Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.03. 13:31

Kedves Olvasónk írja: „ Vasárnap reggel elhűlve láttam, hogy milyen körülmények között kell árulniuk az abonyi termelőknek. a képek magukért beszélnek . Nem tudom elképzelni, hogy nem lett volna jobb megoldás a kicsit kulturáltabb kialakításhoz. „ Megvallom őszintén én is romokba hullottam az ominózus felvételek láttán és csupán egy szó jutott eszembe: legalja.hu…… 

Citrom-díj:
Piac   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.27. 19:44

Ideiglenesen egy rendkívül szűk helyre zsúfolták be a piaci kofák asztalait, nem oda, ahová előzetesen tervezték. Korábban arról volt szó, hogy éppen a képen látható területtel szemben árusíthatnak tovább. Ma kedd van, elvileg igazi piacnap, de ennek ellenére csak lézengenek az árusok és a vevők is. Hatalmas lelkierőre és kitartásra lesz szükség, ha túl akarják élni őstermelőink ezt az új fajta működést. Kitartást nekik! Szükség van rájuk! 

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.19. 14:00

Elkeseredésükben aláírásgyűjtésbe kezdtek a piacon még üzemelő kereskedelmi egységek tulajdonosai. Azt szeretnék elérni, hogy legalább Karácsonyig a helyükön maradjanak, addig ne kezdjék meg a bontási munkálatokat. Lapinformációink szerint már több, mint 200 aláírás össze is gyűlt. A gond az, hogy korábban már aláírták, hogy vállalják azt, november végével kiköltöznek az üzletekből, de látva a késedelmet úgy gondolják, hogy van még idő minderre.

Gazdaság:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 13:58

Most ért véget a piac területén egy bejárás, melyen az önkormányzati hivatal munkatársai is részt vettek. Ha minden igaz, akkor még az idén ( végre ) nekikezdenek, annak érdekében, hogy egy új, korszerű csarnokot építsenek. Biztosnak látszik az is, hogy a testület új döntést fog hozni, mert mégis le kell bontani a  volt Keravill épületét, hiszen az építkezéskor a szállítójárművek máshol nem tudnának bemenni az építési területre. Mint arról korábban beszámoltunk, civilek íláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy bontsák le a Keravillt. Lapunk úgy tudja, hogy nem gyűlt össze elég al&aac

Közélet:
Piac   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.19. 13:26

Ha minden igaz, akkor télen bontanak. Legalábbi ezt vetíti előre az, hogy végre tegnap hivatalosan is megjelent a közbeszerzési pályázat Abony lepényalakú piaccsarnokára. 301 millió forintos a munka becsült értéke, eredményhirdetés jövő hónap végén várható a tárgyban. Nagyon reménykedünk benne, hogy sikerül a munkára megfelelő céget találni, ha lehet, akkor olyat, mely legalább alvállalkozóként foglalkoztatja a helyi embereket.

Közélet:
Piac   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.22. 10:23

Megnyugodhatunk!- Semmiféle népszavazás nem lesz!- Ezt tudtam meg az érintettől, aki helyi népi kezdeményezést szervezett, mint magánszemély, Abonyért aggódó állampolgár. Információm nem volt helytálló, tehát nem fogunk szerencsére több millió forintot kidobni az ablakon. A helyi népi kezdeményezés egészen más jogi kategória. 

Politika:
Abony   
Piac   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.29. 12:39

Erről beszélt Abony város polgármestere lakossági fórumán, amikor gyakorlatilag elismerte, hogy a mostani az bizony szürke. „ Hiányzik belőle a hangulat, a szín. „- mondta Balogh Edit. Viszont jó hír, hogy a második ütem építésekor már a színekről sem felejtkeztek meg. 

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.24. 13:04

Ezt is megkérdezték Abony város polgármesterétől az érintett őstermelők a lakossági fórumon. A fedett piaccsarnok megépülésekor ugyanis felszedik az asztalokat. „ Akinek a sajátja azt vigye el onnan, nem lesz rájuk szükség. „ –mondta Balogh Edit „ Mikor értesülünk arról, hogy el lehet vinni? „- kérdezte az egyik felszólaló. „ 30 nap a tervmódosítás, plusz 45 nap a közbeszerzési eljárás.

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.24. 12:50

Ezt mondta az egyik érintett vásározó kérdésére Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester. Megépül a piacon az úgynevezett lepényépület és kitiltják innen a sátorral érkezőket. „ Sátrat nem lehet állítani. Csak az asztalokról lehet árulni. A nyitott részen, aminek azért lesz teteje, bárki vehet napi jegyet. Nem lehet kiakasztgatós ruhás sátrat felállítani. Hozzanak állványt! Hova akarnak madzagot kifeszíteni, az oszlopok közé?

Közélet:
Abony   
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.08. 12:54

Tegnap délután csőtörés volt az abonyi piac területén, mint megtudtam, főnyomó cső tört el. Olvasónk nem érte el telefonon az ABOKOM illetékeseit, nekem szólt, én pedig az ügyvezetőnek. Az ügy szerencsés véget ért, vége a csőtörsének és a szökőárnak. Jó hír, hogy a munkagödrök egy részét azóta már be is temették. A területen folyik a  csőcsere és a hálózat tisztítása. Íme, még pár fénykép is minderről:

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok