Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Oktatás"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.02.02. 13:36

Programok:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.01. 17:35

 

 

 

 

Közélet:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.16. 17:50

                                                                           

Immáron 2 éve , hogy felkeresett az „Egyedül nem megy” alapítvány részéről Járdányné Dóka Manyi,akivel hosszú évek óta ismerjük egymást. Szakmai kapcsolatunkon túl , abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Manyi fiáról Marciról írtam tanulmányaim során az egyéni zeneterápiás esettanulmányt. Ez az élmény mindkettőnk számára meghatározó volt. Láthattuk, tapasztalhattuk a zeneterápia mással össze nem hasonlítható eredményeit, a pozitív változásokat.
Manyi abból az apropóból keresett meg, hogy segítsünk más hasonló fogyatékkal élő fiataloknak is, és ismerjék meg a zeneterápia jótékony hatásait. Ennek anyagi hátterét az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő biztosítja.

Közélet:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.17. 16:04

 Iskola rendőrök segítik a szolnoki kisdiákokat a kerékpáros közlekedési szabályok ismereteinek elsajátítására.


Szolnok városában az elmúlt évben számos kerékpárút épült. A szakemberek fontosnak tartják – a balesetmentes közlekedés érdekében - a felnövekvő nemzedék kerékpáros közlekedési ismereteinek bővítését. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának kezdeményezésére a Szolnoki Rendőrkapitányság iskola rendőrei 2015.  február hónaptól a helyes közlekedésre nevelés érdekében baleset-megelőzési és közlekedés-biztonsági órákat tartanak a helyi általános iskolákban. Cikk folytatása a címre kattintva.

 

 Szerintetek szükség lenne erre Abonyban is?

Közbiztonság:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.10. 17:31

A legszegényebbektől veszi el a kormány a boldogulás lehetőségét.- Magyar Tudományos Akadémia

Ha a kormány csökkentené a gimnáziumi férőhelyszámot, azzal a többre és jobbra törekvő családok százezreit fosztanák meg az anyagi boldogulás és a munkában való kiteljesedés lehetőségétől – írja friss tanulmányában az MTA.

 

A kormány folyamatosan arra hivatkozik, hogy miközben a rendszerváltás óta mindenki gimnáziumba akar menni, Magyarországon súlyos szakemberhiány van, és itt az idő újra megerősíteni a szakképzést.

Oktatás:
Oktatás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.13. 08:43

Programok:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.29. 14:37

Programok:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 16:44

(MTI) - Rektori utasítás szabályozza, miként kell öltözködniük a Kaposvári Egyetem hallgatóinak és oktatóinak. Az október elsejétől hatályos rendelkezést az intézmény ERT honlapján tették közzé.  Az "irányadó öltözködési szabályokról" kiadott utasítás kiterjed az egyetem minden dolgozójára és hallgatójára, kivéve, akik munka- vagy védőruhát viselnek - olvasható a rektori utasításban. Külön szabályok vonatkoznak az oktatókra és a hallgatókra, megkülönböztetve a férfiak és a nők számára a hétköznapokon, illetve a vizsgákon, hivatalos rendezvényeken ajánlatos viseletet.

Citrom-díj:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.25. 22:15

MTI- Profiltisztításra van szükség a felsőoktatásban - jelentette ki Klinghammer István felsőoktatási államtitkár múlt héten szombaton Kőszegen, a Tranzit elnevezésű ifjúsági közéleti fesztiválon. A felsőoktatási államtitkár közölte: minden intézménynek azt a feladatot kell tökéletesen ellátnia, amelyre létrejött, amire hivatott. Ezt az úgynevezett profiltisztítást szeretné elérni - tette hozzá.

Oktatás:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.17. 09:00

Klebelsberg Éva szerint a nagybátyja nevét viselő intézmény inkább egy pedellus-szakszervezetre emlékeztet. Budapest – Egy történet, amely nyilván nem kerül be a közmédiába. Vagy mégis bekerül, de meghamisítva közlik, merthogy ez nekik már egy ideje szokásuk. Ami ugyanis kellemetlen a kormány számára, kínos és az alkalmatlanságukat, vagy épp az aljasságukat bizonyítja, az nem éri el a lakájmédia ingerküszöbét.


Közélet:
Oktatás   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok