Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1508150915101511151215131514Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.01.21. 15:55:11

   A képek megtekintéséhez kattintson ide!

Mint lapunk arról már beszámolt, a kőröstetétleni belvíz gondok miatt lezárták azt az új utat, amely Kőröstetétlent Abonnyal köti össze. Személyesen jártam a helyszínen és meggyőződhettem róla, hogy valóban nagy a baj. Ha ez így maradt volna, akkor az útpálya is beszakadhatott volna. Szerencsére azonban van megoldás, mégpedig olyat igyekeznek találni az illetékesek, amely nem csak ideiglenesen oldja meg a gondokat. Ott jártamkor Pásztor Imre polgármester és a közútkezelő munkatársa, nagy munkagépével együtt, valamint egy vízügyi szakember vett részt a munkálatokban. Árkolnak, segítenek abban, hogy szabad lefolyása legyen a víznek és ne forduljon elő többször, hogy elúszik a falu. Mint megírtuk, Karácsonykor sajnos ez megtörtént. A mostani munkálatok helyszínén személyesen járt Illés Zoltán államtitkár is, aki példaértékűnek nevezte a kőröstetétleni eseményeket és úgy fogalmazott, hogy más településnek is így ké

Külvilág:
Belvíz   

Viccparádé mára

 
Bizonyára Önök is szeretnek nevetni, a vicceken picit felüdülni. Én ma megtettem, amikor ismerőseim e- mailjeit olvasgattam. Ha Önöknek is vannak olyan vicceik, amelyeket szívesen megosztanának velünk, akkor küldjék el azt a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre.
 
Úszásoktatás
 
Egy csinos kis szőke nő úszni tanul. Egy idő után így szól az úszóoktatóhoz:
- Mondja, tényleg elsüllyedek, ha kihúzza a lábaim közül az ujját?
Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.01.20. 08:01:14

Romhányiné Dr. Balogh Edit a mai napon a Magyar Televízió m1-es regionális híradójában reggel hétkor azt nyilatkozta, hogy minden a legnagyobb rendben van az egészségügyi centrummal, illetve a Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban, hiszen az engedélyek is rendelkezésre állnak. Az interjú megtalálható a www.ctv.hu  -n.

Citrom-díj:

veroniq - 2011.01.19. 15:58:09

Az alábbiakban tíz kép következik, Szili Katalin abonyi látogatásáról. Ebből kiderül, hogy a Parlament MSZP-s alelnöke kikkel is találkozott és hol járt. Egy biztos, megfordult az egykori Mechanikai Művekben, mely Car- O- Line Partners néven gyártott akkoriban kábelköteg korbácsokat, sok- sok embernek adva ezzel munkát. Jó nézegetést és nosztalgiázást kívánok!

 

Még rengeteg kép van ezzel kapcsolatban László Ferenc MSZP-s megyei képviselő honlapján, melyek az alábbi linken tekinthetők meg:

Abony retro:
Mechanika   

CEGLÉD

Egy olvasónk jelezte néhány hete, hogy málladozó vakolatdarabok készülnek a járókelők közé hullani a polgármesteri hivatal homlokzatáról. Gondoltam, személyesen veszem szemügyre a helyszínt és éppen fotókat próbáltam készíteni, amikor - a díszvilágítás eltávolításával foglalatoskodó cég munkatársai - megszólítottak és bemutattak egy közel 10 kg-os átnedvesedett vakolatdarabot, amely néhány perce zuhant a nyakukba a forgalmas főbejárat előtti járdaszakaszon.

Külvilág:
Cegléd   

veroniq - 2011.01.18. 20:11:39

Sokan nézik szomorúan a szebb sorsra érdemes Abonyi Lajos Falumúzeum épületét. Málladoznak falai, pedig egy ilyen épületnek, benne a sok- sok drága és féltve őrzött kinccsel a város egyik jelképének kellene lennie. Sajnos nem így van. Most azonban próbálnak tenni annak érdekében, hogy megmentsék. Ezért legutóbbi ülésén döntött az abonyi képviselő testület arról, hogy pályázatot nyújtanak be a Nemzeti Kulturális Alapítványhoz.

 

Ez egy réges régi kép! Ugye szeretnénk, ha megint így nézne ki????

Közélet:

veroniq - 2011.01.18. 19:52:41

Az alábbi történet Cegléden történt, a www.panorama.hu -n jelent meg, és a lakosok írták:

Tisztelt Szerkesztőség!

A Reggel utca felháborodott lakói nevében írom ezt a levelet. Az utca játszóterén ugyanis „középkori” állapotok uralkodtak el, nem látunk más kiutat, mint a nyilvánosság előtt szóvá tenni a problémát. Délelőtt a hajléktalanok, lumpen elemek a játszóteret és környékét használják WC gyanánt és tartózkodási helyül, itt isznak, kiabálnak. Ha mi, lakók szólni merünk, akkor jobb esetben csak trágárságokat kiabálnak ránk, rosszabb esetben fenyegetnek, vagy kést rántanak elő. Délután pedig megjelennek a diákok is, ők is italoznak, verekednek, szétverik a padokat. Mások viszont a Kossuth Ferenc utcából idehordják a kutyájukat dolgukat végezni, hiába szólunk, hogy ne szennyezzék más környezetét, nincs hatása.

Sok lakónak van gyereke, unokája, de nem tudjuk levinni a gyerekeket a nekik készült játszótérre, mert olyan állapotok uralkodnak, ami felfoghatatlan. Lehetetlen, hogy ne lehessen semmit se tenni a lakosok érdekének védelmében.

Citrom-díj:
Szemét   

veroniq - 2011.01.18. 19:36:16

Nyugdíj: minél később, annál fájdalmasabb

 

Az évszázad közepére a lakosság több mint fele nyugdíjas lesz Magyarországon, az ő nyugdíjukat pedig a kisebbségbe kerülő dolgozóknak kell majd ellátni, pedig az ő befizetéseik most sem elégségesek ahhoz, hogy egyensúlyban tartsák a nyugdíjkasszát. Orbán Viktor miniszterelnök múlt héten bejelentette, hogy a kormány februárban bemutatja a nyugdíjrendszer reformjáról kialakított elképzeléseit. De mit tehet a kormány, hogyan tudja nullszaldóssá tenni az évi százmilliárdos veszteségeket termelő rendszert, vagyunk-e már olyan eltökéltek, mint a svédek, és tényleg a sok álrokkanttal van-e a legnagyobb baj?

Gazdaság:
Nyugdíj   

veroniq - 2011.01.18. 13:39:15

veroniq - 2011.01.18. 13:33:02

Ne bántsuk mindenben!
 
A Polgármestert, az első bajnál azonnal a helyszínen volt és elrendelte az átvágását az útnak, letakarták acéllemezzel így a személyautók zavartalanul közlekedhettek. A tegnapi nappal 17.-én újra átnyitották és behelyeztek egy nagy átmérőjű csövet,most már elhárult minden akadály,mind ez a Polgármester jelenlétével az Abokom szakembereivel történt.
 
Tisztelettel  TATU

Közélet:
Belvíz   
Első<< Előző1508150915101511151215131514Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok