Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7310, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.04.17. 15:44

Részben megszépült és új fedett területtel gyarapodott a belvárosi piac. A vásárcsarnok fejlesztése 78 millió forintból valósult meg. A 48 új asztalon elsősorban az őstermelőknek kívánnak árusítási lehetőséget biztosítani.- írja a Szolnok TV

Új homlokzattal hívogatja mától a vásárcsarnok a vásárlókat. De nem csak ez az újdonság, az Ady Endre út felől 375 négyzetméternyi, eddig szabadon álló terület kapott tetőt. A piacot üzemeltető Szollak Kft.-nek réges-régi vágya teljesült ezzel a beruházással.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.14. 14:17

Sajnos nem úgy sikeredett az abonyi piac kialakítása, ahogyan az funkcionálisan elvárható lett volna, ezért mondhatni, több dolog miatt is „ gyermekbetegségekkel „ küzd a létesítmény. A polgármester igényeinek megfelelő kialakítás sajnos nem szakmai alapokon nyugszik. 

Közélet:
Piac   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.12. 14:57

Újabb történések a  Piac környkén. Tegnap lebontották a HAMMOGÓT, ma ismét folytak a munkálatok a Piacon, pontosabban annak egyik előterén. Több lyukat fúrtak, melyekbe lapinformációink szerint cölöpök, oszlopok kerülnek hamarosan, olyanok, mint amilyenek a Csónakázó tónál vannak. Ezek arra lesznek hivataottak, hogy megakadályozzák azt, hogy a nagy muvás üres területre a személygépkocsik be tudjanak hajtani. Úgy tudom, hogy sajnos az abonyi emberek kerülő útnak használták a Piac területét, a Thököly útról, vagy éppen oda hajtottak be, utcaként használva a Piac területét, lerövidítve útjukat.  A mostani cölöpözés nem egészen érthető számomra, tekintettel arra, hogy városszerte egyre kevesebb és kevesebb a parkolásra alkalmas és használható terület.

Közélet:
Piac   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.17. 10:12

Olvasónk a mai napon a következőkben olvasható panaszt juttatta el hozzám. Az esettel kapcsolatban megkerestem az ABOKOM ügyvezetőjét, Gáspár Csabát, aki az felháborodását és együttérzését fejezte ki, és intézkedést ígért a további ilyen jellegű esetek ellen. A piacon egyébként van felügyelő és a közterület felügyelők is felelősek az ott történtekért. Így, ha hasonló jellegű cselekményt észlelnek, kérem, forduljanak hozzájuk bizalommal, ők intézkedni és segíteni fognak!

Olvasónk leveléért kattints a címre!

Citrom-díj:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.08. 13:03

Nyilvánvaló, hogy a képen látható épület kis előtetejének tartó oszlopa nem a véletlen műve miatt tört össze. Nyilván a vandálok megoldották. Az épület itt csúnyálkodik, de tetézi a bajokat, hogy annak rendesen neki is kezdtek már a vandálok. A helyzet balesetveszélyes, nem hiszem, hogy jó lenne bárkinek is, ha összedőlne az előtető és netalán fejen kólintaná a hullámpala az egyik éppen arra járó lakost.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.06. 14:30

Ciki a cigi? Szerintem nem annyira, ha nem zavarunk vele másokat. Mint dohányos, magánügyemnek tekintem eme tevékenységemet és próbálok nem okozni vele másoknak bosszúságot. Az új abonyi piaccsarnoknál azonban nem annyira egyszerű a dohányos árusok élete. Olvasónk írja: " Képzeld, a piaci árusok az iskola felőli ajtónál cigiznek, és a földre dobják a csikket. Szóltam is nekik, de hát nincs semmi, amibe beledobhatnák. Jó mi? "

Citrom-díj:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.21. 10:42


Lapinformációink szerint több, mint három hónappal az ünnepélyes átadó után végre megkapta az új abonyi piaccsarnok a működéshez szükséges engedélyeket. Ennek megfelelően hamarosan költözhetnek a kofák és az árusok. Ennek éppen ideje is lesz. Nem csupán a rossz idő beállta miatt, hanem azért is, mert tűrhetetlen állapotok uralkodnak a jelenleg nyitott piacként használt területen. Ott embermagasságú banános doboz halmok éktelenkednek, az egész egy hatalmas szemétdombhoz hasonlít. Egy utolsó „ aprócska „ akadály azonban van még, melyet el kell tudni hárítani.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 19:32

Legalábbis a környéke, szégyenszemre vízben áll. Éppen 91 nappal ezelőtt adták át ünnepélyes keretek közt a létesítményt, mely azóta sem kapott működési engedélyt. Azt nem tudjuk, hogy a képen látható problémának köze van-e mindehhez. A képet elképedt olvasónk küldte nekem. Én is elborzadtam és egy szitokszó hagyta el az ajkaimat. Mást nem tudtam tenni. A dolog azért pikáns, mert pont ma, november 14-én Balogh Edit polgármester az MSZP és az Együtt 2014 színeiben éppen pár tíz méterre ettől a látványtól gyűjtögette az aláírásokat az utcán. Már más érdekli őt, országgyűlési képviselő szeretne lenni.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.29. 16:04

Több hónapja ünnepélyes keretek közt átadásra került az abonyi piac, ennek ellenére nem nyílt még meg, mert nincsen használatbavételi engedélye. Az okokat kutatva megkerestem ez ügyben a járási hivatalvezetőt is, Dr. Terbe- Szabó Csillát, aki az itt látható tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban. Ebből kiderül, hogy az engedélyeztetési procedúra folyamatban van, folyamatosan érkeznek vissza a szakhatósági engedélyek a ceglédi hivatalba. Pontos dátum a nyitással kapcsolatban még nem ismert. / levél olvasásához kattints a címre! /

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 11:29

Üresen, szürkén tátong.- Szakhatósági engedélyek hiányában nem adták még ki a piac működési engedélyét. Lapinformációink szerint azért nem vehetik még birtokba a piaccsarnokot az őstermelők és a kereskedők, mert nem áll rendelkezésre az összes szakhatósági engedély. Az engedélyező hatóság Cegléd, de nem azért nem adja ki az ottani építéshatósági iroda a használatbavételi engedélyt, mert „ szórakozik Abonnyal.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok