Nagykőrössel.

Ha valaki valamivel nem ért egyet, az nem baj! Ettől szép a világ. Jók vagytok:) Köszi: Veronika

pityuka a gyogyi

veroniq -

2013.12.15. 12:05:35

Nyugszik a kis beteg. A lehetőség " lapcsinálásra  " mindenki előtt adott. 

Csináld utánam. Ez a honlap nyolc éve működik, az én tulajdonom.

Csinálj egy honlapot te is, töltsd meg tartalommal, menedzseld, persze ne közpénzen, és ne is választási büdzséből.... Legyenek hirdetőid, a gazdaság világából. Érd el, hogy napi 1500- 2000 olvasód legyen.

Akkor te is tudsz lapot szerkeszteni. És egyébként meg, itt a vélemény szabad, hiszen nem moderállak! Viszont a többi olvasó macerálása nem fog eredményre vezetni, mert lesznek páran, akik kiosztanak. Inkább azt a bő 300 ezer forintot próbáld már befizetni az államnak, meg a Heti Hírek kiadójának, amire szépen megbüntettek, a bukott perben. Köszi: Lőrinczy Veronika főszereksztő

 

újabb balogh

abonyipityu -

2013.12.15. 09:54:41

kotivi: szép lassan összegyűltök mind a néhányan, akik okosak, intelligensek, udvariasak, választékosak, demokraták és higgadtak vagytok. Abony polgármesterének, polgi néninek nem kellenek ellenségek, a barátai is tovább silányítják. Picim, csak egy vélemény...Csak így tovább! (Ha a hűséglihegés mellett marad idődök, azért szóljatok a nénuskának, hogy elő a farbával, különben hazugságban marad erősen!)

Csak egy pici vélemény

kotivi -

2013.12.15. 09:43:45

Semmi szándékom védeni Balogh Editet, de

Az ember iránti tiszteletből írom, "abonyipityu" kihúzhatná már a szájából a kapanyelet, hogy ne látszódjon mekkora paraszt, magyarul bunkó.

Tatu, a balogh

abonyipityu -

2013.12.15. 08:50:28

Az, hogy TATU magyarul is nehezen ír, nyilván följogosítja, hogy angolul se tudjon helyesen. A gondolkodásról nem is beszélve. De nem akarok ilyen silány vitába bonyolódni. Régi módszere egy korábbi világnak, hogy nem a tények érdeklik, hanem az, aki tényeket ismertet. Kivált, ha azok a tények kényelmetlenek. Javaslat: Magyar helyesírási szótár ill. Google angol szótár. Sokat segítene. Ha már...Az elfogultságon és a butaságon nem ilyen egyszerű segíteni. Veled már nem vitatkozom tovább tatus.

No gloze !!

TATU -

2013.12.15. 08:25:00

This already clinikal case.

baloghok

abonyipityu -

2013.12.15. 07:25:41

TATA tata folytatja és ijesztget. Véelmény. Ez olvasható itt. Az a véleményem, amit leírtam. A baloghoknak ez persze nem tetszik és ezt meg is értem. Nyugodtan tessék följelenteni, aranyoskáim. 

Aranykezű veroniq pedig megint önfényez. Ahogy szokta. Ő azért jó, mert jó. Punktum. Aki nem olyan, mint ő, az baj. Tudatom: nem baj. Önfényezésben első és ízléstelen! Ez az igazi baj, amikor egy efféle hölgy lehetőséget kap "lapcsinálásra". Nem ért hozzá sem tartalmilag, sem formailag, sem etikailag. De hadd szóljon! (Még azt is eldönti, hogy ki abonyi, ki meg nem...! Remek. Óriási! Ha szerinte nem vagyok abonyi, akkor nem is vagyok. Muszáj körbenéznem. Tényleg nem vagyok abonyi...?)

Süllő: mint mondtam, ha a polgi néni bizonyít, bocsánatot kérek tőle. Itt és másutt. De nem bizonyít, mert nincs mit. Csak visszakozik. Nem ő mondta, nem is ő volt, nem is vele történt. Ez gyáva és hazug megoldás. Aki nem mond igazat és ezt szándékosan, más kárára teszi, bizony hazudik. Tetszik, nem tetszik a baloghosoknak, ez bizony így van. Ha másként gondolják, meg kíméletről, meg emberségről papolnak, akkor bizony olyanok, mint balogh edit. Smmivel nem különbek. Mondom: még a képviselők sem bírták rá, hogy valljon színt korábbi rágalmazó hirdetését illetően. Követelték, de nem tette, pedig kötelessége lett volna. Addig bizony marad a vélemény: aki szándékosan nem mond igazat, az hazug. Most és itt erről van szó.

rágalmazás,zaklatás és zsarolás a netten

TATU -

2013.12.15. 05:03:07

Számítógépes rendszer es adatok elleni büncselekmény miatt feljelentést lehet tenni.Távol álljon tölem,hogy bár kit is fenyegessek,nincs jogom hozzá.Csak szeretném tudomására hozni mindazoknak kik a törvényt,nem ismerik nem mentesülnek.A FIDESZ idén új törvényt alkotott az internetes rágalmazás,zaklatás és zsarolás ügyében.Btk 176-179-180 as paragrafusok alapján.Ha valaki csak a véleményét kívánja elmondani,azt jelezni kell,írásában és akkor valóban nem büntethető.

balogság

veroniq -

2013.12.14. 22:35:08

Viszont Balogh Edit benézte, bizonyítéka nincs, a hivatal nevét viszont kiejtette a száján... a testületi ülésen: KÖTIVIZIG

Tehát jön az " inkvizíció ".... és az ÁSZ ellenőrzés.

Akkora kupi van a Hivatalban, hogy azt csodálnám, ha nem találnának hibát... ha nem akarnak, akkor is

abonyi pityu

veroniq -

2013.12.14. 22:29:52

Ellike... Fogd be a füled! Egy BUNKÓ, azt hiszi, hogy azzal, hogy szerzett egy jogász diplomát, okos.... de nem, mert most több, mint 300 ezer forintot kell fiztenie, és vélhetően hamisan is tanúzott... Úgyhogy hagyd a kiscsávót.

Köszönöm, hogy a szokásos módon helyt álltok, Süllő pl, 8 éve

LŐVE

nagykőrösi fidesz

veroniq -

2013.12.14. 22:26:56

Az a csapat, amelyik egy sajtóper kapcsán több, mint 4 millió forintot fizethet annak a lapnak a kiadójának, melynek jelenleg én vagyok a főszerlesztője, nem csoda, hogy őrjöng.... 

:) Ők azok! Mondjátok el nyugodtan a véleményeteket.

Balogh Edit autokrata vezető, de nem maga a sátán, ezt mindenki jól tudja.

Remélem, kedves O. nem fogsz szólni a páromnak, hogy ne védelmezzem Editkét. Nem teszem.

A demokráciát viszont tanulni kell! Különösen Nagykőrösön.... Tehát ez a Pityu nem abonyi:)

Czira Szabolcs városából érkezett, szívesebben olvasnánk itt " földink " kommentjeit, de ennél Volner úr párttársainak hozzászólásai is sokkal magasabb röptűek lennének, mint egy bukott hatalomé... Legalábbis egy általam főszerkesztett újság perében....

Lőrinczy Veronika főszerksztő

Na, most elég...

Süllő -

2013.12.14. 20:47:20

Kedves abonyipityu! Szerintem a "nemecsek-szerű" kisbetűs támadásaid csupán saját nick nevedre mutatnak vissza...{#emotions_dlg.boss} Kár... Nem védek senkit, a polgármester tisztséget sem, de az EMBERT igen! Ha volt is valami igazság írásaidban, a körítések akkor is nagyon bugrisra sikeredtek...{#emotions_dlg.sm}

balogholás

abonyipityu -

2013.12.14. 20:10:04

TATU: semmiféle bűncselkményt nem követtem el, ilyesmivel kár próbálkoznod, ijesztgetned a véleményt nyilvánítókat. Lehetne persze finomabban is támadni egy közszereplőt, egy választott tisztségviselőt, egy közszolgát, de nem látom értelmét a mismásolásnak. Én Abonynak azon a fertályán lakom, ahol azt, aki nem mond igazat, hazugnak nevezik. Nyilván felétek nem.

Polgi néni azt állította, amit állított a hirdetésében. Két héttel később már egészen mást állított ugyanarról. Vele megesett történetet adott elő, amit azután arra módosított, hogy nem vele történt. Azt állította: megfenyegette egy kormányhivatal, de kiderült, hogy az sem ő volt.Állítot valamit, amit azután megcáfolt magamaga. Bocsánatot kellene kérnie a várostól és a hivataltól is, mert ő aztán rágalmazott. Ez bizonyos, hiszen semmiféle bizonyítékkal nem állt elő három hét alatt. Mert nincsenek.

Ez tehát hazugság, aki mondta, az hazudott. Ha mindazt bizonyítja, amit állított, akkor itt bocsánatot kérek. De csak akkor. Egyelőre neki kellene az abonyiaktól.

Én is.

TATU -

2013.12.14. 16:59:13

Sokszor kemény kritikával illetem,de nem ilyen durván.Lehet,ha finomabban és csalafintán fogalmaz valaki annál bántóbb a kritika,de mégis csak a város elöljárójáról van szó és valami okból,odakerült.Lehet még Te is,szavaztál rá,most meg nagyon durván bántod.Ha hiszed,ha nem ez internetes bűncselekmény,amiért bizony felelőségre lehet vonni a sértegetőt.Lehet kikérik adatidat és akkor baj van,ezt hidd el agy nyugdíjas fináncnak.

baloghkodás

abonyipityu -

2013.12.14. 14:25:12

TATU! Ha már védesz valamit, legalább védd jól. Az, hogy nem érdekel a város első asszonyának hazugsága, a te dolgod. Hogy nem érdekel a politikai hovatartozása, az is a te dolgod. De hogy ne lásd: volt SzDSz-es, volt független - úgy választották meg balogh editet! -, most meg bajnaista, miközben polkgármester, hát azért ez egy kicsit sok a színváltásból. Az meg egyenesen nevetségessé tesz téged, hogy a kormányhivatalt megtámadó, ám végül bizonyíték nélkül maradó állítását ennek a nénuskának te csupán füllentésnek tekinted. Nem az! Rágalmazás, hamis állítás: szóval HAZUGSÁG. Amin rajtacsípték. Ez több, mint kínos. Ha véded, az azt jelenti, hogy szerinted is megengedett a hazudozás, mások tisztességtelen befeketítése. Akkor bizony közéjük való vagy és erre ne legyél büszke.

A Polgármester asszony !!

TATU -

2013.12.14. 12:33:35

Mégis csak a város első embere,talán annyi tiszteletet meg érdemel.A politika nagyon furcsa és nem tudhatjuk ki vagy kik miért is,lobbiznak netán egy,kicsit füllentenek egy település érdekében.Párttagság,szabadon választott,bármikor megváltoztatható,ha az érdek úgy kívánja,ezért nem lehet senkit sem felelőségre vonni.Ha valamit elront,azt nagyon jól tudja,következmények nélkül nem lehet meg úszni.Szerintem hagyjuk Őt nyugodtan dolgozni,majd az idő eldönti munkásságának eredményeit.Nem párttagság vagy identitás határoz meg egy embert.Tettei és munkássága a névadó.

balogh edit

abonyipityu -

2013.12.14. 05:41:47

Alpapagáj: nincs miért tisztelni egy hazug embert és a polginéni az. Semmit nem bizonyít, de vádaskodik, állami hivatalt vegzál, majd kiderül, hogy nem is vele történt az eset, amit magáénak vindikált. Választott emberként köpönyeget vált, függetlennek vallja magát, de bajnaista lesz, miközben még regnál a város élén. Soroljam? Mindaddig hazug ember, amíg állításait nem bizonyítja. De nem teszi, mert nincs mit. Te csak tisztelj egy hazug embert, én nem. Tehát: balogh edit.

Talán inkább neked is (meg a balogh-híveknek) azt kéne követelnie, hogy polginéni bizonyítson. Ideje észrevenned, hogy nem én vagyok az ellenfél, hanem éppen ő. Ő, aki árt Abonynak, mert roszz hírét kelti. Szerinted nem lesz nyoma országszerte ennek a vaskos hazugságnak? És az jót tesz majd Abonynak? Mennie kéne.

Várható volt!

őslakos -

2013.12.13. 22:41:32

Na, végra megszólalt az abonyi papagáj kórus is.

abonyipityu, ha hozzászólsz, próbáld meg úriember módjára,személyeskedés nélkül.

 

Tisztelet

kotivi -

2013.12.13. 20:32:51

Akár mi is van, mennyire nem csípik egyesek "Balogh Edit"-tet, annyi tisztelet lehetne benne, hogy nevét rendesen írja NAGY betűvel.

baloghoskodás

abonyipityu -

2013.12.13. 12:53:43

Én már kérdeztem egy-két embert itt, a városban, hogy akkor most ez hogy is van? Ki ez a balogh edit? Ki ez a balogh edit, hogy fölröppent egy hírt, miszerint egy államigazgatási szerv packázott Abony városával, sőt, őt, a városi első embert meg is fenyegette! Ígéri szépen, hogy azonmód sajótájékoztat a részletekről. Én, ha városi képviselő volnék, követelném, hogy a polginéni - függetlenül attól, hogy független...- azonnal tegyen följelentést a szerv ellen! Persze előbb álljon elő a farbával a testes menyecske (farbával, ne a farával, jaj, csak azzal ne!) és mutassa bizonyítékokat! Nem dumálni kell, hanem bizonyítani! Az állam egyik szervét becstelenséggel vádolni, bizonyíték meg sehol? Ez az abonyi polginéninél a módi? A törvénytelenség? Na, ezért féljen nagysád! Ha nincs bizonyíték, akkor hazudott a szentem. Az pedig elég nagy baj. De hát persze elvbarátai ezt már eljátszották Baján is. Baja átköltözött Abonyba is? Szép, mondhatom. Nem kéne ennek az sszonykának lemondania? Szépen, csöndben. De.


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok