Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1511151215131514151515161517Következő >>Utolsó

Felhőtlen szórakozást szeretnél?

 

Én abból tudom megítélni azt, hogy mennyire jó egy film, hogy hányszor nézek közben az órámra. Nos, az Üvegtigris III. alatt ezt egyszer sem tettem meg. Repült az idő, igazi szórakozást és kikapcsolódást jelentett számomra ez a film, csakúgy, mint azoknak, akik velem tartottak. Igaz, húsz percembe került, mire akklimatizálódtam, azaz képes voltam a „ magyar „ humor gyöngyszemeit magaménak érezni és élvezni is azokat.

 

Először azt gondoltuk, hogy a producer nem más, mint a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Koltai a film producere, de nem az volt. Pataki Ági, a híres modell és társa volt az. Önöknek is szeretettel ajánlom ezt a filmet, melyet a napokban vetítenek a mozik. Ez az igazi magyar fanyar humor. Még akkor is, ha fárasztó, de felszabadít a hétköznapok minden nyűge alól. Pedig ez nem a reklám helye…..

Különvélemény:

veroniq - 2011.01.08. 16:30:20

Beszéljenek a képek! Katt ide:)

Remekül szórakoztak december 31-én azok, akik az abonyi Karitász csoport szilveszteri báljára érkeztek. A batyus, családi buli hajnlaig tartott és bebizonyosodott, hogy erre van igény Abonyban, hiszen csaknem négyszázan szórakoztak a Városi Ssportcsarnokban. Eredetlieg a Karitász a Szent Imre közösségi házban bulizott volna, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy itt nem fértek volna el. A Sportcsarnok pedig szabad volt, mert az eredetileg ide tervezett vacsorás szilveszteri rendezvény érdeklődők hiányában elmaradt. LŐVE
 

Közélet:

Tudtad, hogy a nyúl évében jársz?

 

Ha még valaki nem hallott volna róla, akkor most elárulhatom, hogy a 2011. a Nyúl éve a kínai horoszkóp szerint. A kínai asztrológusok a holdévek szerint végzik számításaikat. A kínai hold-kalendárium többezer éves. Egy teljes ciklus 60 évig tart, s ezen belül vannak az egyszerűbb ciklusok öt elemmel -fémmel, tűzzel, földdel, vízzel és fával- kombinálva. Egy-egy sima kínai ciklus 12 évig tart, egy-egy évet a 12 állatövi jegyről elnevezve.

A legenda szerint a 12 állatövi jegy úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták meg nevüket. Elsőként érkezett a Patkány, majd a Bivaly, utána jött a Tigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a , a Kecske, majd a Majom, a Kutya, és végül a Disznó.
 

Én ezek szerint majom vagyok. Szeretnéd tudni, hogy Te minek az évében születtél?

Közélet:

Igazolták a női könnyek kommunikációs szerepét

 

Először sikerült igazolni, hogy a szomorú nők könnyei csökkentik a férfiak tesztoszteronszintjét és a szexuális izgalmi állapotukat, az érzelmeikben azonban semmilyen hatást nem sikerült kimutatni. A szakemberek egyelőre nem értik, hogy a férfiak együttérzését miért nem befolyásolták a nők könnyei.

Egereknél korábban már sikerült bizonyítékot találni rá, hogy a hím állatok könnyei - egy fehérjének köszönhetően - a nőstények könnyebb elcsábítását is szolgálják. Embereknél azonban még sosem mutattak ki hasonlót, így eddig azt feltételezték, hogy a könnyeknek nálunk nincs az egerekéhez hasonló funkciójuk.A

Egészségünk:
Nők   

Gázárak földjén jártunk: hogyan lesz annyi?

 

Cikk forrása és részletes táblázat arról, hogy az egyes szolgáltatóknál mennyi a gáz ára: http://4szoba.hu/cikk/tippek/2308-gazarak-a-foldjen-jartunk-hogyan-lesz-annyi

 

Bár a gázár liberalizáció már 2009-től lehetőséget adott a fogyasztóknak arra, hogyszabadon válasszanak szolgáltatót, lényeges ártörést mégsem volt képes ez a rendszer elérni, aminek több oka is van. Mivel  a földgázt lényegében importálnunk kell, ráadásul jelentős része Oroszországból érkezik, jogosan merül fel a kérdés, mégis mitől tudnának az egyes kereskedők alacsonyabb árat meghatározni ugyanarra a nyersanyagra. Utánajártunk ennek a kérdésnek: mitől függ a gáz fogyasztói ára?

Gazdaság:

Fantasztikus sikerű Karitász bál!

 

Minden elképzelést felülmúlt a Karitász szilveszteri báljának megrendezése. Mint a Római Katolikus Egyház karitatív szervezete úgy gondoltuk, hogy az óév búcsúztatására a legmegfelelőbb helyszín az újonnan átadott Szent Imre Közösségi Ház lesz. A szervezési munkák már november végén megkezdődtek, szépen alakult a létszám. Igen ám, de egy idő után már látszott, hogy kicsi lesz számunkra a Közösségi Ház. Dr. Tóth Katalin a csoport vezetőjének koordinálása révén örömhírrel szolgált, mikor a köztudatba került, hogy a Városi Sportcsarnokban tarthatjuk meg rendezvényünket. Innentől kezdve beindult a baráti társaságok, családok, közösségek szerveződése, így utólag összegezve elmondhatjuk, hogy közel 380 fő szórakozott együtt, köszöntötte az újévet.

Közélet:

A nap gazdasági hírei röviden

- Csődközelben a forint!

A forint gyengült a bankközi devizapiacon, miközben a hazai CDS-felár (államcsőd ellen köthető biztosítás felára) 7 havi csúcsra emelkedett. Az eurózóna adósságválságának problémája sem került ki a figyelem középpontjából, és a nemzetközi hangulat romlott a hét második felében.

A forint gyengült a hét utolsó napján a bankközi devizapiacon, a reggeli 276,4-es szintről délelőtt 277-ig, majd némileg korrigálva 276,6-ra kapaszkodott vissza a forint, de nem tudta tartani ezt a szintet és újra a 277-es árfolyamot vette célba. A napi legrosszabb árfolyam 277,4-es szinten alakult.

Gazdaság:
Gazdaság   

Godó János, Törtel polgármestere újévi köszöntőjében, mely a helyi önkormányzati újságban jelent meg, nagyon sok embernek mondott köszönetet eddig végzett áldozatkész munkájáért. Godó János nagyon elégedett Dr. Kecskeméti Gabriella jegyzővel, aki „ nagy odaadással formált jó közösséget egy erre vágyó szorgalmas csapatból. Segítsége nélkülözhetetlen a feladataim elvégzéséhez. „- mondta a törteli polgármester.

 

Mint kiderült az írásból, Godó János előző munkahelyén remekül érzete magát, mint egy nagy családban, úgyhogy fájó érzésekkel hagyta el azt. Ennek ellenére a hivatali dolgozók barátként befogadták és megkönnyítették számára a beilleszkedést. Törtelen az emberek örömmel adják idejüket, munkájukat, és pénzüket is a közös ügyekért. Így Godó János nagyon bizakodó a jövőt illetően.

Külvilág:
Törtel   

veroniq - 2011.01.07. 11:10:39

Főszerkesztőként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a mai napon két olyan Attilát is köszönthetek, akinek a MiAbonyunk honlap a legrégebbi idők óta a legtöbbet köszönheti.

 

Isten éltesse hát soká Matek nevű számítógép gurunkat, azaz Tóth Attilát és a szinte mindig lusta Polyák Attilát, a Miabonyunk legkiválóbb fotósát ezen a napon.

 

Mateknak küldök egy szelíd cicás képet, azzal a céllal, hogy ossza meg annak látványát két kedvenc pótgyerekemmel is. Polyák Attilának pedig ezzel a képpel üzenem, hogy az átlagember nappal ébren van, éjjel alszik, de Te aztán nem vagy átlagos!

 

Ugyanilyen jókat kívánok minden kedves Attila nevű Olvasónknak szeretettel a többiek nevében!

Különvélemény:

veroniq - 2011.01.07. 08:21:08

A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban folyamatosan merülnek fel kósza hírek. Jelenleg az a szóbeszéd tárgya, hogy az intézménynek nincsen érvényes működési engedélye és az épület nem kapta meg a szükséges használatbavételi engedélyt sem.

Egészségünk:
EU   
Első<< Előző1511151215131514151515161517Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok