Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.17. 15:44

Részben megszépült és új fedett területtel gyarapodott a belvárosi piac. A vásárcsarnok fejlesztése 78 millió forintból valósult meg. A 48 új asztalon elsősorban az őstermelőknek kívánnak árusítási lehetőséget biztosítani.- írja a Szolnok TV

Új homlokzattal hívogatja mától a vásárcsarnok a vásárlókat. De nem csak ez az újdonság, az Ady Endre út felől 375 négyzetméternyi, eddig szabadon álló terület kapott tetőt. A piacot üzemeltető Szollak Kft.-nek réges-régi vágya teljesült ezzel a beruházással.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.14. 14:17

Sajnos nem úgy sikeredett az abonyi piac kialakítása, ahogyan az funkcionálisan elvárható lett volna, ezért mondhatni, több dolog miatt is „ gyermekbetegségekkel „ küzd a létesítmény. A polgármester igényeinek megfelelő kialakítás sajnos nem szakmai alapokon nyugszik. 

Közélet:
Piac   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.12. 14:57

Újabb történések a  Piac környkén. Tegnap lebontották a HAMMOGÓT, ma ismét folytak a munkálatok a Piacon, pontosabban annak egyik előterén. Több lyukat fúrtak, melyekbe lapinformációink szerint cölöpök, oszlopok kerülnek hamarosan, olyanok, mint amilyenek a Csónakázó tónál vannak. Ezek arra lesznek hivataottak, hogy megakadályozzák azt, hogy a nagy muvás üres területre a személygépkocsik be tudjanak hajtani. Úgy tudom, hogy sajnos az abonyi emberek kerülő útnak használták a Piac területét, a Thököly útról, vagy éppen oda hajtottak be, utcaként használva a Piac területét, lerövidítve útjukat.  A mostani cölöpözés nem egészen érthető számomra, tekintettel arra, hogy városszerte egyre kevesebb és kevesebb a parkolásra alkalmas és használható terület.

Közélet:
Piac   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.17. 10:12

Olvasónk a mai napon a következőkben olvasható panaszt juttatta el hozzám. Az esettel kapcsolatban megkerestem az ABOKOM ügyvezetőjét, Gáspár Csabát, aki az felháborodását és együttérzését fejezte ki, és intézkedést ígért a további ilyen jellegű esetek ellen. A piacon egyébként van felügyelő és a közterület felügyelők is felelősek az ott történtekért. Így, ha hasonló jellegű cselekményt észlelnek, kérem, forduljanak hozzájuk bizalommal, ők intézkedni és segíteni fognak!

Olvasónk leveléért kattints a címre!

Citrom-díj:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 13:03

Nyilvánvaló, hogy a képen látható épület kis előtetejének tartó oszlopa nem a véletlen műve miatt tört össze. Nyilván a vandálok megoldották. Az épület itt csúnyálkodik, de tetézi a bajokat, hogy annak rendesen neki is kezdtek már a vandálok. A helyzet balesetveszélyes, nem hiszem, hogy jó lenne bárkinek is, ha összedőlne az előtető és netalán fejen kólintaná a hullámpala az egyik éppen arra járó lakost.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.06. 14:30

Ciki a cigi? Szerintem nem annyira, ha nem zavarunk vele másokat. Mint dohányos, magánügyemnek tekintem eme tevékenységemet és próbálok nem okozni vele másoknak bosszúságot. Az új abonyi piaccsarnoknál azonban nem annyira egyszerű a dohányos árusok élete. Olvasónk írja: " Képzeld, a piaci árusok az iskola felőli ajtónál cigiznek, és a földre dobják a csikket. Szóltam is nekik, de hát nincs semmi, amibe beledobhatnák. Jó mi? "

Citrom-díj:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 10:42


Lapinformációink szerint több, mint három hónappal az ünnepélyes átadó után végre megkapta az új abonyi piaccsarnok a működéshez szükséges engedélyeket. Ennek megfelelően hamarosan költözhetnek a kofák és az árusok. Ennek éppen ideje is lesz. Nem csupán a rossz idő beállta miatt, hanem azért is, mert tűrhetetlen állapotok uralkodnak a jelenleg nyitott piacként használt területen. Ott embermagasságú banános doboz halmok éktelenkednek, az egész egy hatalmas szemétdombhoz hasonlít. Egy utolsó „ aprócska „ akadály azonban van még, melyet el kell tudni hárítani.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 19:32

Legalábbis a környéke, szégyenszemre vízben áll. Éppen 91 nappal ezelőtt adták át ünnepélyes keretek közt a létesítményt, mely azóta sem kapott működési engedélyt. Azt nem tudjuk, hogy a képen látható problémának köze van-e mindehhez. A képet elképedt olvasónk küldte nekem. Én is elborzadtam és egy szitokszó hagyta el az ajkaimat. Mást nem tudtam tenni. A dolog azért pikáns, mert pont ma, november 14-én Balogh Edit polgármester az MSZP és az Együtt 2014 színeiben éppen pár tíz méterre ettől a látványtól gyűjtögette az aláírásokat az utcán. Már más érdekli őt, országgyűlési képviselő szeretne lenni.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 16:04

Több hónapja ünnepélyes keretek közt átadásra került az abonyi piac, ennek ellenére nem nyílt még meg, mert nincsen használatbavételi engedélye. Az okokat kutatva megkerestem ez ügyben a járási hivatalvezetőt is, Dr. Terbe- Szabó Csillát, aki az itt látható tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban. Ebből kiderül, hogy az engedélyeztetési procedúra folyamatban van, folyamatosan érkeznek vissza a szakhatósági engedélyek a ceglédi hivatalba. Pontos dátum a nyitással kapcsolatban még nem ismert. / levél olvasásához kattints a címre! /

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 11:29

Üresen, szürkén tátong.- Szakhatósági engedélyek hiányában nem adták még ki a piac működési engedélyét. Lapinformációink szerint azért nem vehetik még birtokba a piaccsarnokot az őstermelők és a kereskedők, mert nem áll rendelkezésre az összes szakhatósági engedély. Az engedélyező hatóság Cegléd, de nem azért nem adja ki az ottani építéshatósági iroda a használatbavételi engedélyt, mert „ szórakozik Abonnyal.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok