Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Polyák Attila"
123Következő >>

veroniq - 2018.01.30. 11:01

 

A MiAbonyunk korábbi munkatársa, az ORIGO portál fotósa a közelmúltban ismét hatalmas szakmai sikert ért el. A Társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat) kategóriában az igen erős mezőnyben ért el 3. helyezést Doktor Mancsok képriportjával Polyák Attila. Olvasóink, és szerkesztőségünk, Abony Város lakossága nevében is sok szeretettel gratulálunk  és kívánunk további jó munkát, szép sikereket! Polyák Attila lapunknak elmondta, hogy nagyon örül a mostani díjnak.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.25. 12:47

 

Szerkesztőségünk, olvasóink és Abony város lakossága levében is sok szeretettel gratulálunk Polyák Attilának, akinek fényképe bejárta az egész világot. Íme: " Augusztus elején készítettünk interjút Babával, aki a Migration Aid önkénteseként osztott ételt a menekülteknek a Keleti aluljáróban. A nagydarab, tetovált férfi a segítő munka egyik ikonikus alakja lett. Az Origo fotóriporterének, Polyák Attilának a képe önálló életre kelt az interneten. Még Banksy, a leghíresebb street art művész Facebook-oldalán is megosztották. Hiába van azonban a profilnak 300 ezer követője, valószínűleg mégsem a titokzatos graffitis áll mögötte. "

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.31. 16:06

 

Az abonyi Polyák Attila, az Origo fotósa ismét nagyot alkotott. A www.origo.hu - az erdélyi szénégetőkről jelent meg képriportja. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Amikor azon nyafogunk, hogy nem telik valamire, gondoljunk a szénégetőkre! Mindjárt jobb lesz, egy fokkal! Mutatom: Szénégetők dolgoznak Székelyföldön Erdőfüle fölött, Hargita és Kovászna megye határán a hegyekben. Az Erdővidék történelmi tájegységének szénégetőmestereihez lovas kocsival romák hordják a fát.

 

A cikk IDE kattintva folytatódik

Közélet:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.31. 19:19

 Kedvenc fotósunk, Polyák Attila is ott járt a hétvégén a Kultúra Házában, ahol óriási sikert aratott a Bihari Színkör előadásában a Hyppolit a lakáj című darab. A képgalériát megtekinthetik, ha IDE KATTINTANAK.

Kultúra:
Kultúra   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.08. 09:41

Az ORIGO fotósa Polyák Attila élőben és nagyon közelről nézte meg a magyar válogatott bukását. A MiAbonyunkon lévő kép MTI fotó, de IDE kattintva megnézhetik az Olvasók, hogy az abonyi fotós mit " követett el " a meccsen. 

Vereséggel kezdte a magyar fociválogatott az Eb-selejtezőket, hazai pályán, a világranglistán 59 hellyel lejjebb lévő ellenféllel szemben. Az északíreket eddig mindig megvertük, most nem, így a lelátón kétszer is felharsant a "Pintér takarodj!" rigmus.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.30. 15:08

 

Polyák Attila, a MiAbonyunk fotósa az ORIGO hírportálhoz igazol. Az ezzel kapcsolatos szerződés is aláírásra került. A hazai sajtófotós szakma kimagasló egyéniségei között ő is megtalálható az ORIGO új fotó rovatában, mely IDE kattintva megtekinthető. Minden fotóstól két képet tettek közzé egyelőre, Abonyt az a megtiszteltetés érte, hogy a Zeneiskolánk ezek közül az egyik.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.23. 08:51

Kedvenc fotósunk, Polyák Attila írja fotóblogjában a következőket:

"Egy véletlen folytán az abonyi "vásártér" felé vitt az utam és megláttam gyermekkorunk nagy húsvéti szórakozását a "sergőt". Épp pakolták össze a csepegő esőben. Az első gondolatom az volt, vajon meddig maradnak még életben ezek a szocreál dinoszauruszok? Meddig állítanak rozsdás mementót a mi gyermekkori önmagunknak? Kicsit elmerengtem... " 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 20:47

A két megszállott, a Csillagda " vezető amatőr csillagásza " Kiss György barátunk, és Polyák Attila megmutatja, hogy milyen a Hold Abonyban. Végy egy amatőr távcsövet, egy remek fényképezőgépet, pár " ketyerét " és fényképezd le, milyenek az égitestek. Így sikerült nekik most. Szeretettel mutatom meg az Olvasóknak és gratulálunk a megszállottaknak! Fotók: Polyák Attila

Közélet:
Csillagda   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.19. 16:18

A MiAbonyunk kedvenc fotósa, Polyák Attila írja oldalán a következőt: Az akkori megbízás természetesen egész napra szólt. Fotózzam végig március 15.-ét. A szokásos programot jártuk végig. Állami ünnepség, pártok, szervezetek megemlékezése, nagygyűlések, rengeteg ember. Próbáltam a tömegben meglátni a lényeget. Nehéz fotózni egy óriási, több ezer emberes rendezvényen. Úgy érzem ilyenkor magam, hogy egyszerre minimum ezer helyen kellene lennem. De mivel néha egy is sok belőlem, bele kell törődnöm, hogy ezt egymagam kell megoldanom.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.08. 19:35

 

Fotósunk, Polyák Attila írja a Kép- Riporton: " Új rovatot indítok mától blogomon. Úgy döntöttem nem tartom “fiókban” régi képeimet és kis történetekkel egy “Múltidéző” rovatban újra közzéteszem kedvenc, emlékezetes fotóimat kis szösszeneteimmel. Első ilyen történet első komolyabb munkámhoz kapcsolódik. 2006 október 23... "

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok