Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Piac"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.01.17. 09:55

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, iszonyúan nagy a baj az abonyi gigapiaccal kapcsolatban, egy időzített bombán ül a város. Az információkat a döntéshozó képviselő testületi tagokkal nem osztja meg a polgármester...

Gazdaság:
Piac   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 14:07

Egyre inkább éteri távolságba kerül az abonyi gigapláza ötlete. Mint lapunk arról már többször is beszámolt, az új megtervezett piacközpontban eddig még egyetlen hely sem kelt el, senki nem akar venni vagy bérelni ott semmit sem. Új momentum, hogy az úgynevezett plázatörvény miatt a többi variációt sem lehet megépíteni, egészen 2014-ig.

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.06. 15:32

Abonyban indul a piacprojekt, illetve indulna, de már semmi sem látszik biztosnak. Megbízható, több forrás is arról számolt be, hogy a mai napig nem sikerült egyetlen egy leendő bérlővel sem aláírni szerződést és vevő sincs a horror áron kínált ingatlanokra. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.04. 17:40

Az érintett vállalkozók már lázasan készülnek arra, hogy februárban el kell hagyniuk a terepet. Hamarosan bulldózerek érkeznek az abonyi piacra és lebontják azt, amit csak retro piacként emleget a nagyközönség. A játékbolt végkiárusítást tart, hamarosan mindenki menekülőre fogja, van aki végképp bezár majd, hiszen nem tudja vállalnia horribilis bérleti díjat az abonyi piac területén.

Közélet:
Abony   
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.26. 09:49

Sikerberuházás - A napokban adták át a megújított nagykőrösi strandot, melyet az a befektetői csoport menedzselt le, pályázati forrást is igénybe véve, mely Abonyban is megpróbálta a piacot felújítani. Nagykőrösnek sikerült magántőke bevonásával a korábban bezárt létesítményt újra üzembe helyezni, igaz hosszú út vezetett el idáig. A városvezetésnek is kompromisszumokra volt szüksége, de önerőből talán soha nem boldogult volna a fejlesztéssel.

 

Gazdaság:
Abony   
Strand   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.25. 14:40

A piacprojekttel kapcsolatban megírtuk, hogy aranyáron akarják mérni az új létesítményben az üzlethelyiségek négyzetméterét. Az ott jelenlévő vállalkozások teljesen megdöbbentek a számokon. Ennek ellenére a város hivatalos honlapján megjelent tájékoztató anyag szerint minden a legnagyobb rendben. Menet közben kiderült, és a polgármester szájából is elhangzott, hogy még egyetlen négyzetméternyi üzlethelyiséget sem adtak el, annak ellenére, hogy Romhányiné Dr. Balogh Edit a meghívóban utalt arra, hogy megkezdődött az üzlethelyiségek értékesítése. 

Közélet:
Abony   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.19. 10:37

Bezárhatnak az abonyi kereskedők, ha megépül az új piac? Ki védi meg őket?- Tóth Ernő nyugdíjas testnevelő tanár, egykori városi képviselő szokásához híven ismét részt vett az előző közmeghallgatáson és hozta a formáját, számos, a lakosságot intenzíven érintő témával rukkolt elő. 

Gazdaság:
Abony   
Piac   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.18. 10:42:15

 

Elképedt olvasónk mesélte, hogy pénteken a piackapuban megállt egy platós teherautó, melyen vélhetően tüzelőnek való fa volt. Az autóról két férfi szállt le, akik bementek a piacra és ott leszólítgatták az idősebb és elesettebbnek tűnő embereket. Számukra fát kínáltak eladásra. A sofőr e közben az autóban maradt és várta, hogy sikerül-e áldozatokat találni a fára. Olvasónk nem érti a történteket és elmondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy hogyan mérik majd le a fát, ha valaki rendel a „ szajréból „.

 

Képünk csak illusztráció, forrás: www.szon.hu

Közbiztonság:
favágás   
Piac   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.31. 16:02:52

Na, természetesen nem örökre zárt be az abonyi retro piac. Csupán esténként zárják be azt, ahogyan a papír is hirdeti a kapukon. Igaz, az este Abonyban jó korán kezdődik, mert már délután hattól zárva tart a hely. reggel fél öttől szabad a pálya, akkor nyit a piackapu. Nyilván van valami az intézkedés hátterében. Bizonyára szeretnék a garázdálkodó elemeket innen kizárni. Volt már itt minden. Olyan is előfordult, hogy gyújtogattak, de a fiatalok szerelmi fészke is szokott lenni a piac, legalábbis s zétszórt óveszerek erre engednek következtetni. Nos, a lakosság nem annyira díjazza ezen intézkedést.

Citrom-díj:
Piac   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.31. 13:20:05

 Nem eszik olyan forrón a kását

 

Lapunkat több olvasó is megkérdezte már arról, hogy mikor bontják el a jelenlegi piac épületeit és kiszolgáló létesítményeit. Ennek az az előzménye, hogy a környező ingatlanok tulajdonosai már megkapták a végzést a nagykőrös építésügyi hatóságtól. Nos, el kell mondanom, hogy ez ugyan jó hír, de nem fognak már holnap nekiesni a piac lebontásának. Nyert ugyan Abony városa egy milliárdos nagyságrendű projektet, de ez még előkészítő stádiumban van.

 

Ennek a részét képezi a városközpont másik felének felújítása is. Ezen kívül ebből épülhet meg végre a művelődési ház. Benne van az abonyi piac is, de ezzel kapcsolatban komoly gondok merültek fel. A tervek szerint tetőtéri parkoló is lenne itt. Üzleti tervet már többet is készíttetett a helyi önkormányzat, de eddig még egyik sem tudta bebizonyítani, hogy nyereségessé tudnák tenni az abonyi gigapiacot. Ráadásul az a baj, hogy mindezt önkormányzati forrásból kéne megvalósítani, az abonyi Kéttorony kötvény terhére. Hogy ez kinek és milyen érdekcsoportnak lenne jó és miért, csak sejthető.

Közélet:
Piac   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok