Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6998, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1505150615071508150915101511Következő >>Utolsó

Vannak, aki tisztelik, szeretik és becsülik Abony város első asszonyát, Romhányiné Dr. Balogh Editet. Vannak azonban olyanok is, akik minden hitüket elvesztették az ígérgető asszonyban. Most egy ilyen levél következik, a Vécsey úti belvízkárosult, elkeseredett lakók levele, akik ezúton is kívánnak kellemes karácsonyi ünnepeket a polgármesternek. A levél valóban a nyugalom megzavarására alkalmas….. LŐVE

 

Íme az írás az elmaradt ígéretekről:

Citrom-díj:

veroniq - 2010.12.21. 15:43:20

Extra ronda galéria ITT, fotó: LŐVE

Kutya legyek, ha értem, mi vihet rá valakit arra, hogy hógolyókkal bombázza a városi karácsonyfa üveggömb díszeit, letépje azokat a csomagokat, amiket a MiAbonyunk olvasói helyeztek el nagy szeretettel a fára.

 

Mint ahogyan azt sem érti a Kisfiam, Kristóf és én sem, hogy mi az indítéka annak, hogy valaki a szeméttárolót leszaggassa. Ha gyermekének Ön is szeretne egy csipet ízelítőt adni a számomra szentségtörésnek számító disznóságokból, akkor vigye el Ön is a Főtérre, mint ahogyan én is megtettem. Sajnos ez is Abony egyik arca, igaz, az árnyékos. De ha megismeri a gyermek azt az émelygést keltő utálatot, amit akkor érzünk, amikor ezt megpillantjuk, Ő sosem fogja elkövetni. Együtt sajnáltuk a díszeket, kukát. Sajnálom, hogy itt ez van.

 

LŐVE

Közbiztonság:

veroniq - 2010.12.21. 10:07:50

Külön szeretettel küldöm Olvasóink és szerkesztőségünk nevében Minden kedves Tamásnak ezt a képeslapot, de különösen Thomasnak és SkyT-nek, a MiAbonyunk legaktívabb Tamásainak!

 

A Tamás név jelentése:
Iker, csodálatos

Név eredete:
Héber (arameus)-görög eredetű, az arameus Teomo (iker) név görög Thomasz (csodálatos) alakjából

Név elemzése:
A Tamás név különösen érzékeny, álmodozó személyiséggel ajándékozza meg meg viselőit. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

 

Forrás: http://www.nevenapja.hu/nevnapok/tamas_nevnap.html

Különvélemény:

veroniq - 2010.12.20. 18:45:49

Extra galéria ITT

 

Kedves Olvasónk, Markó Ferenc örvendeztetett meg bennünket egy galériára való képpel, amin tündéri kutyusok láthatók. Nem jellemző, hogy az ilyen internetes " küldeményeket " közzéteszem, de most boldogan teszek kivételt, hiszen ezek valóban szívet és lelket melengetők.

Közbiztonság:
Kutya   

veroniq - 2010.12.20. 18:20:57

Oktatás:
Gyulai   

Engedélyezte az Európai Bizottság, hogy Magyarország meghosszabbítsa a földvásárlási moratóriumot. A magyarországi lakóhellyel nem rendelkező külföldiek és a jogi személyek még három évig nem vehetnek földet hazánkban.

Közélet:

veroniq - 2010.12.20. 17:43:23

Előző ülésén döntött az abonyi képviselő testület arról, hogy emelt áron is szeretné a televíziós közvetítéseket igénybe venni. Nyolcan igennel szavaztak, egyedül Dr. Magyar Gábor nyomott nemet.

Közélet:
TV   

Szűkösebb idők jönnek - Mi lesz, ha elfogy a sávszélesség?

Kísértet járja be a világot. A mobildugulás kísértete. Több független felmérés szerint az okostelefonok terjedése miatt gyorsabban nő a sávszélesség fogyasztás, mint ahogy a szolgáltatók növelik a kapacitásaikat.

Eddig okostelefont akart venni a trendi polgár, a jövőben pedig tabletre fog vadászni – ami egy nagyra nőtt képernyőjű okostelefon. Ahhoz pedig adatcsomag jár, ha pedig ilyenje van a tulajdonosnak, akkor fészbúkozni fog az utcán, én blog-riportfotókat fog feltölteni a kávézóból és YouTubeot akar nézni a metrón.

Tudna Ön élni a mobiltelefonja nélkül?
 
 NEM 
 Talán túlélném ha nem lenne 
 IGEN 
 Nincs is mobiltelefonom! 
 
Eredmény

Gazdaság:
Telefon   

veroniq - 2010.12.20. 11:56:12

Azok az utcák, ahol a tavalyi évben útalapok készültek, sebességkorlátozó táblákat kapnak. Erről és az erre szolgáló fedezetről előző ülésén egyhangú igennel döntött a képviselő testület Abonyban. Összesen 38 darab 40 km/óra sebességhatárt megengedő tábla kerül majd kihelyezésre az érintett utcákban. A megoldás a közmunka program keretében történik, jelenleg folyamatban van. Mindez 539.078 forintjába kerül a városnak.

Közélet:

veroniq - 2010.12.20. 11:30:14

Galéria ITT, fotó: LŐVE

A múlt héten Abony óvodáiban karácsonyi ünnepségeket rendeztek. Kérem, amennyiben Önök is szeretnék megosztani a MiAbonyunk olvasóival az erről készült fényképeket, küldjék el azokat nekünk ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Első<< Előző1505150615071508150915101511Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok