Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7814, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1505150615071508150915101511Következő >>Utolsó

A hivatalos eredményekért katt a képre!

 

Az elmúlt hét végén rendezték meg az immár hagyományosnak számító Böllérversenyt Kőröstetétlenen, ahol összesen 13 csapat mérte össze tudását. Nem csak helybéliek indultak, hanem a környező települések is jelen voltak, de Pest megye önkormányzata is megmérettette magát. Pásztor Imre, a kis alföldi település polgármestere lapunknak elmondta, hogy ismét nem kellett csalódniuk mindazoknak, akik akár résztvevőként, akár vendégként érkezett az eseményre. Az időjárás is kegyeibe fogadta a szervezőket, verőfényes, tavaszias időben mókáztak és serénykedtek. A versenyt az abonyi Városunk Fejlődéséért Egyesület nyerte, melynek elnöke Varga Sándorné, Abony korábbi jegyzője, aki jelenleg Kőröstetétlenen tölti be ezt a posztot. Az eseményről galéria megtekinthető: ITT! (fotó: Polyák Attila)

Külvilág:

László Ferenc MSZP-s megyei képviselő is ringbe szállt annak érdekében, hogy megtudjuk végre, hol is van a felsőoktatásban tanulók ösztöndíja. Ennek rá eső részét ugyanis a Pest megyei önkormányzat a mai napig nem utalta át az érintettekenek, annak ellenére sem, hogy a települések is odaadták már a megyének a pénz helyi részét. Én nem kaptam egy hete választ a megyei önkormányzat vezetőitől a nyilván kínos kérdéseimre, melyek a pénz sorsát forszírozzák.

 

László Ferenc levelének olvasásához kattints a képre!

Citrom-díj:

veroniq - 2011.02.08. 12:39:35

„ Az abonyi vasútállomáson egy fiatalember megkérte az általa kiszemelt embert, hogy adja át neki arany nyakláncát, majd az teljesítve kívánságát, átadta. A sértett látásból ismerte az elkövetőt. Az elkövetőnek olyannyira megtetszett a nyaklánc, hogy elfutott vele a helyszínről. Viszont a későbbiekben a rendőrség fellelte a támadót, aki vissza is adta a nagy értékű ezüst nyakláncot, ám az a felelősségre vonás közben megfutamodott. A rendőrség keresi. „- forrás ügyeleti hírek, Cegléd Rádió, beküldő Truckman

Közbiztonság:

veroniq - 2011.02.08. 12:30:15

 Bokros Lajos: Bosszúhadjárat a magán-nyugdíjpénztárak utólagos vizsgálata


Magyarország csatlakozás az eurozónához rövid távon tényleg nem reális,viszont a gazdaságnak hasznos lenne, ha akár már 2020 előtt csatlakozhatnánk a közös pénzhez – nyilatkozta Bokros Lajos, az Európai Parlament képviselője, volt pénzügyminiszter a Duna Televízió Heti Hírmondó című műsorában vasárnap este. A politikus a részletek bejelentése előtt nem volt hajlandó kommentálni, mire lehetnek elégségesek a kormányzat várható strukturális reformjai. A hazai nyugdíjrendszer átalakítását viszont “nagyon rossznak” értékeli; a magán-nyugdíjpénztárak tervezett utólagos átvilágításáról pedig azt mondta: az egy “színtiszta bosszúhadjárat”.


Gazdaság:
Nyugdíj   

veroniq - 2011.02.08. 12:17:17

Kőröstetétlenen, mint lapunk arról már beszámolt, Karácsony másnapján betört a belvíz a szántók felől a faluba. Ekkor rohammunkában láttak neki a kármentesítésnek és sikerült visszaszorítani az áradatot. Sajnos az Abony- Kőröstetétlen utat is elöntötte a víz és itt is neki kellett látni a munkának. Pásztor Imre polgármester lapunknak adott villáminterjújában elmondta, hogy túl vannak a nehezén és reményeik szerint hamarosan véglegesen is leszámolnak a fenyegető veszéllyel. Ezt egy sikeres pályázatnak köszönhetik, amiben még hivatalos eredményhirdetés valóban nem volt, de nem hivatalos információk szerint Kőröstetétlen nyerő volt a projekten.

Külvilág:
Belvíz   

Meglepő bűncselekmény történt tegnapról mára virradó éjszaka, hajnaltájt Abonyban. Az elkövetőknek már semmi sem szent. Igaz, hogy nem Romhányiné Dr. Balogh Edit, városunk polgármestere volt a közvetlen célpont, de ő is szenvedő alanya volt a bűnözők hajnali ámokfutásának. 

Közbiztonság:


Remek áron indul a szépségparty!

Hogy utána a buliban mindenkit elkápráztass!

A Vénusz hölgyei garantáltan

kihozzák belőled a legszebbet!

Érezd magad remekül a bőrödben!

Reklám:
Hirdetés   

veroniq - 2011.02.08. 10:24:28

 Az MTV video tárában a mai napig megtalálható egy összeállítás, melynek címe Memento, és szó van benne az abonyi műtrágya gyárról is. Az ide vonatkozó rész 2 perc 20 másodperc után kezdődik. Pereg a film és ismerős arcokat is látni rajta, többek között Király B. Izabellát is, aki akkor aktív politikusként emelt szót az ellen, hogy Abonyba vagonszám érkezett a csernobili katasztrófát követően műtrágya a fertőzött régióból. Összesen mintegy 3000 tonna veszélyesnek számító anyagot helyeztek el itt, a most is létező, de használaton kívüli felszámolt telepen.

Citrom-díj:

veroniq - 2011.02.08. 09:09:42

Ma reggel majdnem hatalmas égés lett annak az elektromos tűznek a vége, ami a város központi részén a MOL kúton ütött ki. Az alkalmazottak arra lettek figyelmesek, hogy az elektromos hirdető oszlop elkezdett szikrázni majd égni. 

Közbiztonság:
Tűzvész   

veroniq - 2011.02.07. 15:01:19

Kedves    Veronika !

 
 Most ünnepelték   Ronald  Reagen   születésenek  100.  évfordulóját.
 
 Küldök   egy   képet   amit   Ő     írt  alá   és  kaptam  jó  munkámért.
 
 Még    akkor     így   megbecsülte     az   embereket,  az  USA   Elnöke.
 
Üdvözlettel:  Kövér  József.
 
( Nagyításhoz KATT a képekre! )
Politika:
Első<< Előző1505150615071508150915101511Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok