Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.03. 15:45

Kedves Olvasónk küldte nekünk fenti című rovatunkba az itt látható képet, mely Romhányiné Dr. Balogh Edit kampánykocsiját ábrázolja, ahogyan éppen a járda egy jó részét elfoglalva parkíroz. Egyébként teljesen szabálytalan módon, mert a vonatkozó KRESZ szerint az álláspont és jogszabály a következőt írja elő: A megállásra és várakozásra előírt szabályok megsértése esetén harmincezer forintos közigazgatási bírság, illetve helyszíni bírság megfizetésére kötelezhetik a gépjármű üzembentartóját, az autóra kerékbilincset tehetnek, vagy éppenséggel elszállíthatják, ezért a jogi előírások ismerete komoly költségektől, sok bosszúságtól kímélheti meg az autósokat.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 12:01

Polgármesterünk meglehetősen talpra esett, és ezt a választási kampányban is többször bizonyította. Romhányiné Dr. Balogh Edit szinte Abony minden második villanyoszlopát körül bástyázta a rádrótozott arcmásaival. De hogy az útirányjelző táblával is ezt teszi majd, igen kevesen gondolták volna. Pedig megtörtént, képletesen szólva tehát minden irányban Balogh Edit lesz, vagyis van. Szerinte minden út hozzá vezet.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 11:19

A Demokratikus Koalíció ceglédi szerveztének facebook-os oldalán az itt látható kis video összeállítás jelent meg arról, hogy egy vidám vasárnap délelőtt hogyan kerékpároztak a környéken, Romhányiné Dr. Balogh Edit országgyűlési képviselővel az élen. A DK Cegléd szerint útjukon akadt egy fekete BMW is, melynek vezetője nem igazán kedvelte a lelkes kis csapatot. A következőt írják minderről:

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.29. 08:38

Az IDE kattintva elérhető OEVB határozat szerint Romhányiné Dr. Balogh Edit jogszerűen helyezte el plakátjait Cegléden, a helyi Fidesz által kifogásolt helyeken. Minderről még március 24-én döntöttek az illetékesek. 

" Pest Megye 12. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága

Takáts László 2014. március 21. napján plakátkihelyezés tárgyában benyújtott kifogását
elutasítja. " Írja határozatában az OEVB

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.28. 10:05

Abony Város képviselő testülete a tegnapi napon, azaz március 27-én tartotta rendes ülését. Erre az alkalomra érkezett a városba Földi László, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képvselője, aki nem a Holt tengeri tekercseket adta át a település polgármesterének, Balogh Editnek, hanem egy olyan tanusítványt hozott magával, mely hivatalosan tartalmazza, hogy a kormányzat elengedte a város tetemes adósságállományát. Az abonyi képviselő testületi ülésen a tanusítvány átvételét követően Balogh Edit megragadta a szót és hatalmas " kampánydumát " nyomott le a TV nagy nyilvánossága előtt, úgy gondolva, hogy neki még jobban jár az ingyenkreklám. 

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.26. 21:31

Romhányiné Dr. Balogh Editnek sajnos nem jutott órisáplakát hely a Fidesz közeli cégek birtokában lévő táblákon, de az Együtt PM 2014 többek közt Jászkarajenő határában kihelyezett egyet. Nem túl jó minőségben sikerült a ragasztás, és a hely is meglehetősen randácska. A faluban egyébként számos helyen látunk Balogh Editet hirdető kisebb méretű táblákat, fákra ácsolva, villanyoszlopoknak támasztva, odakötözve. Így van ez Kőröstetétlenen is.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.25. 16:18

Bajnai Gordon március 24-én délután az utcán kampányolt a baloldal közös jelöltjével, Abony város polgármesterével, Romhányiné Dr. Balogh Edittel. Íme egy kis képes beszámoló a rendezvényről. Bajnai Gordon nem távozott üres kézzel, mert, mint László Ferenc, az MSZP nagykőrösi elnöke írja, két könyvet is adtak neki ajándékba, mely a nagymúltú hajdani nagykőrösi konzervgyár történetéről szól. 

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.25. 14:33

Érdemes lesz ma este megnézni a Tények adását a TV 2-n, mert a stáb Abonyban forgatott. Vámos bácsi és azok, akik segítettek neki, hogy kórházba jusson, benne lesz a TV 2 adásában, de az illetélesek közül nem fog nyilatkozni senki. Pedig motorkerékpárjával az egyik Mátyás király úti kátyúban állt fejre az idős ember, mely út az önkormányzaté. Lapinformációink szerint a jegyző, Dr. Balogh Pál azt mondta a televízió munkatársainak, hogy ő nagyon szívesen elmondja a hivatalos tájékoztatót ezzel kapcsolatban, de a TV-s szereplést nem vállalta. A TV 2 stábja szerette volna a témában talán még illetékesebb Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármestert is megszólaltatni, de nem jártak sikerrel. A polgármesteri hivatalban azt a tájékoztatást adták, hogy Balogh Edit jelenleg kampányol, szabadságon van, nem ér rá, ilyenkor pihen.

 15 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.20. 12:23

Kedves, teljesen pártfüggetlen Olvasónk elmondta, hogy a Balogh Edit tábláját vivő autót az abonyi járatos buszon ülő lakosok hangos nem tetszés nyilvánítással fogadták. Volt olyan is, aki azt mondta: Nézd csak! Edit a platón! Nos, mi megmutatjuk, egy kicsit humorosabb formában, hogy milyen is az, mikor Balogh Edit a Platón. Hozzáteszem, ez kényszerpálya. Azért készült ilyen óriástábla, melyet teherautón visznek, mert a FIDESZ és a többi párt már midnen óriáspalkátot előre lefogallt.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.20. 08:30

A válasz nagyon tömör és egyszerű: Mert kénytelen. Először azt gondoltam, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit háza előtt azért áll ott az autó, melyen hatalmas, képmásával díszített tábla van, mert valahová kiszerelik azt. Tévedtem. 

 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok