Mi Abonyunk - Ma este a TV 2 Tényekben az abonyi gyilkos kátyú! A polgármester nem ért rá foglalkozni az üggyel, mert kampányol
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.03.25. 14:33

Érdemes lesz ma este megnézni a Tények adását a TV 2-n, mert a stáb Abonyban forgatott. Vámos bácsi és azok, akik segítettek neki, hogy kórházba jusson, benne lesz a TV 2 adásában, de az illetélesek közül nem fog nyilatkozni senki. Pedig motorkerékpárjával az egyik Mátyás király úti kátyúban állt fejre az idős ember, mely út az önkormányzaté. Lapinformációink szerint a jegyző, Dr. Balogh Pál azt mondta a televízió munkatársainak, hogy ő nagyon szívesen elmondja a hivatalos tájékoztatót ezzel kapcsolatban, de a TV-s szereplést nem vállalta. A TV 2 stábja szerette volna a témában talán még illetékesebb Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármestert is megszólaltatni, de nem jártak sikerrel. A polgármesteri hivatalban azt a tájékoztatást adták, hogy Balogh Edit jelenleg kampányol, szabadságon van, nem ér rá, ilyenkor pihen.

Eredeti cikkünk IDE kattintva olvasható

Ezúton mély sajnálatunkat fejezzük ki azért, mert a szavazók, az abonyi polgárok NEM fontosak Abony regnáló polgármestere számára, különösen azóta nem, mióta orsztággyűlési képviselő jelölt lett. Pedig egy polgármesternek, ha jelölt, ha nem jelölt, kutya kötelessége foglalkozni szavazóival. Különösen akkor, ha az önkormányzat gondatlanságából életveszélyes helyzetbe kerültek. Akkor kérdem én: Miről is szól ez a kampány? Kiről is szól ez a kampány? Csakis Balogh Editről?

Lőrinczy Veronika

 15 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Mínuszok jönnek a jövő héten

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hiteles tájékoztatás

Thomas -

2014.03.28. 20:38:07

".... a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Abonyban..."  A TV2 már tud valamit ? {#emotions_dlg.smiley}{#emotions_dlg.big}

Igazad van erospista

kotivi -

2014.03.28. 09:02:53

Máshol ha felavatnak egy kerékpáros pihenőt zeng az ország! Egy nagy egészségügyi központ, egy gyönyörű új művelődési központ az nem hír az nem szenzáció csak a látszólagosan a "polgármester hibájából" eleső motors az hír az szenzáció. Sajnos ez van ez a mai hírközlés ez mai média. Csak az a hír ami bulvár vagy ami bizonyos pártérdekeknek megfelel!

demagóg

erospista -

2014.03.27. 21:39:45

Örömmel vettem, hogy ennyi gondolatot ébresztettem, pedig nekem csak ezekből a negatív sugallatú cikkekből kezd elegem lenni, miközben a környező falvak meg egekbe vannak minden mozzanatukért emelve.

Mai testületi élő közvetítésében is szóbekerült az ügy, és a polgármester azt mondta, hogy ezzel kapcsolatban nem is kereste senki.Szabadságon volt, az alpolgármester telefonon nyilatkozott volna, 1óra múlva tudott volna személyesen is, de azt már nem volt idő megvárni. Gondolom sürgősen a másik szereplő után rohantak, hogy SZÉL ügyben is legyen egy felelőse a történetnek. Ez meg olyan irónikus, hogy ne csak demagog legyek.

Kedves LŐVE!

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy polgármester egyezkedjen pár taligányi maradékról, hogy pont oda leöntsék, mert akkor a másik tizenegynéhányezer abonyi meg korrupcióért kiáltana, meg nem egyenlő bánásmódért, mivel nem az Ő kátyújába került az anyag. Nem konstruktív gondolkodásra vall, mert szerintem a legutóbb felhasznált anyagmennyiség sem lett volna elég egész abony kátyúzására, szóval nekem ezek a mondataid is csak hangulatkeltésre voltak elegendőek.

 

TV 2

veroniq -

2014.03.27. 21:22:57

Csak és kizárólag olyan dolgok miatt jönnek, ami szenzáció.

Nem én ajánlom a cikkeket, nem én hívom ki őket!

Jönnek ők maguktól!

Naponta olvassák a MiAbonyunkat és Nagykőrösre is mennek.... mert a www.hetihirek.hu -t is olvassák. Ez nekem persze megtisztelő, de nem minden esetben jön le ugyanaz a riportból, ami a helyi valóság.

Sajnos most a műsorvezető azt mondta, hogy Abony Jász- Nagykun Szolnok megyében van....

No, ez van. Ja, és ADONY is voltunk egyszer....

LŐVE

idézem magam

veroniq -

2014.03.27. 21:19:55

A facebook-ona  cikkel kapcsolatban kostruktív vita bontakozott ki, melyben én magam is több hozzászólást eszközöltem. Egy biztos, Balogh Edit kommunikációból már megbukott. Hogy miért?

A két legfontosabb véleményem a következőkben foglalható össze.

Idézem magam a facebook-ról:

" A kérdés ennél jóval bonyolultabb. A polgármester, mint a város első embere, a város " arca ". Ezért kínos kérdésekben is képesnek kell megnyugtató választ adnia. Legalább megpróbálni intézkedni. Ha a helyében lettem volna, az útépítések során használt anyagból megkértem volna a kedves kivitelezőt még az ősszel, hogy vigyen oda anyagot, mert látszott, hogy baj lesz! Ő az operatív személy a városban, ugyanis ő tud ilyen ügyekben érdemben, gyorsan intézkedni! Másik: Rossz a kormányzati rendszer! Minden ilyen út javítására kellene egy " katasztrófaalapból " pénzt adni! Harmadik: Hol van a befizetett súlyadónk???? "

 

" .... Miért van néma csend kátyúügyben Romhányiné részéről? Én inkább ezt tartom szomorúnak.... Legalább ennyit kellett volna mondani: " Lehetőségeinkhez mérten mindent megtettünk az utak állapotának javítása érdekében, de a Fidesz kormányzat nem biztosított több pénzt az utak rendbe tételére. Ennek ellenére keressük a megoldást a Mátyás király út rekonstrukciójára, mely valós probléma. Átmeneti megoldásként hozunk oda tömőanyagot, az újabb balesetek elkerülése végett. Sajnálom, hogy Vámos úr megsérült, jobbulást kívánok neki tisztelettel. Kérem a lakosságot, hogy közlekedjen nagyon elővigyázatosan azon az úton! Amennyiben az Önök jóvoltából én leszek körzetünk országgyűlési képviselője, mindent megteszek annak érdekében, hogy Abony kritikus állapotú útjai megújulhassanak! " De e helyett Balogh Edit durcásan hallgat! Mert " kampányol "! Pedig ez lett volna az igazi kampány, az igazi magas labda, csak le kellett volna csapni! Nem sikerült! "

No, ezért bukott meg kommunikációból. Az kevés, mint macisajtban a brumi, hogy megyek a kampánykocsimmal és végre beszélgetek emberekkel.

Üdvözlettel: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

hát... ez nem áll meg

veroniq -

2014.03.27. 21:06:16

Ugyanis 20-szal se ment.... 

Nincs relatív gyorshajtás. Csak baromi nagyot esett.

Üdv: LŐVE

Útviszonyok.

Varga Csaba -

2014.03.27. 20:28:52

Elősször is jobbulást kívánok az Úrnak! Lehet, hogy nem leszek népszerű, de a helyében én eltitkoltam volna a balesetet, mert a végén még felelősségre vonják Relatív gyorshajtásért. A Kresz-ben van egy olyan "gumi" meghatározás, amit szinte minden balesetre "rá lehet húzni"!

 

Relatív gyorshajtás: a megengedett sebesség határon belül a jármû és a rakomány sajátosságait, az útviszonyokat, a forgalmi, a látási és az idõjárási viszonyokat figyelembevéve a sebesség olyan mértékû túllépése, amely személyi sérüléssel, vagy anyagi kárral járó balesthez vezet.

abonyfia

kotivi -

2014.03.27. 09:15:22

Én másképp neveznélek, lehetnél akár Fidesz fia is. Nem tudom mi személyes gondod lehet a polgármester asszonnyal, de úgy látszik neked van.

Más! Előre bocsájtom nem azért írom e sorokat, hogy a polgármester asszonyt megvédjem.

A drágalátos TV2 mint a legtöbb média ugrik ha az ellenzéket lehet valamiért elmarasztalni. Nem tudom ki az és milyen meggondolásból hívja ki mindég a TV2-őt ha lehet szapulni az ellenzéket. Valahogyan nagyon egyoldalú. Akkor miért neem hívta ki mikor pozitív dolog történt a városban! Mert azon keresztül nem lehet elmaraszztaló riportot készíteni.

Hajrá elfogulatlan média, csak így tovább.

balogolás

abonyfia -

2014.03.26. 19:32:24

Nem, valóban nem a polgármester dolga a kátyúkat betömni. De ha baj van azokkal a kátyúkkal, akkor neki is ki kell állnia és megoldást kínálni. Egy rendes polgármester ezt tenné. Balogh Edit nem. Elbújik a kamera elől. Szégyellheti magát. Igen, a kátyú ott van már egy ideje a Mátyás király utcában. Méretes. Be kellett volna már tömetni éppen azért, mert veszélyes. De Balogh Editnek eddig sem volt rá érkezése, most meg mőr nincs, mert kampányol. Súlyosan elpáholja Földi. Súlyosan. Vagy majd őszre hagyja a "tömést", amikor majd kampányfogás lesz: a jobboldal kátyút teremtett, de a baloldal betemette...

Elfogult?

pepe -

2014.03.26. 11:51:25

Ha az elfogultság oldaláról nézzük akkor erospista hozzászólása is erőteljesen egy oldalú és egy kicsit demagóg is.

Egyrészt: Tény, hogy a balesetveszélyes kátyú jóideje ott díszeleg a Mátyás király úton és az illetékesek nem törődtek vele. Az út az önkormányzat tulajdona, és a fenntartás is az ő felelőssége. Nem valószínű, hogy a polgármester asszony, mint az önkormányzat első embere közvetlenül személyesen felel az út fenntartásáért, az viszon valószínű, hogy a hivatalának foglalkozni kellett volna már ezzel a problémával. De nem foglalkoztak, ezért aztán most joggal kérdezik meg a város vezetőjét, hogy "miért nem"?!

Másrészt: Ha jól emlékszem volt már Abonynak több cikluson keresztül helyi illetőségű képviselője. Hát barátaim: Nem sokra mentünk vele!

 

demokrácia van

veroniq -

2014.03.26. 11:11:37

Ezen az oldalon demokrácia van:)

Védjétek meg! Ennyi! Írjátok meg pontosan, hogy miért NEM felelős egy polgármester egy éves kátyúért..... Ki akkor a felelős?

Várom!

Veronika

 

Nem is kicsit...!

foltvarró -

2014.03.26. 10:41:28

Bárki tudhatja, hogy az ellenszenv még erősebb, "különösen azóta, mióta országgyűlési képviselő jelölt lett".

 

Nagyon sok mindent tud egyszerre csinálni egy Edtke... "jelenleg kampányol, szabadságon van, nem ér rá, ilyenkor pihen".

 

(Persze nem ettől lettek a kátyúk, azt mindenki tudhatja, és nem Ő fogja megszüntetni a kátyúkat.)

véleményem

veroniq -

2014.03.26. 10:37:18

Már a facebookon is kifejtettem.

Bemásolom:

Talán, ennyi a legfontosabb:

A kérdés ennél jóval bonyolultabb. A polgármester, mint a város első embere, a város " arca ". Ezért kínos kérdésekben is képesnek kell megnyugtató választ adnia. Legalább megpróbálni intézkedni. Ha a helyében lettem volna, az útépítések során használt anyagból megkértem volna a kedves kivitelezőt még az ősszel, hogy vigyen oda anyagot, mert látszott, hogy baj lesz! Ő az operatív személy a városban, ugyanis ő tud ilyen ügyekben érdemben, gyorsan intézkedni! Másik: Rossz a kormányzati rendszer! Minden ilyen út javítására kellene egy " katasztrófaalapból " pénzt adni! Harmadik: Hol van a befizetett súlyadónk????

Lőrinczy Veronika

Elfogult?

pepe -

2014.03.26. 10:37:01

Ha az elfogultság oldaláról nézzük akkor erospista hozzászólása is erőteljesen egy oldalú és egy kicsit demagóg is.

Egyrészt: Tény, hogy a balesetveszélyes kátyú jóideje ott díszeleg a Mátyás király úton és az illetékesek nem törődtek vele. Az út az önkormányzat tulajdona, és a fenntartás is az ő felelőssége. Nem valószínű, hogy a polgármester asszony, mint az önkormányzat első embere közvetlenül személyesen felel az út fenntartásáért, az viszon valószínű, hogy a hivatalának foglalkozni kellett volna már ezzel a problémával. De nem foglalkoztak, ezért aztán most joggal kérdezik meg a város vezetőjét, hogy "miért nem"?!

Másrészt: Ha jól emlékszem volt már Abonynak több cikluson keresztül helyi illetőségű képviselője. Hát barátaim: Nem sokra mentünk vele!

 

Nem elfogult

erospista -

2014.03.26. 09:56:56

egy kissé ez a cikk?

Nagyon sajnálatos dolog ami a bácsival történt, és nagyon sajnálatos az is, ahogy Abonyban kinéznek az utak, de nem hiszem, hogy mindent a polgármester számlájára kellene írni.

Nem csak ezen a településen, és nem csak abban az utcában vannak kátyúk,  és az sem mondható, hogy a polgármesterünk nem tud mit felmutatni munkájával kapcsolatban. 

Nyilván többet is szeretne tenni, és most azért dolgozik, hogy a lakóhejét képviselve más fórumokon, ezt hatékonyabban tehesse.

Jobbak lesznek az utcáink, élhetőbb lesz attól a városunk, ha a választási körzetünkben más települések indulóit támogatjuk?

 

 


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok