Mi Abonyunk - Miért szelfizik Balogh Edit?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.03.20. 08:30

 

A válasz nagyon tömör és egyszerű: Mert kénytelen. Először azt gondoltam, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit háza előtt azért áll ott az autó, melyen hatalmas, képmásával díszített tábla van, mert valahová kiszerelik azt. Tévedtem. Ezzel kampányol a baloldali összefogás jelöltje, mert nem jutott neki hely az úgynevezett óriásplakátokon. Ezzel járja a térséget. Más jelöltek is arról számoltak be térségünkben, hogy szerettek volna bérelni helyet ilyen alkalmatosságon, de azt mondták nekik, hogy már minden hely elkelt. Néhány van a Jobbiknak, az összes többit azonban a Fidesz- KDNP birtokolja. Ezen nem lehet csodálkozni, hiszen Fidesz közeli cégcsoport birtokában vannak ezek a közterületi reklámtáblák, és gyakorlatilag azt csinálnak velük, amit akarnak. Igaz, biztos tényleg jó előre lefoglalták a helyeket a fideszesek, és nyilvánvaló, hogy országos jelenséggel állunk szemben. A JOBBIK jelöltnek is jutott hely, több táblán is, mely megint sokat mondó lehet a választások kimenetelére nézve. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de vélhetően a jelenlegi kormánypárt, ha egyedül nem lesz meg kétharmados parlamenti többsége, akkor majd a Jobbikot választja koalíciós partneréül.

 

Erre utalnak árulkodó jelek is. Pakssal szemben nem hallatta hangját a Jobbik, csak finoman piszkálja a másik két nagy pártszövetséget, és ők sem bántják a Jobbikot radikálisan. A Jobbik teszi a dolgát, szépen emelkedik a népszerűsége, az észérveket felsorakoztató, higgadt kampánynak köszönhetően, míg a többiek hangosan dobálják egymásra a sarat, és olyan dolgokkal jönnek elő, melyekben ők maguk is sárosnak mondhatók. Ez a szereposztás. Aztán persze, a viszontválasz sem marad el. Gyurcsány Ferenc színes egyénisége meg kifejezetten ártott a baloldal népszerűségének, már ha alapul vehetjük a közvélemény kutatási adatokat.

Felmerülhet az olvasóban a gondolat, hogy ezek az óriásplakátok valójában mire is jók, hiszen üzenetük nem sok van, így a képen látható Balogh Edit táblának sem. Egy nagy arc mindegyik gyakorlatilag, pártlogóval, vagy logokkal. Aztán rájöttem még a Sportbálkor, hogy igenis van értelme. Kérdeztem a biztonsági őröket, hogy vajon felismerik-e Földi Lászlót, mert díszvendégként érkezik, belépők nélkül. Mosolyogva mondta az egyikük, hogy hát persze, mert a „ százas „ oldalán ott mosolyog. Nem volt több kérdésem. Az óriásplakátok ismertséget adnak, a jelöltek arca akaratlanul is bevésődik tudatunkba, ez az üzenet maga. A nagy „ arc „.

Szóval Romhányiné dr. Balogh Edit extravagáns módon a saját óriás arcmását megmutató teherautóval járja a körzetet. Ez a lakosság körében a legkülönfélébb érzelmeket váltja ki, de mindenesetre nagyon hatékony, mert mindenki felfigyel arra, hogy divatos szóhasználattal éljek: Romhányiné Balogh Edit szelfizik. Van, aki örül neki, van aki megbotránkozik rajta és van aki humorosnak tartja. Pedig egyáltalán nem vicces. Az ok a fenti. Véresen komoly, és igaz.

Földi László FIDESZ- KDNP-s jelölt plakátja egyébként a legsokatmondóbb ebben a kampányban, mert ő nem egyedül „ szelfizik „, hanem emberekkel mutatkozik a plakátokon. Vona Gábor egyedül mosolyog, Volner János plakátot még nem láttam.

De nézzük csak, mi az a szelfizés:

A SELFIE gyakorlatilag önfotó, olyan fénykép, amit valaki magáról készít, akár okostelefonnal. Tehát nem pontosan a fentit jelenti, mert nyilvánvaló, hogy a jelöltek nem saját maguk készítették az arcképüket. Viszont a szavazóképes fiatalabb korosztály így éli meg: Balogh Edit teherautóról szelfizik! Jó szelfizést, kedves jelöltek!
Lőrinczy Veronika
 

 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok