Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1504150515061507150815091510Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.12.13. 09:38:09

A kép a tavalyi havas főtéren készült, Karácsonyfa angyalkákkal, készítette: Járdány Gyula.

 

Katt a képre ha nagyobb méretben is szeretnéd látni!

Közélet:
Kedves Veronika!

Tegnap reggel bejött hozzánk az utcáról egy kutyus, és gondolom valaki keresi. Készítettem róla egy képet is hátha valaki felismeri. Mivel nekünk már van két kutyusunk, ezért nem tudjuk megtartani, úgyhogy ha a gazdája nem jelentkezik odaadnám valakinek.
Elérhetőségeim: i_dax@freemail.hu vagy 06-30/428-72-77
Előre is köszönöm a segítségedet.
Állatvilág:
   
Kutya   

Az országos politika is hárít és vetít: az előző évekre fogja azt, hogy nem tudnak úrrá lenni a mindennapos belvíz gondokon. Abonyban is nagy a baj, de itt is " hárít " a polgármester... Igaz, ez a lakosságot felbőszíti, mert egy élet munkája, a fedél aejük felett: a  HÁZUK mehet tönkre. Mint Romhányiné Dr. Balogh Edit az egyik testületi ülésen elmondta, még korai lenne károkról és kárpótlásról beszélni, meg kell várni a tél végét. Ugyanakkor a házak vízben állnak, egyre több a csapadék. Egyes helyeken pedig már most látszik, hogy nem lehet gátját szabni a víznek.... A polgármester szerint még mindig nem hibás a TESCO, igaz meglehetős cinizmussal beszélt erről a TV nyilvánossága előtt..... Ez kész. Mondják sokan. Íme a Duna TV cikke az országos állapotokról:

Citrom-díj:
Belvíz   

veroniq - 2010.12.12. 19:58:10

Rendkívül sokat vártam Önöktől, de nagyon csalódott vagyok….

 

Mondta el a JOBBIK által szervezett lakossági fórumon egyik törzsolvasónk, aki nem párttag, de felszólalt. Hozzászólását egyenesen Balczó Zoltán alelnöknek célozta. „ A korábbi abonyi JOBBIK gyűlések dugi telt aulákban zajlottak, most meg negyvenen vagyunk. Nagyon sajnálom, és azt szeretném kérdezni, hogy ez országosan jellemző, vagy csak abonyi jelenség-e. Vajon ez az abonyi elnökváltásnak „ köszönhető „ ? Vajon mi a közöny oka? „

Politika:
Közélet   
JOBBIK   

veroniq - 2010.12.12. 13:19:07

Pár perccel ezelőtt ért véget az ABONETT KC felnőtt lányainak mérkőzése Szegeden. A boldogságtól repeső lányok elmondták, hogy hét góllal győzték le riválisukat, így első helyen végeztek a bajnokságban. Szárnyaltak az abonyiak a pályán és 34:27-re verték ellenfelület, esélyt sem adva nekik. Kövér Juditot megint képtelenek voltak hatástalanítani, de minden játékos nagyot tett hozzá a közös sikerhez. Ezek után sajnos még nem az éremátadó következik, hiszen az új rendszerben rájátszások jönnek. Részletes beszámoló a szenzáció számba menő győzelemről később. Szeretettel gratulálunk addig is! LŐVE

Sport:

40 éves a Toldy Ferenc Kórház. 1970-ben adták át a Törteli úti, hét emeletes intézményt. A jubileumot nagyszabású rendezvénnyel ünnepelték, ahol a kórház volt és jelenlegi vezetői, dolgozói együtt emlékeztek az elmúlt évtizedekre.

 

Az ország egyik legnagyobb beruházása kezdődött el 1966-ban Cegléden. Rekordidő, alig több mint három év alatt épült fel a Törteli úton a kórház. A hét emeletes, 476 ágyas, jól felszerelt osztályokkal és kiszolgáló egységekkel rendelkező intézmény nem csak Cegléd, de a térség betegeinek ellátását is lehetővé tette. A kórház főépületét 1970-ben avatták fel, az esemény után negyven évvel ünnepségre invitálták a kórház volt és jelenlegi dolgozóit. A jubileumon részt vevőket a polgármester, országggyűlési képviselő, Földi László köszöntötte. Beszédében elismerően szólt a ceglédi kórházban dolgozók áldozatos munkájáról, egyúttal köszönetet mondott azért, hogy minden nehézség ellenére tudásuk legjavával szolgálják a betegeket.

Külvilág:
   

veroniq - 2010.12.12. 12:54:53

Képek a kínai TESCO-ról ITT megtekinthetők! Fotó: LŐVE

Egy hely, ahol krokodilok árulnak, szájukban naranccsal, ömleszetett roizst és más egyéb nyalánkságokat. Hogy szép elegyen és vidám a napjuk, most megosztom Önökkel mindezt. Kedves Olvasónk küldte el nekünk a képkete azzal megjegyzéssel, ha már a magyart feltettük, akkor ezt is. Természetesen...

A kínai Wal-Mart az olyasmi, mint nálunk a Tesco.

Csak az árukínálat különbözik egy kicsit. 

 

Ezek bizony krokodilok. Nálunk a malacka szájába tesznek citromot,

 

de annak kicsit kisebb a szájacskája, úgyhogy ez itt narancs, vagy grapefruit.

 

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.11. 09:37:59

December 10-én Abony vendége volt a JOBBIK Magyarországért Mozgalom elnöke, Balczó Zoltán, aki a parlament alelnöke is egyben. A rendezvényen részt vett és felszólalt Dénes Dénes is, aki a JOBBIK országgyűlési képviselő jelöltje volt, most önkormányzati képviselő Nagykőrösön. A helyi JOBBIK vezér megdöbbenésének adott hangot a miatt, mert az önkormányzatok költségvetése csökken.

Politika:
JOBBIK   

Balczó Zoltán a JOBBIK alelnökének véleménye az abonyi helyzetről. Balczó Zoltán előadása végén sajnálatát fejezte ki azért, mert nem adhatja át a szót annak, aki egyedüli JOBBIK-os képviselőként, listavezetőként bejutott az abonyi képviselő testületbe.

Politika:
JOBBIK   

Olvasónk ajánlotta a következő elgondolkodtató interjút szerkesztőségünk figyelmébe:

 

"A jó célt is hiteltelenítik a kormány rossz megoldásai" - interjú Mellár Tamással

 

Az elfogadható célokat sok esetben elfogadhatatlan eszközökkel próbálja elérni a kormány, miközben a jogi kifogások mellett súlyos közgazdasági aggályok is felmerülnek - mondta az [origo]-nak az utóbbi hónapok kormányzati lépéseiről Mellár Tamás közgazdász, a KSH egykori elnöke, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. kutatási igazgatója, aki szerint nem reális a kormány egymillió munkahelyes terve sem.

Gazdaság:
FIDESZ   
Első<< Előző1504150515061507150815091510Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok