Mi Abonyunk - 360 ezret költöttek a polgárőr autóra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.09. 12:13:33

 Nagy bajban az abonyi polgárőrség

 

A www.szoljon.hu-n megjelent cikkből egyértelműen kiderül, hogy az abonyi polgárőrség a mai napig nem tudott elszámolni 815 ezer forinttal. Azaz számlát vittek be ugyan ilyen értékben, de azt nem fogadta el az önkormányzat, hiszen ők formaruhákra és üzemanyagra adták a pénzt. Ezzel szemben italokra, nyomtatópatronokra, pen drive-okra, húsra, szendvicsek alapanyagaira is költöttek a helyi önkormányzattól kapott pénzből. Ez sajnos jogszerűtlen. Az elszámolásban az szerepel, hogy 360 ezer forintért kellett megjavíttatni a polgárőrök gépjárművét. Legalábbis a benyújtott számlák alapján ennyibe került az, hogy műszaki engedélyt kapjon a kocsi. A polgárőröknek egyébként egy szolgálati gépkocsijuk van, egy több, mint tíz éves Fiat Brava személyautó, melynek a javítása többe kerül, mint maga az gépkocsi. Már többen szóltak, hogy ezt érdemes lenne leselejtezni, de ez a mai napig nem történt meg. Hogy ennek mi az oka és miért költenek egy roncsra százezreket, senki sem érti.

 

Részlet a www.szoljon.hu cikkéből:

 

Juhász Pálné az abonyi polgárőrség elnöke:

„ A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a polgárőrség a tagjainak a támogatási pénzből vett védőitalt, ásványvizet vagy kólát és szendvicset, amikor rendezvényeket biztosítottak vagy éppen a belvízi szivattyúkat őrizték. — Úgy gondolom, hogy megérdemelték ezt a társaim — mondta a polgárőrség vezetője. — Most egyelőre semmit nem kaptunk az önkormányzattól, saját zsebből oldjuk meg a tankolást is. Hogy miből fogjuk a 815 ezer forintot visszafizetni, nem tudjuk. Pedig a polgárőrség működését erősítettük meg azzal, hogy megjavíttattuk és leműszakiztattuk az autónkat — hangsúlyozta Juhász Pálné.

 

Részletek: http://szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/az-onkormanyzat-visszakoveteli-a-penzt-a-polgaroroktol-abonyban-375915

Citrom-díj:
 6 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Finn módszerrel ellenőriztek Abonyban

Botrányos állapotok a társasházban, a Rossmann felett

Abonyban maradnak a szigorú szabályok

Sírgyalázó módon lopják a temetőben a virágokat!

Tovább vergődhetünk az útépítés miatt: Fél évet csúszik a 4-es Abony- Cegléd szakaszának megépítése

Ez egy dzsungel! Elhanyagolt ingatlan Abonyban!

Keressük, hogy ki volt az, aki a saját szemetét más elé tette le

Idős olvasóink és a Posta.....

Valós probléma Abonyban: Küzdenek védőnőink a tetvek ellen

Elvágták a lakókat Abonytól! Ez tűrhetetlen! Csorbulnak az útépítés miatt alkotmányos jogaik?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
igazad van

veroniq -

2011.05.10. 10:36:22

Nos, puding vagy szándékosan provokál, vagy ennyire nem tud magyarul. Szerintem az Olvasók majd elveszik a kedvét attól, hogy iylen kommenteket írjon ide. Tehát kizárja magát. Ha nem, akkor majd én.... De előbb megkísérlem ezt a fertelmet kimoderálni.... Legalább az esélyt megadom. Üdv: LŐVE

Nyelvgyalázás

taurus -

2011.05.10. 00:10:53

Vannak olyan lapok, ahonnan az ilyen hozzászólások miatt, nyelvgyalázásért kizárják a kommentelőt. mégha akármilyen tartalmas is a hozzászólása. Amit egyesek elkövetnek a nemzet nyelve ellen, az már-már büncselekménynek is felfogható!

puding

ketila -

2011.05.09. 19:33:04

Próbáld összehasonlítani írásodat az alábbi szöveggel!

No comment!

 

"Nem hiszem, hogy Ők is ártatlanok Veronika! Te írod, hogy hárman buktak le! Lehet, hogy ezek is össze dolgoztak? Hát Ők nyugodtan tudnak dolgozni szerintem! Maradjumk annyiban, hogy nem ártatlanok!! Végén olvasom, hogy védő italra (ásványvízre) ment el a pénz! Mennyi ásványvizet ittak ezek? Ők látták el Abonyt vízzel, hogy ennyi pénz kell hozzá? Én inkább etetném Őket, mert szerintem jobban járnánk!"

Hát nem hizzem!!!

puding -

2011.05.09. 18:39:09

Nem  hizzem hogy  ők is árrtatlanok veronika! Te  irod hogy hárman buktak  le! LEHET HOGY EZEK IS ŐZE  DOLGOZNAK ?? Hát ők nyugotan  birnak dolgozni  szerintem! Maragyunk anyiba hogy nem ártatlanok!! VÉGÉN OLVASOM HOGY VÉDÖ ITARA ( ASVÁNY VIZRE)  MENT  EL A PÉNZ! Menyi  ásvány  vizet itak ezek????ŐK  LÁTÁK  EL  ABONYT  VIZEL HOGY ENYI PENZ KELL HOZÁ: ÉN inkáb etetném  őket mert szeritem jobban járnák!!

ez meg túlzás

veroniq -

2011.05.09. 16:58:11

Én nem hiszem, hogy maguktól a polgárőröktől kéne rettegni.... Ugyanakkor az igazság az, hogy három abonyi polgárőr tagsága került felfüggesztésre, mivel bűncselekményeket követtek el. Egyiküket betöréses lopáson kapták rajta. Üdv: LŐVE

EZ IGEN!!!!!!!!!!!!!!

puding -

2011.05.09. 15:09:35

EZ  KEMÉNYEK AZ ABONYI POLGÁRŐRÖKTÖL! MIKET CSINÁLHATNAK EZEK  ESTÉKÉNT???? KIKBE BIZHATUNK?  HA MÁ EZT CSINÁLJÁK ŐK  IS! LEHET ESTE JÁRÖRÖZNEK  ÉS  ŐK FOZTOGATNAK???ÉN MÁ NEM TUDOK MIT  GONDOLNI LEHET EZÉ  KÁOZ ABONY:  EZEKRE IS ODA KELL  FIGYELNÜK!!!!!!


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok