Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Romhányiné Dr. Balogh Edit"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.07. 22:18

 

Romhányiné Dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere lakossági fórumot tart az abonyi Kultúra Házában, ezen a héten pénteken, október 10-én. Lapinformációink szerint politikai riválisai, a Fidesz- KDNP –hez közelálló személyek, támogatók azt a hírt terjesztették el a településen- talán megfélemlítés céljából-, hogy bekészülnek 200 libával, és odaviszik őket. A performance során elméletileg szét is engednék a jószágokat.

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.05. 12:55

A félreértések, hamis pletykák elkerülése végett tisztelettel teszem közzé a nyolc évvel ezelőtt, a Gedei Gábor jelenlegi Fidesz- KDNP-s kampányfőnök tollából született írást, mely pontosan bemutatja, hogy ki az a Romhányiné dr. Balogh Edit. Akkor, nyolc éve ugyanis ő volt a KDNP jelenlegi alelnöke Romhányiné Dr. Balogh Edit kapmányfőnöke....

 24 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.20. 13:39

Ilyen, és ehhez hasonló gondolatokat fogalmazott meg az Augusztus 20-i ünnepségen Romhányiné Dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere reggel 9 órakor elmondott beszédében. A rendezvényen sok politikus, jelenlegi regnáló képviselő, és persze a Fidesz jelöltek zöme is részt vett. Nem hiába, jönnek a választások. A polgármester beszéde alapvetően történelmi tárgyú volt, nem kifejezetten kampányszöveg, de mondandójába beleszőtte az aktuálpolitikát is.

 27 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.06. 16:02

Kedves Olvasónk köldte el nekem az itt látható két fényképet. Az egyik elmondása szerint Parti Mihály alpolgármester úr autója a TESCO parkolójában, a másik Romhányiné Dr. Balogh Edité a MÁV állomásnál. Olvasónk elmondta, hogy a képeket az érdekesség kedvéért küldte el nekem, és neki személy szerint egyik városvezetővel sincsen semmi baja.

 0 Hozzászólás    

matek - 2014.07.17. 23:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony lakossági tájékoztatójában külön megköszönte Lőrinczy Veronikának, a miabonyunk.hu honlapon végzett "közvélemény-kutatást", melynek eredménye hozzásegítette döntésének meghozatalához: "ÚJRA INDULOK AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSON, AZ ÖNÖK BIZALMÁÉRT" Részletek a cikkben ...

 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.15. 13:34

Többen azt beszélik a városban, hogy Romhányiné Dr. Balolgh Edit " el van tűnve ", és a hivatalában sem érik el, nem dolgozik. Ez nem igaz, csak amolyan városi pletyka, legalábbis, ha ő volt ma gépkocsijával az abonyi Polgármesteri Hivatalban. Olvasóink nevében is jó munkát kívánunk Abony város polgármesterének az " újrakezdéshez ".  Lőrinczy Veronika

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.13. 13:42

A helyett, hogy buzdítaná, és támogatná legalább szavakkal szavazóit, Romhányiné Dr. Balogh Edit gyakorlatilag eltűnt a facebook-ról és a közéletből. " Miért érzem úgy, hogy nekem íródott? "- teszi fela  kérdést április 11-én, amikor megosztja Bajnai Gordon posztját, mely József Attila itt is látható versét tartalmazza. Egy rész a versből, mellyel Balogh Edit azonosul, melyből kiderül, hogy bizony becsapták.

" Hittél a könnyü szóknak,
fizetett pártfogóknak
s lásd, soha, soha senki
nem mondta, hogy te jó vagy.

 12 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.11. 11:33

Összesen Abonyban az országgyűlési képviselő választásokon 1439 szavazatot kapott választóitól, míg a polgármester választáson, 2010-ben 2.528 szavazatot. Igaz, akkor függetlennek mondta magát. A mostani szavazatszám csak az 57 %-a a polgármesterként elért szavazatszámoknak. Ezzel az 1439 szavazattal, ha 2010-ben kapta volna a polgármester választásokon, Magyar Gábor, KDNP-s jelölt, akit a Jobbik és egyéb szervezetek is támogattak, a maga 1657 szavazatával bőven megelőzte volna Balogh Editet.

 0 Hozzászólás    

tyb - 2014.04.08. 20:28

Balogh Edit, Abony polgármestere az alábbiakban közreadott röplappal " örvendeztette meg " az abonyi választópolgárok egy részét, még a választások előtt. Érdekes módon én ebből a papírból nem kaptam. Mindenesetre a Két Torony újság lejárató kampányára válaszolva fejti ki véleményét és buzdít a baloldal melletti szavazásra. Mivel a röplapban több ferdítés is található, véleményem szerint ez sokkal többet ártott, mint használt neki.

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 12:58

Folyik a plakátharc, mint a dedóban. Nem, mintha lenne jelentősége, hogy ki hova, maikor és hogyan ragaszt, és ki hogyan, mikor teszi tönkre a másik plakátját. Ugyanis a választások nem a plakátharc során dőlnek el, hanem a szavazók kis fejében. Ennek ellenére durva jelenségeknek lehetünk tanúi. Balogh Edit tette fel facebook-os oldalára a tönkretett óriásplakátot, a másikat én fényképeztem le. Mi értelme van mindennek?

 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok