Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7828, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.03.03. 13:33

Nagy a bizonytalanság civil körökben Abonyban, különösen a sportegyesületek érintettek a témában, mivel a városban tapasztalható krónikus pénzhiány miatt a polgármester kijelentette: „ Semmi sem lesz ingyen! „- és Romhányiné dr. Balogh Edit meg is próbálta ehhez tartani magát. Egy gyakorlatilag húszéves hagyománnyal szakítana az önkormányzat, mert eddig a sportegyesületek és több civil szervezet is térítésmentesen vehette igénybe a sportlétesítményeket a bajnokságok lebonyolítására és a rendezvények megszervezésére.

Közélet:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.22. 14:44

Új divat hódít szerte az országban, számos helyen a határon túl élő magyar honfitársaink előtt való tisztelgés jelképeként helyeztek már ki közintézményekre székely zászlót. Így például Pest megye önkormányzata is kihelyezte a lobogót, Budapesten a Városházára. 

Közélet:
Abony   
JOBBIK   
 29 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.21. 18:44

Oldalunkon már több alkalommal számot adtunk arról az áldatlan és vérlázító helyzetről, mely szerint a Közútkezelő tulajdonát képező utakat télen úgy kátyúzták, hogy beledobálták a gödrökben lévő vízbe a munkások az aszfaltot. Ennek meg is lett természetesen az „ eredménye „......

Citrom-díj:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.12. 22:34

Ami Karának dicsőség, az Abonynak nagy csúfság….- Polgármesterünk szíves figyelmébe ajánlom szeretettel a Jászkarajenő- Törtel- Kőröstetétlen községek önálló rendőrőrsének igaz történetét. Teszem mindezt azért, mert Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester többször, több nyílt fórumon kifejtette, hogy neki aztán semmi köze Abony közbiztonságához és nem tud, nem is kíván semmit tenni annak érdekében, hogy ez jobb lehessen. Ez az írás nem jött volna létre, ha nem kapok el egy félmondatot, melyet az egyik jelenlévő rendőri vezetőnek mondott, idézem: „ Itt sokkal kulturáltabb körülmények között dolgozhatnak a rendőrök, mint Abonyban. „- kissé rosszallóan és sóvárogva, meglepődve mondta mindezt.

Közbiztonság:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 12:29

Katasztrofálisnak nevezte a polgármester az idei költségvetést.- A település polgármestere, Romhányiné Dr. Balogh Edit szerint 300 milliós mínusznál járnak most. Mivel az állam átvállalja a hitelek mintegy 70 %-át- a polgármester számításai szerint....

Közélet:
Abony   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.02. 18:26

Adósságunk 70 %-át átvállalja az állam. Erről számolt be a képviselő testületi ülésen Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester. Folynak a tárgyalások ez ügyben a kormányzattal. Szerdán, 6-án találkozik legközelebb a városvezető a kormány képviselőivel. Balogh Edit elmondta, hogy nekünk csak fejlesztésre felvett hiteleink vannak és a kötvénypénz, mely ugyanúgy működik, mint a hitel.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.29. 17:41

Kedves olvasónk meséli, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edithez már csak úgy lehet bemenni a hétfői fogadóórájára, ha a lakos húz egy sorszámot. A dolog eddig még talán rendben is lenne, hiszen bizonyára tumultuózus jelenetek zajlottak le a polgármester színe elé járulók között és nyilván voltak viták abból, hogy ki jusson be előbb. Mindannyian tudjuk jól, hogy vannak olyanok, akik képtelenek várni a sorukra.

Citrom-díj:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.23. 09:39

Romhányiné Dr. Balogh Edit ezt a kijelentést tette a HÍR TV múlt hét pénteki, Bruttó című adásában. Nyilván nem arra gondolt, hogy a lakosság transzparensekkel nyomul majd az ABOKOM-hoz és kéri, hogy emeljék meg a vízdíjakat. Csak a mondat sikerült félre. Csupán arról van szó jelen esetben, hogy ezzel elárulta a település első asszonya, hogy az arzénmentesítő projekt végrehajtása után szükség lenne emelésekre, mert nyilván drága a technológia.

Citrom-díj:
ABOKOM   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.27. 17:08

Nem csak a kék szín állna jól neki, hanem a Honanya szerep is.- A Népszabadság mai cikkében meglepő dologra bukkantam. MSZP- jelöltek: új arcok, nagy kiesők címmel elemzik azt, hogy még több megyében nem biztos....

Politika:
Abony   
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.27. 10:23

Mint lapunk már beszámolt róla, a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit szerette volna elérni, takarékossági okokra hivatkozva, hogy a képviselő testület üléseit a kisteremben tartsák. Mikor az ülést ott rendezték meg, szörnyű jelenetek játszódtak le, melyek bohózatba illő szituációkat teremtettek. Nyomorogtak a résztvevők és a TV sem tudott normálisan dolgozni, mert nem fértek el a kamerák, melyek közül ki is kellett vinniük kettőt. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok