Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7968, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.03.10. 09:52

A Kincskeresőben megjelent, Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester által aláírt anyagból egy igen „ aprócska „ részlet maradt ki csupán. Mégpedig jelesül az, hogy tulajdonképpen mi miatt is szavaztak ellene és szavaznak ellene folyamatosan a piac ügyben a városi képviselő testület tagjai. 

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.08. 20:26

Az első video a költségvetés vitájának egyes részeleit tartalmazza, a végén kezdődik a pláza- piac projekt vitája. A második felvételen a pláza- piac vita látható és hallható. Nézzenek bele, érdemes! Ha nagyban néznéd a videokat, kattints a címre!

Közélet:
Abony   
Piac   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.08. 13:27

Az e heti hirdetési újságban Romhányiné Dr. Balogh Edit vádaskodásokkal és csúsztatásokkal fűszerezett írásban okolja az abonyi képviselő testület tagjait olyan dologért, aminek a réme nem fenyeget. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.03. 19:12

Vállalkozói est vegyes felhangokkal- Elvileg a legnagyobb száz adózó vállalkozót hívta meg Romhányiné Dr. Balogh Edit a vállalkozói estre, melyen mintegy negyvenen vettek részt. Körülbelül ennyi főre is terítették meg az asztalt. A városi képviselő testület egy része bojkottálta a rendezvény, nem ment el. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 33 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.02. 15:04

Tegnap a képviselő testület tagjai arról döntöttek, hogy nem bontják le egyelőre az abonyi piac területén található épületeket. Mint ahogyan jóslatunk beteljesedett, csak Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester és Habony István MSZP-s képviselő ragaszkodott a bontáshoz.

Közélet:
Abony   
Piac   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.29. 09:01

Ha holnap a testületi többség arra szavaz, hogy bontsák el a piac területén lévő épületeket és a gigapláza nem épül meg, csak a piaccsarnok, akkor könnyen egy olyan ocsmány terület keletkezhet a központban, mint a már szitokszónak nevezhető LIDL telek a volt Művelődési Ház területén. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.27. 08:53

A terv jelenleg az asztalon van, hamarosan a padlóra kerülhet miatta egy egész város. - Abony város életét döntően, hosszú évtizedekre meghatározó döntést fog hozni a helyi képviselő testület hamarosan. A település vezetői arról határoznak, hogy megépül-e a teljes piacprojekt minden eleme....

Közélet:
Abony   
Piac   
 41 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.27. 12:26

A boltosok tiltakoznak és visszautasítják a polgármester szavait!- A közelmúltban megjelent egy cikk oldalainkon, mely a piac témában tartott rendkívüli képviselő testületi ülés történéseit mutatta be. Akkor megírtam, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit Abony több, vállalkozók tulajdonában lévő kereskedelmi egységét is leszólta nagy nyilvánosság előtt. Televíziós felvétel ugyan nem készült, de a hangszalagon a mondatai visszahallgathatók.

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.27. 11:53

Kiközösítették a polgármestert, és fejet hajtott a többség akarata előtt- A január végi képviselő testületi ülésen meglepő fordulatot vett a jelenlegi piac területén felépítésre kerülő pláza ügye...

Gazdaság:
Piac   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.20. 18:49

Január 26-án testületi ülést tartanak, melyen a vége felé tárgyalják csak a piac üzletközpont kiviteli terveinek módosítását. Ez bizonyára nem véletlenül van így, hiszen vélhetően abban bízik a polgármester, hogy a képviselőket eddigre már lefárasztja. Ugyanis előtte összesen nyolc zárt napirendet és 13 nyíltat fognak megtárgyalni.

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok