Mi Abonyunk - Újabb fejcsere
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.09. 12:26:03

Fejcserés támadások sorát éli át az abonyi polgármesteri hivatal. Pár hónappal ezelőtt távozott posztjáról az aljegyző Urbán Ildikó, őt követte Dr. Németh Mónika jegyző. Most a Hatósági Osztály vezetője dobta be a törölközőt és más, magasabb beosztásban dolgozik tovább Szolnokon. Kállainé Némedi Adrienn posztjára nyilván hamarosan álláspályázatot írnak majd ki. A jegyzőt másodszori nekifutásra sem sikerült megszavazni. Így jelenleg is még fejetlen az abonyi polgármesteri hivatal. A napokban távozó Némedi Adriennek nyugodt, eredményes munkát kívánunk új munkahelyén szerkesztőtársaim nevében is.

 

LŐVE

Közélet:
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
igen

veroniq -

2011.05.09. 23:12:10

KirĂĄly IGAZAD van:) Így is lejáraqtódott már a település.... Nem kéne még pár utolsó szög a koporsóba... LŐVE

Elnézést kérek!

pepe -

2011.05.09. 22:17:45

Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. A hozzászólásommal csak arra kivántam rámutatni, hogy a vidéki munkatársak jövés-menésének nem kizárólag munkahelyi okai vannak, hanem egyszerű baráti kapcsolatokból adódó lehetőségek, pártfogások, támogatások kihasználása is. Ennek megfelelően a vidéki barátok követik és segitik egymást. Ma itt, holnap máshol. A baj csak az, hogy egy megkopott tekintélyű abonyi hivatalt tovább koptatták, majd elhagyják akkor amikor leginkább szükség lenne az elhivatott szakemberekre. 2013-tól induló járások kialakitása jelenlenleg is folyik és egyáltalán nem mindegy, hogy városunk milyen poziciókat szerez majd az új közigazgatási rendszerben.

tényszerű

veroniq -

2011.05.09. 17:00:39

Bocsika, de nem igazán értem a mondatodat, pepe: " Az újabb és újabb távozások úgy kerülnek beállításra, mintha csak és kizárólag a munkahely ellehetetlenülése, illetve a munkaadó hibája miatt kellene távozni a jól képzett és kiválóan felkészült szakembereknek. "- ez ebből a cikkből így jött le neked???? Én nem hiszem, hogy bármi ilyesmit írtam volna. Ez tényszerű közlés volt. LŐVE

na végre!

veroniq -

2011.05.09. 16:54:00

Nos, az éremnek természetesen két oldala van. Nem álszenteskedkik itt senki, a www.miabonyunk.hu : Abony tabuk nélkül! Ez is egy érhető és védhető álláspont, tele valóságtartalommal. Emlékszem, mennyire elborzadt mindenki, amikor az " idegenlégiósok " megszállták a hivatalt. Az, hogy ez jó húzás volt vagy sem, magánvéleményem szerint: is-is. Most azonban jött a káosz, szintén egy vidéki aljegyzővel, aki még tanulgatja a szakmát, miközben nincs jegyzője..... Kétszer nem sikerült a választás. Harmadszorra????? Majd az idő eldönti, mi történik. Köszönöm és várom a más nézeteket is, természetesen pepééhez hasonló építő jellegű kritikai észrevételekkel. Üdv: Veronika

Tisztelt Szerkesztőség!

pepe -

2011.05.09. 16:18:26

Meddig kell még álszenteskedi a Polgármesteri Hivatal vezetőinek távozása kapcsán? Az újabb és újabb távozások úgy kerülnek beállításra, mintha csak és kizárólag a munkahely ellehetetlenülése, illetve a munkaadó hibája miatt kellene távozni a jól képzett és kiválóan felkészült szakembereknek. A mostani távozási okok kutatásához ajánlom mindenki figyelmébe dr. Németh és az utána hivatalba lépő vezetők érkezésének körülményeit is.

dr. Némethet 2006-ban választotta meg a képviselő-testület, melynek tagjai között akkor már többségben volt dr. Gajdos polgármester ellenlábasai. Az akkori politikai célok kiszolgálásának tökéletes eszköze volt dr. Német, aki szakmailag felkészülten (és ami a legfontosabb volt) külső szervezetből érkezett így alkalmasnak ígérkezett a rossz megítélésű Polgármesteri Hivatal megreformálására. Az új jegyző új bizalmi embereket is hozott maga mellé. Pár hónapon belül átszervezte a hivatalt és az osztályvezetői állásokba (majd jóval később az aljegyzői státuszba is) az előző szolnoki munkahelyéről választott maga mellé vezető munkatársakat, a helyieket pedig háttérbe szorította.

Az abonyi hivatallal lett ami lett, ezt most nem szeretném értékelni. Egy viszont világosan látszik: dr. Németh távozott és vele együtt távozn(t)ak azok is, akik vele együtt érkeztek. Úgy látszik, hogy a más településről érkező hivatalnokok nem tudtak megfelelő hivatalt építeni, sem gyökeret verni Abonyban és most egymást követve továbbállnak. Mi pedig maradunk...


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok