Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1504150515061507150815091510Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.01.25. 14:03:19

 

A tettes végre nem ismeretlen! Nyugtázhatnánk elégedetten. De mégsem tesszük. Mint arról már beszámoltunk Önöknek, három nap alatt két bűncselekmény is történt a város központjában. Most újabb szerencsétlen kimenetelű baleset történt Abonyban, a méteráru szaküzlet előtt. Ma a reggeli órákban egy járókelő felbukott a púpos, gödrös, repedezett, kritikán aluli minőségű gyalogjárón, melynek következtében a fejét ütötte meg, melyen hatalmas dudor keletkezett szemtanúk elmondása szerint. A sérülthöz szerették volna kihívni az orvosi ügyeletet, de rendelési időben ez nem működik a településen. Ezután szóltak Dr. Abonyi Viktor háziorvosnak, hogy baj van,  erre Ő kiküldte az asszisztensét aki beszállította a nénit a rendelőbe további vizsgálatra és a sérült haladéktalan ellátására

Citrom-díj:
Baleset   

Íme, egy tanulságos Olvasói komment ma reggelről, F. Zsuzsától:

 

Tegnap, kora délután látogatónk volt méghozzá hivatlan, olyan aki  a kapu tetején érkezik és távozik. Már ki volt dobva a cucc egy része, a többivel éppen próbálkozott , mikor kimentem. Természetesen fémből készült áruról van szó. Most nem sikerült nekik, de legközelebb lehet. Két fiatal kölyök méghozzá " mily meglepő," nem fehérbőrű.

 

Felháboritó , már fényes nappal is félni kell, ezek után biztos meglátogtnak még , mivel itt maradt a szajré, na de majd résen leszek ha éppen itthon vagyok. Itt már nem számit semmi, nem félnek senkitől, mindegy nekik nappal vagy este, egyszerűen azt csinálnak, amit akarnak.  Na ennyi az én történetem röviden.  Szép napot mindenkinek , és vigyázzon értékeire.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.25. 10:11:53

Újabb betörés a városközpontban! Mint arról lapunk a tegnapi napon beszámolt Önöknek, ellopták Somogyi Imre bronz mellszobrát. A mára virradó éjszaka, fél három körül ismeretlen tettesek betörték az abonyi ékszerüzlet kirakatát...

Közbiztonság:

Tájkép lopás után! Ennyi maradt meg a Somogyi Imre szoborból. Mint lapunk arról beszámolt, ismeretlen tettesek azt ellopták, vélhetően péntekről szombarta virradó éjszaka. A rendőrök nyomoznak az ügyben. Kérem, segítsük munkájukat. Aki tud érdemi információval szolgálni, írjon ide kommentet, vagy hívja az abonyi rendőrőrsöt az 53/360-152-es számon, vagy menjen be az őrsre személyesen, vagy írjon ide e-mailt, mi továbbítjuk rendőreinknek: szerkesztoseg@miabonyunk.hu.

  

És íme a maradványok közelről:

Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.24. 17:45:29

Lila a Boci!

 

Teljes megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy egyik kedvenc csokink színváltozáson ment keresztül. Hol van az a kedves bárgyún vigyorgó jó magyar tarka tehén, mely vigyorog ránk a papírról? Még van. A boltban úgy árulják, hogy egy hagyományos, egy új. Az új stilizált és lefogyott tehén. Ráadásul a színe lila. Nem értem én ezt. Csak szomorkodom rajta. Már a Boci sem a régi, már a boci sem a mienk. Gyártó: Nestlé, Csehország. Őszintén gratulálok!

 

LŐVE

 

Íme a lila Boci:

Közélet:

Eldőlt, a VI. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál időpontja 2011. május 21. A részletes programot február végén teszik közzé honlapjukon. www.bolyhos.hu

Programok:
Közélet:

veroniq - 2011.01.24. 14:04:15

Több mint 1100 magyar orvos kért tavaly igazolást külföldi munkavállaláshoz, és kikérte a távozáshoz szükséges dokumentumot kétszáz fogorvos, illetve háromszáz ápoló is. Ilyen sokan még soha nem készültek külföldre, az igazolást kérő orvosok többsége ráadásul harminc évnél fiatalabb. A legtöbben Nagy-Britanniába készülnek.

 

Soha annyi orvos nem akart külföldön dolgozni, mint amennyi tavaly. Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) legfrissebb 2010-re vonatkozó adatai szerint 1111 orvos kért okleveleiről hatósági igazolást. Rajtuk kívül hasonló kérelmet nyújtott be 202 fogorvos, 48 gyógyszerész, 301 ápoló és 115, az egészségügy más területén dolgozó szakember.

Közélet:
Orvosok   

Mint arról lapunk már röviden beszámolt, a hét vége citromdíjas eseménye minden bizonnyal ez lesz, hogy a Somogyi Imre Általános Iskola főhomlokzata előtt lévő bronz mellszobrot, mely Somogyi Imrét, az oktatási intézmény névadóját ábrázolta.

Közbiztonság:
Somogyi   
Első<< Előző1504150515061507150815091510Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok