Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.05.07. 18:48

Ma délután kedves olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy ömlik a víz a piacon az egyik főnyomó vezetékből. Ezek után tájékoztattam minderről Gáspár Csabát, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatóját, aki szólt a szakembereknek. Én voltam a hiba bejelentője. Már a volt kutyaeledel bolt lépcsőjénél is állt a víz. Olvasónk cseppet sem csodálkozik a történteken, hiszen .....

Citrom-díj:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.02. 14:39

Megbízta legutolsó ülésén az abonyi képviselő testület Tőrös Csaba tervezőt azzal, hogy tervezze át a piacot, annak érdekében, hogy önállóan is meg lehessen építeni, de csak az üzletházzal együtt. Már sok tíz milliót kifizettek a tervekért, most újabb milliók jönnek. Tőrös Csabát nem lehetett rávenni arra, hogy olcsóbban, vagy esetleg ingyen tervezzen újra. 1,3 millió plusz áfa lesz a terv, melyből engedélyes terv újabb 4,25 millió forint plusz áfa-ért lesz.

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.25. 11:20

Abonyban hosszú hónapok óta azon filozofál a képviselő testület, hogy hogyan lehetne legolcsóbban megúszni a piacprojektet. Ennek köszönhetően a többség...

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.13. 12:33

Miközben a jelenlegi üzlet tulajdonosok, bérlők és kofák azt se tudják egyelőre, hogy ki, mikor és hogyan, miért bont az abonyi piacon, annak környezete több hete felbontott állapotban van. A veszélyes, mély gödrök Abony szégyenfoltjai. A mai napon a mentősöknek kellett szembesülniük azzal, hogy a piac a jelenlegi formájában „ élhetetlen „. Ugyanis, egy idős bácsi rosszul lett, akihez ki kellett hívni a mentőszolgálat munkatársait.

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 18:03

Húsvét környékén néhány idős nyugdíjasnak sajnos nagyon kellemetlen élménye támadt a nagykőrösi piacon. Az történt ugyanis, hogy szerették volna kipótolni kicsiny nyugdíjukat az ott értékesített élő baromfi, naposcsibe eladási árából. Nem sikerült nekik, mert a piac őrei megmondták nekik, hogy a jegyző asszony megtiltotta, hogy ezeket itt árulják.

Gazdaság:
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.31. 14:19

Romhányiné Dr. Balogh Edit berágott, mert a testülete nem tárgyalta az aznap megakpott, át sem nézett piacanyagot. A tervező elmenekült. Kocsiné Tóth Valériánál is betelt a pohár. Kovács László besokallt és lemondásra szólította fel a polgármestert. Nézzék meg, érdemes! Gyengíted az egész testületet!- mondta Kovács lászló

Politika:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.23. 09:56

Elkeserítő számadatokkal, az abonyi ingatlanpiaccal kapcsolatban. Még azt is megmutatjuk, hogy milyen ingatlanokat árvereznek mostanában a településen. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.14. 11:11

Bő egy évvel ezelőtt bezárt a piackapuban található újságos bódé. A központi újságelosztó cég ugyanis olyan feltételeket diktál a bérbe vevőnek és üzemeltetőnek, hogy azt egyszerűen nem éri meg fenntartani ilyen keresleti viszonyok mellett. Az idei év történése ezzel kapcsolatban az, hogy már az újságos bódét is elszállították onnan. Ez pedig azt jelenti, hogy az újságos stand egyszerűen megszűnt létezni.

Citrom-díj:
Abony   
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.14. 08:44

Bizonyára szelet vetek és vihart aratok Csányi Ttibor volt MSZP- s városi képviselő itt változtatás nélkül közzétett nyílt levelével, melyben elemző kritikai észrevételeket fogalmaz meg a folyamatban lévő nagyberuházással kapcsolatban. 

Politika:
Abony   
MSZP   
Piac   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.10. 09:52

A Kincskeresőben megjelent, Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester által aláírt anyagból egy igen „ aprócska „ részlet maradt ki csupán. Mégpedig jelesül az, hogy tulajdonképpen mi miatt is szavaztak ellene és szavaznak ellene folyamatosan a piac ügyben a városi képviselő testület tagjai. 

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok