Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.06.09. 18:16

Ez derült ki az abonyi képviselő testületi ülésen. Lehet szépíteni a dolgot, de ez a tény. Már korábban figyelmeztettek arra gazdasági szakemberek, hogy a tervezett bérleti díjak túlzottan magasak és ráadásul bérleti jogot is venni kell. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.05. 13:27

Ahogyan képünkön is látható, épül a piac. Igaz, nem minden bosszúság nélkül éli meg ezt az egészet a lakosság. Korábban a sárba taszították a helyi őstermelőket, a dágványból árulták portékáikat. Most viszont megint másik helyre tették őket, más, aki ezen körülmények ellenére egyáltalán hajlandó termelni és az árut kivinni a jelenleg piacnak nem nevezhető iszonyatos helyre. Sajnos még helypénzt is szednek tőlük.

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.02. 15:21

Most ugrik a majom a vízbe! A puding próbája az evés! És még más népi hasonlatokkal is élhetnék, de nem teszem. Most derül ki, hogy a gyakorlatban hoz-e annyit a konyhára az új piaccsarnok, hogy nyereségesen, de legalább nullszaldósan lehessen azt üzemeltetni. Kiadók az üzletek, tíz évre hirdették meg azokat, pályázni május 15-ig lehet. Egy négyzetméter bérleti díja 2.000 Ft + ÁFA-ról indul a liciten, de a jogot is meg kell venni, ami négyzetméterenként 25.000 Ft + ÁFA. 

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.22. 12:26

Jelenleg, mondhatni embertelen körülmények között dolgoznak az abonyi piac építői, hiszen a lehullott rengeteg csapadék miatt a terület egy sártengerré változott. Cölöpölnek is rendesen, próbálnak alapozni. Kitartást és jó munkát kívánunk, neki: Hajrá! Már nagyon várja Abony az új piaccsarnokot! LŐVE

Közélet:
Piac   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.15. 20:45

Legalábbis a hivatalos sajtóközlemény szerint addigra megépül a fedett piaccsarnok, ahol 287 m2 alapterületű helyen alakítanak ki majd üzlethelyiségeket. Hirdetik már, hogy bérlők jelentkezését várják, az üzleteket saját igényeknek megfelelően fogják kialakítani. Bővebb információt majd a Városfejlesztő Kft-től lehet kérni. A hirdetésben nem esik szó arról, hogy mennyi lesz a bérleti díj. Nyilván nem fognak tolongani az új helyekért…. Főleg, ha kiderülnek az anyagi kondíciók. 

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.17. 18:23

Olvasónk: Tegnap este anyukámat baleset érte, amit egy a piac hátsó része mellett, otthagyott (?) betonkocka okozott, ami pont az út közepén fekszik és nincs megjelölve vagy kivilágítva sem az a környék, és anyukám elesett miatta kerékpárral. Felháborító, hogy azt ott merik hagyni, és akár komolyabb balesetet is okozhat!
Szeretném megkérdezni, kinek lehet ezzel kapcsolatban panaszt tenni? Vagy egyszerűen rakjuk arrébb, hogy más ne essen el benne?
 

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.08. 13:59

Megkötötték a szerződést, egy tőkeerős, nem helyi vállalkozás nekikezdett a piac bontásához. Szépen elkerítették a munkaterületet pozdorjalapokkal és már a gépek is megjelentek, szedik fel a betont. Igaz, fákat is vágnak ki. Olvasónk elborzadva kérdezte, hogy a munkaterületen kívüli, szép öles vastag fák vajon kinek voltak útjában a Somogyi iskola tornacsarnoka mellett. Ugyanis ezeket is tőből elvágták, csak a tuskók meredeznek mementóként.

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.02. 18:38

Február 4-én nekilátnak és lebontják a piacon található csarnokot és egyéb építményeket, pontosabban aláírjáka  szerződést. Mármint akkor, ha addig nem érkezik panasz a közbeszerzési tanácshoz, a türelmi idő lejár. Erről Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester tájékoztatta a képviselő testület tagjait és a jelenlévőket. A munkát a BAU Vertikál Kft nyerte el, ők dózerolnak. Igaz, vannak helyi vállalkozók is, akik alkalmasak lennének minderre, de megint nem abonyi lett a győztes. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.11. 17:33

Elfogadta a Kormány a Budapesti Nagybani Piacon folytatott ellenőrzésekről szóló jelentést- A Kormány a 2013. január 9-i ülésen elfogadta a Budapesti Nagybani Piacon folytatott ellenőrzésekről szóló jelentést, amelynek célja a tavalyi év során a Budapesti Nagybani Piacon és egy vecsési telephelyen lezajlott helyszíni vizsgálatok eredményinek bemutatása, továbbá ezek összegzése által a jövőbeni lehetséges kormányzati intézkedések felmérése.

Gazdaság:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.19. 12:16

Kedves, idős olvasónk hívott fel tegnap telefonon és kérte, hogy ríjam meg véleményét arról, ami a piac körül zajlik mostanság. Mint már megírtuk, gyakorlatilag szó szerint a sárba döngölték az árusokat, mert századunkhoz méltatlan körülményeket teremtve, a szilárd burkolatról ideiglenesen sem gondoskodva jelölték ki számukra azt a területet, ahol árulniuk kell. A sárban dagonyázva árulnak az őstermelők. Olvasónk gyakran jár a piacra, és azt mondja, hogy ezzel a lépéssel nem csupán a maradék őstermelőt alázták meg, hanem a lakosságot is, hiszen szinte lehetetlen megközelíteni a piacot.

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok